ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
חמישה אפרוחי ברווז ברברי מתו
מנהל: מפקחים
Re: חמישה אפרוחי ברווז ברברי מתו
לא שהכנסתי אותם למים, אבל היה להם כלי שהם יכלו להכנס אליו.
אם אני שמה כלי קטן המים נגמרים מהר, במיוחד אם האמא בכלוב.
חבל שלא ידעתי שאסור שהם ירטבו!!
היום הם היו בשמש ואחד מת. יש עוד כמה שלא נראים טוב, אולי בגלל השמש. יש משהו שאפשר לעשות?
וכדי למנוע טעויות בעתיד, איפה אפשר לקבל הסברים מדויקים על איך מגדלים אפרוחי ברבר?
אם אני שמה כלי קטן המים נגמרים מהר, במיוחד אם האמא בכלוב.
חבל שלא ידעתי שאסור שהם ירטבו!!
היום הם היו בשמש ואחד מת. יש עוד כמה שלא נראים טוב, אולי בגלל השמש. יש משהו שאפשר לעשות?
וכדי למנוע טעויות בעתיד, איפה אפשר לקבל הסברים מדויקים על איך מגדלים אפרוחי ברבר?
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
שרית לפי מה שאת מתארת זה לא נשמע כמו מוות מקור (ההתדרדרות של אפרוחי ברווז וברבר יותר איטית כאשר הם נחשפים לקור)
לי זה נשמע כמו מחלה או בעיה תזונתית את יכולה לשלוח גופה של אחד הברווזים לנתיחה בכדי למצוא את המחלה ולתת לה טיפול
בנוסף בכלי מים של אפרוחים שמים גולות או אבנים שבושלו במים רותחים בכדי שלא יוכלו להיכנס לשם ואז מלאים מים
לי זה נשמע כמו מחלה או בעיה תזונתית את יכולה לשלוח גופה של אחד הברווזים לנתיחה בכדי למצוא את המחלה ולתת לה טיפול
בנוסף בכלי מים של אפרוחים שמים גולות או אבנים שבושלו במים רותחים בכדי שלא יוכלו להיכנס לשם ואז מלאים מים
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
בני כמה הם? לא יודעת אולי זה לא קשור למים.. כשהיה לנו ברווז אפרוח אמרו לנו שצריך לחכות לגיל מסויים לפני ששמים לו בריכת מים..
הם בשמש ישירה או שיש להם מקום מוצל?
מה התזונה שלהם?
הם בשמש ישירה או שיש להם מקום מוצל?
מה התזונה שלהם?
Re: שמונה אפרוחי ברווז ברברי מתו
הם בני שבועיים. הם היו כשעתיים בשמש ישירה.
תזונה- בעיקר לחם. אבל היום נתתי להם תערובת לעופות.
ג'וני לא הבנתי איך הגולות אמורות למנוע מהם להכנס למים. אשמח אם תסביר- הגולות אמורות להוריד את מפלס המים? או לגרום לכך שהם לא ירצו להכנס?
תזונה- בעיקר לחם. אבל היום נתתי להם תערובת לעופות.
ג'וני לא הבנתי איך הגולות אמורות למנוע מהם להכנס למים. אשמח אם תסביר- הגולות אמורות להוריד את מפלס המים? או לגרום לכך שהם לא ירצו להכנס?
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
הגולות (גדולות בלבד) אמורות למנוע מהם להיכנס למים הם יוכלו לשתות או אפילו להרטיב חלקית את הרגליים אבל לא יוכלו לשחות בכלי המים
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
אם ככה, אולי עדיף למלא כלי במפלס נמוך, ורק לשים שם אבנים כדי שהם לא יוכלו להפוך אותו?
אם הם סבלו היום מחום, ואולי קיבלו מכת שמש או משהו- יש דרך לעזור להם?
אם הם סבלו היום מחום, ואולי קיבלו מכת שמש או משהו- יש דרך לעזור להם?
רק מתן אפשרות לשתות מים ושהיה במקום קריר ומוצל.
לצערי כל מה שתשמעי אלו השערות, אי אפשר להצביע במדויק במה מדובר, מחלה, תזונה או תנאי מחייה לא נכונים , לקחת גופה לניתוח שלאחר המוות זה דבר שאפשרי אבל גם לא מבטיח שיצביעו וגידו מהי הסיבה . לחם זו לא תזונה טובה, ישנה תערובת מתאימה לאפרוחי תרנגולת שיכולים להתאים להם לדעתי. תחפשי מקום שמוכר "תערובת אפרוחים" ותבקשי ייעוץ בנוגע לתזונה.
כשהייתי ילד היו לי ברברים ואפרוחים, נתנו להם לאכול את כל השאריות שהיו, לא רכשנו מזון מיוחד ולא זוכר שהייתה בעייה, מה שכן חשוב שיהיה להם מקום מוצל בחצר .
לצערי כל מה שתשמעי אלו השערות, אי אפשר להצביע במדויק במה מדובר, מחלה, תזונה או תנאי מחייה לא נכונים , לקחת גופה לניתוח שלאחר המוות זה דבר שאפשרי אבל גם לא מבטיח שיצביעו וגידו מהי הסיבה . לחם זו לא תזונה טובה, ישנה תערובת מתאימה לאפרוחי תרנגולת שיכולים להתאים להם לדעתי. תחפשי מקום שמוכר "תערובת אפרוחים" ותבקשי ייעוץ בנוגע לתזונה.
כשהייתי ילד היו לי ברברים ואפרוחים, נתנו להם לאכול את כל השאריות שהיו, לא רכשנו מזון מיוחד ולא זוכר שהייתה בעייה, מה שכן חשוב שיהיה להם מקום מוצל בחצר .
תחליפי להם את הלחם ותביאי תזונה בריאה.
לדעתי הם מתו מקור.
אל תשימי אותם במקום שיש שמש ישירה תמיד. חייב להיות להם מקום "לברוח" מהשמש.
לדעתי הם מתו מקור.
אל תשימי אותם במקום שיש שמש ישירה תמיד. חייב להיות להם מקום "לברוח" מהשמש.

תודה לכל העוזרים.
את הלילה הם שרדו, אבל בבוקר כל האפרוחים היו רטובים למרות שלא היה להם כלי מים שהם יכולים להכנס לתוכו.
אולי זה בגלל שהם ישנים מתחת לברווזה שלא יכולה להתאפק לילה שלם.
לא יודעת מה לעשות, להפריד אותם מהברווזה בלילות? הם יצעקו והיא תצעק.
אני חוששת שבגלל שהם רטובים הם יקבלו מכת קור.
התחלתי להביא להם תערובת של אפרוחים.
אלי, היו לך ברווזים שגדלו עם האמא?
את הלילה הם שרדו, אבל בבוקר כל האפרוחים היו רטובים למרות שלא היה להם כלי מים שהם יכולים להכנס לתוכו.
אולי זה בגלל שהם ישנים מתחת לברווזה שלא יכולה להתאפק לילה שלם.
לא יודעת מה לעשות, להפריד אותם מהברווזה בלילות? הם יצעקו והיא תצעק.
אני חוששת שבגלל שהם רטובים הם יקבלו מכת קור.
התחלתי להביא להם תערובת של אפרוחים.
אלי, היו לך ברווזים שגדלו עם האמא?
כן היו לי אפרוחים משני הסוגים, גם ברברים וגם ברכיות . אני לא זוכר שהייתה לי תמותה של גוזלים הבעיה היחידה היא שהם מתחילים לעוף ויכולים להיעלם וכדאי לגזור להם נוצות תעופה. האמת היא שגם לא הייתה בעייה מיוחדת עם המזון ונתנו להם לאכול את כל השאריות שהיו בבית, ירקות פירות, הם אהבו אבטיח ומילון אורז בקיצור נתנו הכל , הייתי נותן להם תערובת שמבוססת על חיטה מאחר וזה היה לי ללא כסף ובכמויות..
היום יש מודעות גדולה יותר לנושא התזונה וישנם תערובות מיוחדות .
היום יש מודעות גדולה יותר לנושא התזונה וישנם תערובות מיוחדות .