ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כמה בדיחות.. :]
מנהל: מפקחים
Re: כמה בדיחות.. :]- עוד אחת..
נחמדד..:]
אחד נכנס לפאב, מזמין שלוש בירות.
אחרי שסיים ללגום את שלושתן, הוא
מזמין סיבוב נוסף של שלוש בירות.
הברמן מביא לו ושואל לפשר הדבר.
הבחור מסביר: "לזכר הימים שהיינו
הולכים לשתות ביחד, קבענו, אני ושני
אחיי שנשתה ככה גם אחרי שהם יהיו
בחו"ל".
הברמן מתרשם וממשיך להביא לו שלוש
בירות כל פעם שביקש סיבוב. הבחור
הופך לאורח קבוע שהתרגלו לשיטתו בבר
עד שיום אחד מגיע ומזמין רק שתי
בירות. שואל הברמן: "אבוי, האם אני
מבין שקרה משהו לאחיך?"
הבחור מסביר: "חס ושלום אין מה
לדאוג. פשוט הרופא אמר שיש לי בעיה
בכבד, אז אני הפסקתי לשתות".
אחד נכנס לפאב, מזמין שלוש בירות.
אחרי שסיים ללגום את שלושתן, הוא
מזמין סיבוב נוסף של שלוש בירות.
הברמן מביא לו ושואל לפשר הדבר.
הבחור מסביר: "לזכר הימים שהיינו
הולכים לשתות ביחד, קבענו, אני ושני
אחיי שנשתה ככה גם אחרי שהם יהיו
בחו"ל".
הברמן מתרשם וממשיך להביא לו שלוש
בירות כל פעם שביקש סיבוב. הבחור
הופך לאורח קבוע שהתרגלו לשיטתו בבר
עד שיום אחד מגיע ומזמין רק שתי
בירות. שואל הברמן: "אבוי, האם אני
מבין שקרה משהו לאחיך?"
הבחור מסביר: "חס ושלום אין מה
לדאוג. פשוט הרופא אמר שיש לי בעיה
בכבד, אז אני הפסקתי לשתות".
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: כמה בדיחות.. :]
יפה.Re: כמה בדיחות.. :]
חחחח אחלה בדיחה 
Re: כמה בדיחות.. :]
הנה כמה בדיחות טובות חחח 
1) חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לאדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? עונה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואומר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !
חחח זאת בדיחה טובה מקווה שהיא מותאמת לפורום חח
* צונזר....
3) קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו ?
4) שני מגבניקים מטיילים בעזה 5 דקות לפני הסגר, ועובר לידם איזה ערבי, לפתע אחד המגבניקים טוען תנשק ומכניס לערבי כדור בראש, המגבניק השני תופס תראש וצועק לו למה הוא עשה את זה? המגבניק היורה ענה לו : אני יודע איפה הוא גר, בחיים הוא לא היה מצליח להגיע בזמן !
חחחחח אחלה בדיחות לדעתי ! תהנו

1) חייל ודוס עומדים בטרמפיאדה בשעת לילה מאוחרת, התקופה הייתה תקופת חורף והקור בחוץ היה עז, גשם חזק התחיל וגם רוחות, לפתע הגיחה מכונית משום מקום ועצרה להם המסכנים, נהג המכונית, הסכים להעלות רק את החייל, הדוס הרטוב ניגש לאדן חלון אותה המכונית, ואמר לנהג : אבל למה אתה לוקח רק אותו ומשאיר אותי פה לבד בלילה ? עונה לו נהג המכונית : כי הוא משרת אותי ומשרת את המדינה שלי ! אז הדוס הסתכל עליו ואומר : נו, אבל אני משרת את השם ! אז הנהג אמר לו : אז שהשם ייקח אותך !
חחח זאת בדיחה טובה מקווה שהיא מותאמת לפורום חח
* צונזר....
3) קניבל מגיע לחנות מיוחדת ורואה מוח של אשכנזי ב-100 שקל ומוח של כורדי ב-3000 שקל, ושואל, איך זה שהמוח של הכורדי כל כך יקר ? אז עונה לו המוכר, אתה יודע מכמה כורדים היינו צריכים להרכיב אותו ?
4) שני מגבניקים מטיילים בעזה 5 דקות לפני הסגר, ועובר לידם איזה ערבי, לפתע אחד המגבניקים טוען תנשק ומכניס לערבי כדור בראש, המגבניק השני תופס תראש וצועק לו למה הוא עשה את זה? המגבניק היורה ענה לו : אני יודע איפה הוא גר, בחיים הוא לא היה מצליח להגיע בזמן !
חחחחח אחלה בדיחות לדעתי ! תהנו
Re: כמה בדיחות.. :]
חחחחחחחחח..
כפיר למה רשמת *צונזר?
כפיר למה רשמת *צונזר?
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "