ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
צבא
מנהל: מפקחים
Re: צבא
שירות בקרבי למיטב ידיעתי זו בחירה ואם לא תרצה לשרת בקרבי לא יקחו אותך בכוח.
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
שאלתי ואמרו לי
894 כתב: אני לא מכירה כל כך הרבה תפקידים בצבא ככה שאני לא ממש יודעת עדיין.
[TABLE][TR]
[[url=javascript:collapseTable(0);]הסתרה[/url]]
פורטל צה"ל[/CENTER][/TD][/TR][TR][TD]אגפים[/TD][TD]אגף המבצעים | אגף המודיעין | אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה | אגף התכנון | אגף כוח אדם | אגף התקשוב[/TD][/TR][TR][TD]זרועות[/TD][TD]זרוע היבשה | זרוע האוויר והחלל | זרוע הים[/TD][/TR][TR][TD]פיקודים[/TD][TD]פיקוד הצפון | פיקוד המרכז | פיקוד הדרום | פיקוד העורף[/TD][/TR][TR][TD]גופים נוספים[/TD][TD]יחידת בתי הדין הצבאיים | הפרקליטות הצבאית | המכללות הצבאיות | הרבנות הצבאית[/TD][/TR][TR][TD]חילות צה"ל[/TD][/TR][TR][TD]חילות השדה[/TD][TD]חיל הרגלים | חיל השריון | חיל התותחנים | חיל ההנדסה הקרבית | חיל האיסוף הקרבי[/TD][/TR][TR][TD]חילות תומכי לחימה[/TD][TD]חיל הרפואה | חיל הלוגיסטיקה | חיל החימוש | חיל המודיעין | חיל התקשוב[/TD][/TR][TR][TD]חילות נוספים[/TD][TD]חיל המשטרה הצבאית | חיל השלישות | חיל החינוך והנוער | החיל הכללי[/TD][/TR][/TABLE]
מקור: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7% ... 7%90%D7%94
אריאל מאיר תורג'מן
נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד
נטלי בפשטות אני אגיד לך...אם את רוצה קרבי את תייהי...אם את לא רוצה קרבי אבל בכל זאת רוצה משהו יעני של לחימה אולי תייהי מ"כית אבל יציאות בעיה...אם את רוצה יציאות יומיות...עם שמירה פעם בחודש (ממוצע) את תייהי פקידה...לא משנה איפה...
השאלה מה את רוצה בצבא...
כשתביני מה את רוצה יוכלו לעזור לך יותר אנשים..(שבצבא או השתחררו לא מזמן)
השאלה מה את רוצה בצבא...
כשתביני מה את רוצה יוכלו לעזור לך יותר אנשים..(שבצבא או השתחררו לא מזמן)
- יהודה גבריאל
- בקיעה

- שם פרטי:: יהודה
[quote="894";p="82073"]את מי שאלת? (שאני אדע גם כשאני אלך..)[/quote]
בחדר של הרופאה יש חייל שעוזר לה שאלתי אותו והוא אמר לי ההיתי לידו שהוא הקליד את הפרופיל שלי במחשב
בחדר של הרופאה יש חייל שעוזר לה שאלתי אותו והוא אמר לי ההיתי לידו שהוא הקליד את הפרופיל שלי במחשב
תודה לכולם.
צחי גם אם ארצה אני לא יכולה להיות קרבי וגם לא משהו של לחימה מסיבות בריאותיות.
אין לי מושג עדיין מה אני רוצה.. בכל אופן אני מאמינה שלפני הגיוס אני כבר אדע.
אגב, נותנים לי רשימה של תפקידים ואני בוחרת? או שעושים בי מה שבא להם?
צחי גם אם ארצה אני לא יכולה להיות קרבי וגם לא משהו של לחימה מסיבות בריאותיות.
אין לי מושג עדיין מה אני רוצה.. בכל אופן אני מאמינה שלפני הגיוס אני כבר אדע.
אגב, נותנים לי רשימה של תפקידים ואני בוחרת? או שעושים בי מה שבא להם?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני יודע שחלק מקבלים שאלון העדפות "מנילה" למילוי ומנסים להתחשב בהעדפות שמילאת בשאלון, אני לא יודע האם כולם מקבלים זאת.
אלי המנילה הזאת זה חארטה בארטה אחד גדול...
הגיוס הוא לפי תאריך ולפי צורכי צבא.
נטלי אם יש לך בעיות בריאותיות כדי שמעכשיו תוציאי את כל האישורים מהרופא משפחה שלך כי אח"כ לא תוכלי לגשת אליו ועל זה מצתער כל חייל שהתגייס ללא אישור.
כמו שאמרתי לך...במידה ואת לא רוצה לא קרבי ולא תומך לחימה את תייהי פקידה..ואלוהים יודע איפה ובאיזה תנאים.
אני מציע לך לשקול את עניין השירות לאומי טוב טוב ולדבר עם בנות שעושות שירות לאומי...
את יכולה לבחור בין אם לעשות שנה אחת..או שנתיים...המשכורת יותר טובה.. התנאים יותר טובים (אין מפקדים יש בני אדם)..ואת תתרמי יותר למדינה ולעצמך אם תעשי שנת שירות בבית משפט ..בבית חולים...או בכור (כמו אחותי)...מאשר להכין דוחות למפקד אנלפבית....
אל תגידי שלא אמרתי... "אין חכם כבעל ניסיון"...
הגיוס הוא לפי תאריך ולפי צורכי צבא.
נטלי אם יש לך בעיות בריאותיות כדי שמעכשיו תוציאי את כל האישורים מהרופא משפחה שלך כי אח"כ לא תוכלי לגשת אליו ועל זה מצתער כל חייל שהתגייס ללא אישור.
כמו שאמרתי לך...במידה ואת לא רוצה לא קרבי ולא תומך לחימה את תייהי פקידה..ואלוהים יודע איפה ובאיזה תנאים.
אני מציע לך לשקול את עניין השירות לאומי טוב טוב ולדבר עם בנות שעושות שירות לאומי...
את יכולה לבחור בין אם לעשות שנה אחת..או שנתיים...המשכורת יותר טובה.. התנאים יותר טובים (אין מפקדים יש בני אדם)..ואת תתרמי יותר למדינה ולעצמך אם תעשי שנת שירות בבית משפט ..בבית חולים...או בכור (כמו אחותי)...מאשר להכין דוחות למפקד אנלפבית....
אל תגידי שלא אמרתי... "אין חכם כבעל ניסיון"...