ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
AB circle pro
מנהל: מפקחים
Re: AB circle pro
בכיף שירלי יש גם מכשיר שנקרא AB ROCKET אם אני לא טועה, הוא גם מעולה אבל הוא עובד בעיקר רק על איזור הבטן. האב סירקל פרו עובד גם על האגן וגם על המותנים, על החזה, על הבטן, על הישבן, על הירכיים, על הידיים בקיצור כמעט על כל איבר בגוף.
דקל בהצלחה, אם אתה מזמין תעדכן אותנו גם אתה בשינויים;)
דקל בהצלחה, אם אתה מזמין תעדכן אותנו גם אתה בשינויים;)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כל הכבוד נטליקי

אני מבינה שאוטוטו את תצטרכי מלתחה חדשה!
אני שמחה בשמחתך ובהצלחתך...
תמשיכי להתעמל ולעדכן

אני מבינה שאוטוטו את תצטרכי מלתחה חדשה!
אני שמחה בשמחתך ובהצלחתך...
תמשיכי להתעמל ולעדכן

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

ווואוווו
זה לא יאמן...!
אני חייב לנסות את זה...
מה שכן..
בקצב הזה תוך חודשיים אתה כבר לא צריך את המכשיר...
מבחינת משקל אפשר לשאול?..
אם באלך את מוזמנת לשתף..
חחח
וואי זה גם נורא זול....
זה לא יאמן...!
אני חייב לנסות את זה...
מה שכן..
בקצב הזה תוך חודשיים אתה כבר לא צריך את המכשיר...
מבחינת משקל אפשר לשאול?..
אם באלך את מוזמנת לשתף..
חחח
וואי זה גם נורא זול....
הבעיה במכשירים כאלה זה כמובן - ההתמדה - גם אנו שהיינו נערים חשבנו או יופי יש מכשיר חדש
בשם ,,בול-ווקר'' אלי בטח זוכר את השם ואים יהיה לנו אחד כזה אנו נהיה מדהימים אבל שוב הבעיה
היא - התמדה -ולכן היבנתי מהר מאוד שמי שמתמיד ומתעמל יראה מדהים ועד להיום לא חדלתי להתעמל,
נטליקי ללכת המון וכמה שאפשר ולשלב באימונים את תיראי מדהימה כי הגוף לא משקר ,

בשם ,,בול-ווקר'' אלי בטח זוכר את השם ואים יהיה לנו אחד כזה אנו נהיה מדהימים אבל שוב הבעיה
היא - התמדה -ולכן היבנתי מהר מאוד שמי שמתמיד ומתעמל יראה מדהים ועד להיום לא חדלתי להתעמל,
נטליקי ללכת המון וכמה שאפשר ולשלב באימונים את תיראי מדהימה כי הגוף לא משקר ,

איתי, המשקל נשאר אותו משקל, זה יותר מחטב מאשר מוריד במשקל וזה סבבה לי זה מה שאני רוצה, לחטב. תחשוב שאם לי נהיו ריבועים בבטן מה זה יעשה לגברים..
אליאב זה לא דורש כל כך הרבה התמדה, זה כולה 5 דקות ביום אני בטוחה שכולם יכולים. אני אישית אחת כזאת שקשה לי להתמיד, גם ללכת ברגל בהתחלה הלכתי בקביעות ועכשיו פעם ב.. זה גם עניין של זמן, לי כרגע אין יותר מידי זמן בגלל תקופה של מתכונות ובגרויות ובגלל זה המכשיר הזה טוב. גם כיף וגם לא צריך יותר מידי שעות אימון, רק כמה דקות ביום.
שוב, אני מראה לכם עובדות, ואני מתמידה למדוד את עצמי אז אני מבטיחה לעדכן אם יהיו עוד שינויים
אליאב זה לא דורש כל כך הרבה התמדה, זה כולה 5 דקות ביום אני בטוחה שכולם יכולים. אני אישית אחת כזאת שקשה לי להתמיד, גם ללכת ברגל בהתחלה הלכתי בקביעות ועכשיו פעם ב.. זה גם עניין של זמן, לי כרגע אין יותר מידי זמן בגלל תקופה של מתכונות ובגרויות ובגלל זה המכשיר הזה טוב. גם כיף וגם לא צריך יותר מידי שעות אימון, רק כמה דקות ביום.
שוב, אני מראה לכם עובדות, ואני מתמידה למדוד את עצמי אז אני מבטיחה לעדכן אם יהיו עוד שינויים

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני ממש מתעננינת במכשיר...אבל לפי מה שנראה זה נורא כואב בבריכיים.זה כואב כמו שזה נראה?
נטלי אני בדיוק רואה שאת מחוברת...המכשיר כואב בברכיים?
בבקשה המתיני בסבלנות ותקבלי מענה . תודה.4362 כתב:נטלי אני בדיוק רואה שאת מחוברת...המכשיר כואב בברכיים?
עניתי לך בפרטי אך אענה גם פה למעוניינים. המכשיר בהתחלה קצת כואב בברכיים כי לא רגילים. אחר כך הברך מתרגלת וזה בכלל לא כואב. חשוב לא לנסות לשים מגבות איפה שהברכיים או דברים ש"ירככו" את זה כי הברך לא תתרגל. אני אחרי יומיים התרגלתי ואפילו כיף לי. אמא שלי גם התרגלה אחרי יומיים. אין מה לדאוג מהבחינה הזאת.
אגב, אם אני כבר פה אני אעדכן ואומר שהמכנסיים שהיו לי התרחבו עלי.. הפיג'מה שלי נראית כמו חיתול עכשיו, כמו בגדים של ראפרים
הרבה שמו לב שהבגדים נהיו עלי קצת גדולים.
אגב, אם אני כבר פה אני אעדכן ואומר שהמכנסיים שהיו לי התרחבו עלי.. הפיג'מה שלי נראית כמו חיתול עכשיו, כמו בגדים של ראפרים
הרבה שמו לב שהבגדים נהיו עלי קצת גדולים.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~