ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

AB circle pro

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: AB circle pro

שליחה על ידי שירלי87 »

טוב, בדקתי את העניין עם מומחה,
ביצוע התרגיל באופן מהיר ולא מבוקר לא מומלץ למתבגרים, ילדים, נשים בהריון, מתאמנים מתחילים ואנשים בעלי בעיות בעמוד השידרה

מתאמנים "מתקדמים" יכולים לבצע את התרגיל מצויין, אבל עדיין לא מהר מדיי, בעדינות על עמוד השידרה.

אז נטלי, דקל וכל מי שיש לו את המכשיר, לא לעשות מהר ולא להתאמן יותר מדי זמן ובתכיפות מוגזמת.. חבל לגרום נזק.
אני גם עושה לאט, לא בקצב שהם עושים בסירטון, זה גם בטוח יותר וגם עובד יותר טוב על השרירים לדעתי

תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

אז כמה בערך לעשות?
תמונה
סמל אישי של משתמש
lea
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי lea »

מדהים!
נטליקי כל הכבוד על ההתמדהתמונהוהשיתוף.
שאלה למתעמלים /מתאמנים על המכשיר
מה קורה עם הדופק והנשימה?
עד כמה הדופק ובנשימה מואצים אם בכלל.

תודות רבות ו המשך הצלחה וחיטובתמונה
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

אצלי דווקא הדופק לא כזה משתנה
הנשימה בסדר גמור
זה לא כמו ריצה שאחר כך קשה לנשום..
תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

דקל, אני עושה כמו שאומרים בסירטון, 3 דקות תרגיל, כל יום, ולעשות לאט, לא להשתולל.
אני עושה 3 דקות לצדדים ו3 דקות עם הרגליים (בלי המעצור)
האמת יש לי בעיית גב עוד מהצבא, בגלל זה מההתחלה עשיתי לאט ואני לא מרגישה כאבים או לחץ בגב, דווקא מרגישה שהגב משוחרר יותר..

כשעושים את התרגיל עם הרגליים פחות חשובה המהירות, חשוב רק לא להזיז את כל הגוף. לא יודעת אם עשית כבר אבל
צריך להשאיר את חלק הגוף העליון "במקום", ורק את הרגליים להעלות. ככה השרירים של הרגליים והעכוז עובדים.

לאה, דופק לא בדקתי האמת, אבל אני אבדוק מחר.
באופן כללי אין התנשמות מואצת, את מרגישה שהחום של הגוף עולה למשך 5 דקות בערך, ובימים הראשונים מרגישים כאבים בשרירים
(במיוחד בשרירים שלא ידעו פעילות מהי תמונה)
היום אני כבר לא מרגישה כאבים אחרי האימון (התחלתי ביום שני). רק בשלב האימון מרגישה את המאמץ, אבל לא ממשיכה להרגיש כאב אחרי הפעילות. הזרועות התחזקו משמעותית, לפני כן בכלל לא עשיתי תרגילים לזרועות..ושרירי הבטן והרגליים גם התחזקו יותר.
בקיצור עדיין לא עבר שבוע ואני מרגישה את השינויים, לכן אני אמשיך בקצב האיטי שלי, נראה לי שזה הכי בריא ובטוח תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

חברים מצטערת על חוסר התגובות, לא הייתי בארץ שבוע, טסתי (אני כבר אעדכן בדיון חדש).
קודם כל שמחתי לשמוע שאתם מרגישים שהמכשיר עוזר, אני אישית לא יכלתי להשתמש בו שבוע אבל השתדלתי לשמור על הגזרה ועשיתי כפיפות בטן וכמה תרגילים שלימדו אותי והמידות נשארו אותן מידות.

שירלי יכול להיות שבגלל שזה גיל שגודלים בו וכו', רצוי לא להעמיס יותר מידי, אבל אני מניחה שזה בסדר, אני עושה 7 דקות ביום בערך.. 4 רגיל ועוד 3 לרגליים.. (אני עוד חודשיים בערך בת 17) אני מאוד מרוצה ואשמח לשמוע על שינויים גם מצדכם בעזרת השם!

אני עושה כל יום 1000 נקודות,למרות שאתמול עשיתי קצת יותר-2444.

דקל לא כל כך הבנתי.. מה זה 1000 נקודות?
ניסית לשים על זה בד או משהו?

שירלי לא רצוי לשים בד, יותר קשה לעשות כששמים על זה משהו רך, עדיף שהברכיים יתרגלו, אמורים להיות שני עיגולים כאלה כמו שאמרת שמכסים את הברגים, עם הזמן אתם תתרגלו אני כבר התרגלתי ואין לי בעיה גם לעשות 20 דקות.
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
lea
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי lea »

4007 כתב:לאה, דופק לא בדקתי האמת, אבל אני אבדוק מחר.
באופן כללי אין התנשמות מואצת, את מרגישה שהחום של הגוף עולה למשך 5 דקות בערך, ובימים הראשונים מרגישים כאבים בשרירים
3145 כתב:אצלי דווקא הדופק לא כזה משתנה
הנשימה בסדר גמור
זה לא כמו ריצה שאחר כך קשה לנשום..

תודה על התשובהתמונה, אשמח לדעת מה קורה עם הדופקתמונה עד כמה הוא משתנה?
חום וכאבים לא מרתיעים אותי (לי בטח יכאבו כל שרירי הגוף ככה זה כשהופכים לסוג של מומיה או בטטת כורסא תמונה)
אך נושא הנשימה והדופק חשובים אצלי ועבורי.

תודות רבות.
דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

לאה תלוי עד כמה את בכושר.תמונה
לי נגיד אין דופק מואץ או נשימה מוגברת, ואם כן אולי קצת, לעומת זאת לאמא שלי יש והיא מתעייפת אחרי 2 דקות חח.
תמונה

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

17 נראה לי בסדר, ואני גם מאמינה שכשעושים נכון מבחינת זמן ומאמץ, הכל בסדר.. אבל 14 לדעתי מוקדם מדי
גם אם הוא לא גבוה מספיק לא חושבת שיהיה לו נוח להתאמן, ויציבה לא נכונה יכולה לעשות נזק.. לא יודעת, אני בגיל הזה לא הייתי מתחילה.. תמונה

בקשר לבד, דקל אמר שאצלו הברגים בחוץ, או שלא הבנתי נכון.. יכול להיות שבמכשירים ישנים יותר לא בנו את הבורג מבפנים?
בכל מקרה אני לא שמה בד על המכשיר, אבל אני עושה עם מכנס ארוך צמוד, אחרת זה יכול לעשות שיפשוף בברכיים..
בקיצור אני התרגלתי ככה, ובאמת לא כואב בברכיים בכלל.. אבל אם אצלו הברגים בחוץ זה נראה לי לא הכי נעים או בטיחותי
אולי פשוט לא הבנתי אותו נכון..

בדקתי דופק-
דופק בזמן מנוחה - 80
אחרי 3 דקות אימון - 124
2 דקות אחרי הפסקת האימון - 104
3 דקות אחרי הפסקת אימון - 88
אחרי 5 דקות הדופק חוזר ל 80

אני לא מודדת, אבל רואה שיש שינויים.. אני בודקת עם חולצה ומכנס קבועים שלבשתי (הצטלמתי) ועוד שבוע שבועים
כשהשינוי יהיה יותר ברור לעין אני אצלם שוב ואשווה. אם אני אתמיד ואכן יהיה שינוי אני אעלה את התמונות להמחשה תמונה
שוב תודה, נטלי, הייתי סקפטית בהתחלה but now I'm a believer!.. תמונה תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

לא חושבת שבנו את הבורג מבחוץ.. זה מכשיר די חדש ולא היו כאלה לפניו.. יכול להיות שדודה שלו לא הבינה למה משמשים שני העיגולים הקטנים שמכסים את הברגים ולא שמה.. אני ידעתי רק כי הסתכלתי באינטרנט על סרטון (סרטון כזה שמישהו הסביר איך מריכיבים את זה) אחרת לא הייתי יודעת. בכל אופן אולי אפשר ליצור שני עיגולים כאלה עם צמר גפן או משהו ולהכניס שלא יפריע.

אני לא חושבת שגיל 14 זו בעיה להתחיל, היום חדרי הכושר מרשים להתעמל מגיל 14 ומעלה (לפחות בחדר כושר שאני הייתי רשומה בו ואני גם התחלתי להעמל בו בגיל 14) אני חושבת שזה לא סתם.. ואם נערים בני 14 התחילו להתאמן בחדרי כושר אני לא חושבת שיש בעיה עם מכשיר כזה, אבל יכול להיות שעדיין יש בזה משהו והגוף עדיין בתהליך של גדילה ולא כדאי. זה כבר אתה תחליט תמונה

שירלי אין על מה, אני שמחה לשמוע שבינתיים לא התאכזבת ומקווה מאוד שלא תתאכזבי, למרות שאם תתמידי אני לא חושבת תמונה
לא לשכוח לעדכן לכל מי שיש או יהיה את המכשיר לגבי השינויים! תמונה
תמונה

שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”