ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דייטים
מנהל: מפקחים
Re: דייטים
דייט במובנו המעשי והתיאורטי ברובו מבוסס על הצגה.
בגילאים שלך נטלי -הדייט עדיין משווק את האמת או קרוב יותר לאמת לשני האנשים המשתתפים בו.
אני מסכים עם אלי,הן לגבי דייטים ובאשר לכל אדם שאינך מכירה.
אני לדייטים אוהב ללכת בעיקר לבלאק N בורגר (:
בגילאים שלך נטלי -הדייט עדיין משווק את האמת או קרוב יותר לאמת לשני האנשים המשתתפים בו.
אני מסכים עם אלי,הן לגבי דייטים ובאשר לכל אדם שאינך מכירה.
אני לדייטים אוהב ללכת בעיקר לבלאק N בורגר (:
בשום פנים ואופן אני לא מסכימה שדייט זה הצגה!!!..
בשום גיל זה לא אמור להיות הצגה.
דייט משמעו להתחיל להכיר את מי שממול..
בתחילה באופן שטחי ואחר כך לאורך זמן לאחר עוד מספר פגישות, יותר לעומק...
אם עבורך,risto..דייט הינו ברובו הצגה -אזי צר לי עליך ועל זוגתך לדייט....
בשום גיל זה לא אמור להיות הצגה.
דייט משמעו להתחיל להכיר את מי שממול..
בתחילה באופן שטחי ואחר כך לאורך זמן לאחר עוד מספר פגישות, יותר לעומק...
אם עבורך,risto..דייט הינו ברובו הצגה -אזי צר לי עליך ועל זוגתך לדייט....

"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."

מה קורה נטלי איך הולך? 
באמת זה לא הצגה -אצלנו הייתה מישי שהכירה איזה בחור והוא בא אליהם לשבת וזה ככה איזה חצי שנה והתחתנה איתו בסוף גילו שהוא עם בעיות הוא פשוט הסתיר את זה ממנה והם התגרשו צריך להיזהר מהדברים האלה..
בהצלחה נטלי!=]
באמת זה לא הצגה -אצלנו הייתה מישי שהכירה איזה בחור והוא בא אליהם לשבת וזה ככה איזה חצי שנה והתחתנה איתו בסוף גילו שהוא עם בעיות הוא פשוט הסתיר את זה ממנה והם התגרשו צריך להיזהר מהדברים האלה..
גם אני לא מסכימה שדייט הוא הצגה. איך אפשר להכיר אנשים בלי לצאת לדייט? בטלפון? אתה פשוט נפגש עם הבן ומכיר אותו יותר לעומק..
נריה, תודה, הולך בסדר בינתיים -555-
נריה, תודה, הולך בסדר בינתיים -555-

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני חושב שכוונתו של risto הייתה שלעיתים בן/בת הזוג מנסים ליצור רושם על השני ולא תמיד הרושם שנוצר הוא נכון.
אני חושב שאי אפשר לשלול את זה ולומר שאין בדייט הצגות, ישנם אלפי דייטים שבסופם מתברר שבן הזוג לא ידע או חשב שמולו עומד אדם אחר. אני לא שולל דייטים בכלל, אני חושב שיש לנהוג בזהירות , לשים לב לפרטים הקטנים ולדעת בוודאות שהצד השני כן בכוונות ומספיק פתוח
לפחות כמוכם.
מתי המפגש ה
? לא שאני אבוא אבל לדעת מדוע את נעדרת מהאתר 
אני חושב שאי אפשר לשלול את זה ולומר שאין בדייט הצגות, ישנם אלפי דייטים שבסופם מתברר שבן הזוג לא ידע או חשב שמולו עומד אדם אחר. אני לא שולל דייטים בכלל, אני חושב שיש לנהוג בזהירות , לשים לב לפרטים הקטנים ולדעת בוודאות שהצד השני כן בכוונות ומספיק פתוח
לפחות כמוכם.
מתי המפגש ה
? לא שאני אבוא אבל לדעת מדוע את נעדרת מהאתר Re: דייטים
אלי אתה מוזמן, תהיה בוחן מהצד, תגיד מה דעתך, תביא אולי את מיקה גם 
הפגישה הבאה תהיה השבוע, כבר נראה איזה יום פשוט יש לי 2 מבחנים השבוע.. קצת מסובך חח..
הפגישה הבאה תהיה השבוע, כבר נראה איזה יום פשוט יש לי 2 מבחנים השבוע.. קצת מסובך חח..

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
מה מסובך, קחי שאלות מהמבחן תעשי לו בוחן פתע...
זה בהתחלה נשמע די טוב "אלי אתה מוזמן" כבר התחלתי לשמוח אבל אחר כך את מוסיפה "תהיה בוחן מהצד"
. כאילו אתה
מוזמן אבל שמע, שב בצד .
אחר כך אם נחליט ללכת נלך אתה תשב בצד תכתוב מסקנות של המיפגש, אולי במשך השבוע ניזכר שאתה יושב בצד ונשאל אותך מה דעתך..
מה זה נקרא אצלך בצד? כאילו אתם יושבים באמצע ואני תופס כזה פינה צדדית, באה מלצרית אומרת " אתה מחכה למישהו" אני אומר לא אני סתם בצד
.
עכשיו לך תשמע מה הוא אומר לך ומה את אומרת לו, אני יושב בצד...בטח יש מרחק בין השולחנות זה לא בר מצווה שכולם יושבים ביחד ואני צריך לשמוע את השיחה ממרחק של כמה מטרים לפחות וזה כשהשמיעה שלי מתפקדת ב50% בקושי . לא להאמין פשוט
זה בהתחלה נשמע די טוב "אלי אתה מוזמן" כבר התחלתי לשמוח אבל אחר כך את מוסיפה "תהיה בוחן מהצד"
. כאילו אתה מוזמן אבל שמע, שב בצד .
אחר כך אם נחליט ללכת נלך אתה תשב בצד תכתוב מסקנות של המיפגש, אולי במשך השבוע ניזכר שאתה יושב בצד ונשאל אותך מה דעתך..
מה זה נקרא אצלך בצד? כאילו אתם יושבים באמצע ואני תופס כזה פינה צדדית, באה מלצרית אומרת " אתה מחכה למישהו" אני אומר לא אני סתם בצד
עכשיו לך תשמע מה הוא אומר לך ומה את אומרת לו, אני יושב בצד...בטח יש מרחק בין השולחנות זה לא בר מצווה שכולם יושבים ביחד ואני צריך לשמוע את השיחה ממרחק של כמה מטרים לפחות וזה כשהשמיעה שלי מתפקדת ב50% בקושי . לא להאמין פשוט
כן אה? עוד יקחו אותי ברצינות 
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלי אתה פשוט ה-ו-ר-ס אותי 

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~