ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אצלי החופש התחיל,סופית.

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: אצלי החופש התחיל,סופית.

שליחה על ידי נטליקי »

נכון=]12 יום וזהוווווווווו
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

קשה לקלוט את זה נכון?
תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

קשה וגם קצת עצוב..
זו מסגרת שכבר מתרגלים אליה, עם החבר'ה וזה.. ועכשיו זה כזה The real life אבל נראה לי שאני אקלוט יותר כשיגיע ה-1 לספטמבר ואני לא אקום לבית ספר. יאבאתמונה
תמיד רציתי לסיים וחיכיתי כל כךךך לרגע שאני אסיים, ועכשיו כשזה הגיע זה קצת עצוב.. כי בית ספר זה אשכרה כמו קייטנת הכנה לחיים האמיתיים חח.. והאמת שלא רק אני מרגישה ככה, דיברתי עם עוד ילדים מהכיתה והם אמרו לי שגם הם מרגישים ככה.
אני אתגעגע.. לא למבחנים כן? חח אבל כן לצחוקים שבכיתה, להפסקות עם החברים, לאושר כשמבשרים לנו שהתבטלה שעהתמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

חחחחחח הרגת אותי
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

נטליקי יש בזה משהו, אבל תהיי עצובה, אם יתחשק לך מידי פעם תשלחי לי פרטית אני אבטל לך שעה או שתיים תמונה

יודע מה ניב? אני חושב שהמחנך לא צריך להיות חתיך בעינך או נחמד או אפילו טוב. למחנך שלך בטוח יש עבודה והוא בסוף היום הולך הבייתה.
יתכן מאוד שאתה ואחרים בכלל לא מעניינים אותו ואני לא אתפלא אם זה כך אבל זה גם לא צריך להטריד אותך, הוא מגיע להעביר לך חומר שתוכל
לדעת ולהיבחן עליו, בסופו של יום זה בידים שלך, אתה מגיע לבית הספר אז תוציא את המירב, אתה לומד רק בשבילך ולמען עתידך, לא עבור אמא ולא עבור המחנך. מי שיתמודד עם ההשלכות זה אתה. אני בטוח שאתה מוכשר ואולי הרבה יותר מכאלה שלמדו ובעלי תעודות וציונים אך אין מה לעשות תעודות פותחות דלתות..
אתה צריך להוציא ממה שיש את המירב כי אחרת מה שיקרה תקבל ציונים נמוכים ותקבל עבודה בהתאם לתעודות (כי זה מה שקובע היום) ואז יהיה לך בוס עם 6 סנטרים אף כפול וגבה מחוברת שתצטרך לחיות איתו בלית ברירה במקום לבחור בעבודה עם בוס שיתאים לך או להיות בוס בעצמך.
עזוב שלא תוכל לפתוח חווה רצינית עם סוגי תוכים נדירים ולהזמין אותי לפתיחה..
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

מסכים עם כל מילה..(תקשיב לו, כי אני לא הקשבתי לו תמונה) חבל להבין את זה בשלב מאוחר, לבזבז כסף וזמן מהחיים, במקום את הכסף והזמן הזה לבזבז נאמר על טיול רציני בחו"ל. מה אכפת לך איך המורה נראה וכמה "רע" הוא? תדאג לאינטרנס שלך. לא חסר מורים לא טובים, לא חסר מפקדים לא טובים ובוסים לא טובים. מה תעשה? כל הזמן תחפש לעבור? אולי בבית הספר זה איך שהוא פתרון (אני בספק), אבל בצבא? בעיקר בעבודה?

תהנה מהחופש, תיקח הרבה אויר בשביל שיהיה לך כוח להתמודד גם עם כאלה שלא מוצאים חן בעינייך, במקום להלחם תלמד להיות "פוליטיקאי", אתה לא צריך את המורה שלך כאוייב שלך.

בכל מקרה, תהנו מהחופש חברים.
תמונה
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

אלי אני אהיה בסדר זה בטוח תמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

דווקא בצבא הגעתי למצב כזה ועברתי למוצב אחר (אחרי בלאגן קטן) וכל השנה האחרונה בשירות שלי הייתה צחוקים וכיף וחוויות...
אם הייתי נשארת ו"מתמודדת" הייתי ממורמרת עד סוף השירות כי הייתי במוצב מעפן

יש לא מעט בעלי תואר חסרי עבודה או שמרוויחים שכר מגוחך.. גם אם הם היו הכי מצטיינים בכיתה.. אז התעודה הזו לא עוזרת להם

בתקופה לפני הגיוס תמיד אמרו "בלי שירות צבאי לא תקבלו עבודה, לא תתקבלו ללימודים" ועוד כל מיני כאלה.. לא שהיה לי ספק בכלל
לגביי הגיוס, אפילו חשבתי ברצינות לנשור מי"ב העיקר להתגייס כבר (אין לי מושג למה ההתלהבות..)
אבל אני מכירה מספר אנשים שלא התגייסו והם עובדים יופי ולומדים יופי. דווקא בהרבה מקומות מעדיפים עובדים שלא התגייסו או כאלו
שלא עושים מילואים כי זה בלאגן למעסיק

גם בלימודים יש מקומות שעושים מבחן קבלה ולפי זה גם אם אין בגרות אבל הציון טוב מספיק אפשר להתקבל ללימודים להשכלה גבוהה.
אני מבינה מה אתם אומרים אבל דברים עובדים גם בדרכים אחרות... מי שרוצה יכול להשלים בגרויות..מי שרוצה מצליח
וגם מי שלומד ומשקיע לא תמיד מקבל את מה שהוא ציפה לו
אין טעם לדעתי להשאר במצב בלתי נסבל או במצב לא מתאים... חייבת להיות דרך אחרת טובה יותר
וזה אף פעם לא מאוחר מדי

אגב הייתי בתיכון ב 5 יח' מתמטיקה לא סבלתי את המורה וירדתי יחידה רק בגללה.. וכן זה עזר לי.. המורה ב 4 יח' יכל לשבת ולהסביר
מה שלא מובן ובאמת היה "מורה" טוב.. ההיא הייתה חסרת סבלנות ומעצבנת כאילו היא עושה טובה שהיא מסבירה משהו
במקרה הגרוע אם רציתי 5 יח' הייתי משלימה במועד מאוחר יותר.. אז למה להשאר אצלה בכיתהתמונה

נטלי אין אחד שלא מתגעגע לבי"ס.. (להפסקות בעיקר) תמונה גם אצלנו בי"ב כולם היו קצת עצובים שזה נגמר
אבל מצד שני מתחיל משהו חדש יותר טוב.. חופש בחירה, עצמאות תמונה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

שירלי אני חייבת לומר שאני מסכימה עם כל מילה שכתבת!
ובנוגע לצבא, הרבה לא מתגייסים אבל יש מקומות עבודה שכששואלים מישהו אם עשית צבא והוא אומר לא, זה מתקבל בעין לא יפה.
כמו שאמרת, יש ויש, אבל לדעתי צריך ללכת לצבא גם בשביל החוויה, להכיר חברים חדשים, להתחשל. הצבא מאוד עוזר בחיים.
אני למשל די מפונקת, לא נוסעת באוטובוסים לבד מחשש להיאבד (אין לי חוש התמצאות ממש טוב חח), מפחדת מחרקים תמונה, ואני בטוחה שלמרות כל הפחדים שלי להתגייס ולהתמודד עם משהו שלא התמודדתי בעבר, זה רק יעזור ויחשל אותי. תמונה
תמונה

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

נכון יש ויש.. תמונה
אני יודעת שעקשנות זו תכונה חזקה אצלי.. (אני מעדיפה לקרוא לזה התמדה תמונה) אם אני לא מרוצה ממשהו\רוצה משהו מסויים
אני אעשה הכל כדי לצאת מזה\להגיע לזה.. גם אם כולם יגידו לי שאי אפשר או שעדיף לא להסתבך..
אז אני לא רואה את עצמי מתמודדת\משלימה עם מצב שהוא לא לרוחי.. לטובה או לרעה ככה הכל עובד אצלי
אבל כל אחד והמזל שלו.. מסתבר שאחריי היו עוד 2 שניסו לעשות בלאגן כדי לעבור ולא הלך להן

ותאמיני לי כמוני כמוך לגביי הפינוק.. והחרקים.. אבל מסתדרים (פיתוח קול לצעקות, מטאטא בהישג יד, רשת למניעת כניסת חרקים
וכל מה שיעזור..) תמונה
ועם האוטובוסים אל תדאגי, במקרה הגרוע תמיד בתחנה יש חייל/ים נוספים שאפשר לשאול אותם ולקבל הכוונה
ועם הזמן מתרגלים ולומדים בע"פ קווי אוטובוס וזמני הסעותתמונה

ושוב אני חופרת.. תמונה

בקיצור שיהיה בהצלחה תמונה
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”