ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הקנרים החדשים שלי
מנהל: מפקחים
Re: הקנרים החדשים שלי
ממש יפים בהצלחה ותעדכן! 

שבוע טוב לכולם אנחנו מתקרבים לעונת הריבוי של הכנרים ואמרתי לכם אני רוצה לחבר
נקבות לזכרים , אני מתלבט וחושש ממחלות כי הכנרים נמצאים לייד הוולייר של הלהקת קוקוטילים
ולהביא ציפור חדש זה קצת מפחיד המלצות יתקבלו בברכה .
נקבות לזכרים , אני מתלבט וחושש ממחלות כי הכנרים נמצאים לייד הוולייר של הלהקת קוקוטילים
ולהביא ציפור חדש זה קצת מפחיד המלצות יתקבלו בברכה .

הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לנסות ולמצוא מגדל אמין ולראות את הקנרים אצלו , אם הם נראים בריאים והבית גידול נקי ומסודר
תרכוש נקבות שיוברו להפרדה, שים את הנקבות בכלוב מעבר בהפרדה כך שלא יהיה להם מגע עם האחרים וגם מבחינתך תשמור על היגיינה, לאחר הטיפול בהם שטוף ידיים וכו'.
שים אותם בהפרדה כשלושה שבועות ולאחר מכן תוכל לחבר ביניהם.
בהצלחה.
תרכוש נקבות שיוברו להפרדה, שים את הנקבות בכלוב מעבר בהפרדה כך שלא יהיה להם מגע עם האחרים וגם מבחינתך תשמור על היגיינה, לאחר הטיפול בהם שטוף ידיים וכו'.
שים אותם בהפרדה כשלושה שבועות ולאחר מכן תוכל לחבר ביניהם.
בהצלחה.
כן, רצוי מאוד, בתקופה הזאת תעקוב אחר בריאותם, אם חלילה הם מפתחים מחלה תוכל למנוע הידבקות האחרים עד לגילוי, זה המינימום הנדרש. מאחר ולציפורים כו קנרים תוכונים ציפורי אהבה וכו' לא מבצעים בדיקות זו הדרך היחידה שאתה יכול להגן על בית הגידול.
כפי שאתה מבין זה לא בהכרח מונע או יכול למנוע הידבקות אך זה עדיף על העברה מידית וחיבור לשאר הלהקה.
בהצלחה.
כפי שאתה מבין זה לא בהכרח מונע או יכול למנוע הידבקות אך זה עדיף על העברה מידית וחיבור לשאר הלהקה.
בהצלחה.
ובנוסף לזה להפריד זכרים ונקבות עד לעונה זה מבטיח זיווגים טובים ופוריים בטוחים מנסיוני האישי,

תודה ושבוע טוב .