ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מתכונים טבעוניים קלים להכנה
מנהל: מפקחים
Re: מתכונים טבעוניים קלים להכנה
גם אני הכנתי היום
מקוה שיצא טוב 
מקוה שיצא טוב 
קציצות שיבולת שועל יאמי מאוד ...
כמובן שהקרדיט ללאה (אני בדרך כלל רק אוכל) על האוכל הטעים והפינוקים, אגב פינוקים בקרוב מתכון לקינוח מדהים.
טוב פחות דיבורים יותר מעשים, אז בבקשה התמונה:
מתכון לקציצות
[FONT==function(a){var a=[]]חומרים:
1 בצל, כף שמן, 2כוסות מים, רבע כוס רוטב סויה, שן שום כתוש/קצוץ דק, כף אורגנו מיובש, כף וחצי
אבקת בצל רבע כוס שמרי בירה, רבע כוס אגוזי מלך קצוצים, שליש כוס פרורי לחם , 2 כוסות שיבולת שועל.
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף למחבת/סיר את יתר החומרים...למעט שיבולת השועל!..לערבב הייטב ולבשל כ 5 דקות, לאחר 5 דקות להוסיף את שיבולת השועל ולבשל עוד 5 דקות...לכסות את המחבת/סיר ולתת לו "לנוח" ולספוג טעמים שעה..לשמן תבנית , לחמם תנור 180 מעלות..ליצור בידיים רטובות קציצות ולאפות כ35 דקות להפוך ולאפות עוד 15 דקות....אני אפיתי 25 דקות הפכתי ואפיתי עוד 6-7 דקות..יצא מעולה......בתאבון][/FONT]
כמובן שהקרדיט ללאה (אני בדרך כלל רק אוכל) על האוכל הטעים והפינוקים, אגב פינוקים בקרוב מתכון לקינוח מדהים.
טוב פחות דיבורים יותר מעשים, אז בבקשה התמונה:
מתכון לקציצות
[FONT==function(a){var a=[]]חומרים:
1 בצל, כף שמן, 2כוסות מים, רבע כוס רוטב סויה, שן שום כתוש/קצוץ דק, כף אורגנו מיובש, כף וחצי
אבקת בצל רבע כוס שמרי בירה, רבע כוס אגוזי מלך קצוצים, שליש כוס פרורי לחם , 2 כוסות שיבולת שועל.
אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף למחבת/סיר את יתר החומרים...למעט שיבולת השועל!..לערבב הייטב ולבשל כ 5 דקות, לאחר 5 דקות להוסיף את שיבולת השועל ולבשל עוד 5 דקות...לכסות את המחבת/סיר ולתת לו "לנוח" ולספוג טעמים שעה..לשמן תבנית , לחמם תנור 180 מעלות..ליצור בידיים רטובות קציצות ולאפות כ35 דקות להפוך ולאפות עוד 15 דקות....אני אפיתי 25 דקות הפכתי ואפיתי עוד 6-7 דקות..יצא מעולה......בתאבון][/FONT]
ואווווווו מגרה חבל על הזמן!!!
ואיזה עיצוב יפה של הצלחת.
כל הכבוד ללאה
ואיזה עיצוב יפה של הצלחת.
כל הכבוד ללאה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
נראה מעולה 
שירלי אתמול עשיתי את הכל ב19:20 הכל היה מוכן (ההתחלה)
מתי צריך להכניס את זה למקרר?
כל הלילה זה היה על השיש
שירלי אתמול עשיתי את הכל ב19:20 הכל היה מוכן (ההתחלה)
מתי צריך להכניס את זה למקרר?
כל הלילה זה היה על השיש

זה אמור להיות בחוץ 24 שעות ואז להכניס לקירור. עדיף לעשות על הבוקר ככה זה נמצא בחוץ כשחם יחסית.. כי החום מתסיס את זה
רציתי שיהיה פחות נוזלי אז עשיתי עם פחות מים ופחות לימון.. עדיין טעים אבל לא "יוגורטי" כמו פעם שעברה.. עדיף להיצמד למתכון
אלי נראה מעולה!
אין על המתכונים של לאה 
רציתי שיהיה פחות נוזלי אז עשיתי עם פחות מים ופחות לימון.. עדיין טעים אבל לא "יוגורטי" כמו פעם שעברה.. עדיף להיצמד למתכון

אלי נראה מעולה!
אין על המתכונים של לאה