ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כמה בדיחות.. :]
מנהל: מפקחים
Re: כמה בדיחות.. :]
תודה צוריאל אחלה בדיחות 

בבקשה 
אמרתי שהבדיחות ישנות פעם הבאה אני אחפש יותר חדשות ;-)
אמרתי שהבדיחות ישנות פעם הבאה אני אחפש יותר חדשות ;-)
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: כמה בדיחות.. :]
שתי נשים מתווכות בניהם של מי הבעל יותר טיפש
אז אחת אומרת לשנים בעלי כזה אידיוט תסכלי מאמי
לך תיראה עם אני בסלון הבעל רץ לסלון מחפש מחפש
שעות לא מוצא חוזר עליה אומר אשתי היקרה חיפשתי ולא מצאתי.
אז השנייה אומרת לה זה כלום אני שלחתי את בעלי עם שקית קמח לטוחן
הולך הבעל לטוחן אומר הינה אשתי שלחה אותי עליך שתטחן לי את קמח
אומר לו הטוחן בסדר זה לוקח צריך זמן אז למה לא תישן פה הינה ליד הכושי שם
הבעל מקשיב לטוחן והולך לישון ליד הכושי כאשר הוא ישן לוקח הטוחן צבע שחור
וצובע אותו אחרי כשעה מאיר אותו ואמר הינה הקמח שלך אדוני הולך לו מאושר הבעל
הביתה פוגש את אשתו ואמר הינה טחנתי לך את הקמח אומרת האישה כולה המומה ,
ששון מה קרה לך הבעל רץ למקלחת למראה ליראות מהקרה וכאשר הוא רואה את עצמו
הוא ניקרע מי צחוק ואומר איזה אידיוט הטוחן הזה העיר את כושי במקום אותי.
אז אחת אומרת לשנים בעלי כזה אידיוט תסכלי מאמי
לך תיראה עם אני בסלון הבעל רץ לסלון מחפש מחפש
שעות לא מוצא חוזר עליה אומר אשתי היקרה חיפשתי ולא מצאתי.
אז השנייה אומרת לה זה כלום אני שלחתי את בעלי עם שקית קמח לטוחן
הולך הבעל לטוחן אומר הינה אשתי שלחה אותי עליך שתטחן לי את קמח
אומר לו הטוחן בסדר זה לוקח צריך זמן אז למה לא תישן פה הינה ליד הכושי שם
הבעל מקשיב לטוחן והולך לישון ליד הכושי כאשר הוא ישן לוקח הטוחן צבע שחור
וצובע אותו אחרי כשעה מאיר אותו ואמר הינה הקמח שלך אדוני הולך לו מאושר הבעל
הביתה פוגש את אשתו ואמר הינה טחנתי לך את הקמח אומרת האישה כולה המומה ,
ששון מה קרה לך הבעל רץ למקלחת למראה ליראות מהקרה וכאשר הוא רואה את עצמו
הוא ניקרע מי צחוק ואומר איזה אידיוט הטוחן הזה העיר את כושי במקום אותי.
ניאמס לי להיות פה חפשו אותי במקום אחר .

אני לא עובר על תגבות אמכם הסליחה .
פייסבוק אימלים בכיף.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
אחת הבדיחות המצחיקות ששמעתי... חחחח הרגת אותי.אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **

ע-נ-ק פאקו...ע-נ-ק

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

חחחחחחחחחחחח :]
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: כמה בדיחות.. :]- הוספתי עוד ..
עוד כמה..:]
רועי מטייל ברחוב, ורואה עם שלומי עובר לידו מלא שריטות, ושואל אותו מה קרה לך ? עונה לו שלומי היום קברתי את חמותי, אבל מאיפה כל השריטות ? אומר לו שלומי : היא התנגדה
יום אחד התחולל רעש נוראי ליד דלת הבית בלילה של זוג ישראלים נשוי, לבסוף קם הבעל ופותח את הדלת, רואה מולו את השטן, והשטן מסתכל עליו ואומר לו : באתי לקחת את הנשמה שלך ! אז הבעל הסתובב לכיוון המדרגות וצעק : נשמה בואי תרדי, באו לקחת אותך.
בחור עולה לאוטובוס, ואיך שהוא נעמד אל מול הנהג, תוקפת אותו בחילה חזקה הוא לא מצליח להתאפק ובווווווואאאההה מקיא על הנהג, הנג מסתכל על הבחור הזה ואומר לו : איכס מגעיל ! אז אומר לו הבחור הצעיר : אני מגעיל ? תראה איך שאתה נראה !
בחור יורם כזה עם משקפיים וסנדלים יושב בבית קפה, לפתע בא לידו איזה ערס תופס לו את הקפה ושותה לו אותו, ואומר לו, נו מה אתה מספר ?! אז היורם אומר לו, תשמע, היום פיטרו אותי מהעבודה, לפני שבוע אמא שלי שנשארה לי נפטרה, אתמול תפסתי את אשתי עזבה אותי, ועכשיו כשבאתי להתאבד שתית לי את כל הרעל בקפה. :/

רועי מטייל ברחוב, ורואה עם שלומי עובר לידו מלא שריטות, ושואל אותו מה קרה לך ? עונה לו שלומי היום קברתי את חמותי, אבל מאיפה כל השריטות ? אומר לו שלומי : היא התנגדה
יום אחד התחולל רעש נוראי ליד דלת הבית בלילה של זוג ישראלים נשוי, לבסוף קם הבעל ופותח את הדלת, רואה מולו את השטן, והשטן מסתכל עליו ואומר לו : באתי לקחת את הנשמה שלך ! אז הבעל הסתובב לכיוון המדרגות וצעק : נשמה בואי תרדי, באו לקחת אותך.
בחור עולה לאוטובוס, ואיך שהוא נעמד אל מול הנהג, תוקפת אותו בחילה חזקה הוא לא מצליח להתאפק ובווווווואאאההה מקיא על הנהג, הנג מסתכל על הבחור הזה ואומר לו : איכס מגעיל ! אז אומר לו הבחור הצעיר : אני מגעיל ? תראה איך שאתה נראה !
בחור יורם כזה עם משקפיים וסנדלים יושב בבית קפה, לפתע בא לידו איזה ערס תופס לו את הקפה ושותה לו אותו, ואומר לו, נו מה אתה מספר ?! אז היורם אומר לו, תשמע, היום פיטרו אותי מהעבודה, לפני שבוע אמא שלי שנשארה לי נפטרה, אתמול תפסתי את אשתי עזבה אותי, ועכשיו כשבאתי להתאבד שתית לי את כל הרעל בקפה. :/

נערך לאחרונה על ידי zoriel ב 22 נובמבר 2008 13:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: כמה בדיחות.. :]
לא רע
זקנה מגיע לבית אבות חדש, מתיישבת לה בכיסא ולפתע רואים המשגיחות במקום שהיא מתחילה לנטות עם הגוף לצד שמאל, ישר באים מחברים לה כרית עם מעקה בצד שמאל, לאחר מכן היא מתחילה לנטות לצד ימין ואז רצים אליה מהר ושוב מחברים לה ככה עם כרית שהיא לא תיפול, לאחר חצי שעה מתקשר אליה הבן שלה ושואל אותה נו איך זה בבית האבות החדש ? אומרת לו, האמת יפה כאן מאוד, אבל לא נותנים לי להפליץ !
נחמד אני מכיר כמה כאלה
עיוור שבא לסעוד בסדר פסח תפס מצה מישש אותה בידיו, ופתאום קם הפסיק את הקורא ואמר : מי כתב את כל השטויות האלו ?!
זקנה מגיע לבית אבות חדש, מתיישבת לה בכיסא ולפתע רואים המשגיחות במקום שהיא מתחילה לנטות עם הגוף לצד שמאל, ישר באים מחברים לה כרית עם מעקה בצד שמאל, לאחר מכן היא מתחילה לנטות לצד ימין ואז רצים אליה מהר ושוב מחברים לה ככה עם כרית שהיא לא תיפול, לאחר חצי שעה מתקשר אליה הבן שלה ושואל אותה נו איך זה בבית האבות החדש ? אומרת לו, האמת יפה כאן מאוד, אבל לא נותנים לי להפליץ !
נחמד אני מכיר כמה כאלה
עיוור שבא לסעוד בסדר פסח תפס מצה מישש אותה בידיו, ופתאום קם הפסיק את הקורא ואמר : מי כתב את כל השטויות האלו ?!
ניאמס לי להיות פה חפשו אותי במקום אחר .

אני לא עובר על תגבות אמכם הסליחה .
פייסבוק אימלים בכיף.
חחח פאקו גם אני שמתי את הבדיחה השנייה ששמת
עריכה: עוד בדיחה..
הילדים מתישבים לארוחת צהריים בבית
ספר יסודי דתי. בראש השולחן ישנה
קערה עם תפוחים. הרב אומר לתלמידים:
"קחו רק תפוח אחד. אלוהים מסתכל!"
בקצה השני של השולחן עומדת קערת
עוגיות שוקולד, עליה אחד הילדים