ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מפגש?
מנהל: מפקחים
Re: מפגש?
wow מבוגרים לא יודע עם יש לי מה לחפש שם.
ניאמס לי להיות פה חפשו אותי במקום אחר .

אני לא עובר על תגבות אמכם הסליחה .
פייסבוק אימלים בכיף.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
[quote="236";p="26672"]בוקר טוב ושבת שלום!!
מה לגבינו החיפאים? גם אנחנו מוזמנים למפגשים או שזה רק לאיזור המרכז??
והאם ניתן להביא את מי שבגללו קם האתר הזה, את התוכים
[/quote]
כולם יהיו מוזמנים ללא הבדל מיקום, גיל וכו' - אגב מפגש שעבר אווה הגיע עם תיק ששוקל טון באוטובוס מחיפה לפ"ת.
בנושא התוכים זה עלה פעם שעברה והוחלט שלא.. הסיבה העקרית היא שיהיו הרבה אנשים וזה פשוט ילחיץ את התוכים
ואני לא רואה סיבה לעשות זאת. כמובן שיש סיבות נוספות, כמו אם המפגש יהיה בבית של X להביא עשרות תוכים זה
הופך את העניין לבעייתי "קצת".
[quote="783";p="26672"]wow מבוגרים לא יודע עם יש לי מה לחפש שם.[/quote]
פעם שעברה לא היו נערים אבל כפי שאלי ציין נרשמו לא מעט מאז והכי חשוב מה זה משנה.. כולנו יחד ללא קשר לגיל,
זה אל שאנחנו יושבים ומדברים על בתי אבות ומתי ישימו לנו טיטולים

מה לגבינו החיפאים? גם אנחנו מוזמנים למפגשים או שזה רק לאיזור המרכז??
והאם ניתן להביא את מי שבגללו קם האתר הזה, את התוכים
[/quote]כולם יהיו מוזמנים ללא הבדל מיקום, גיל וכו' - אגב מפגש שעבר אווה הגיע עם תיק ששוקל טון באוטובוס מחיפה לפ"ת.
בנושא התוכים זה עלה פעם שעברה והוחלט שלא.. הסיבה העקרית היא שיהיו הרבה אנשים וזה פשוט ילחיץ את התוכים
ואני לא רואה סיבה לעשות זאת. כמובן שיש סיבות נוספות, כמו אם המפגש יהיה בבית של X להביא עשרות תוכים זה
הופך את העניין לבעייתי "קצת".
[quote="783";p="26672"]wow מבוגרים לא יודע עם יש לי מה לחפש שם.[/quote]
פעם שעברה לא היו נערים אבל כפי שאלי ציין נרשמו לא מעט מאז והכי חשוב מה זה משנה.. כולנו יחד ללא קשר לגיל,
זה אל שאנחנו יושבים ומדברים על בתי אבות ומתי ישימו לנו טיטולים

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
[quote="940";p="26658"]הסתכלתי בתמונות של המפגש ואני רואה שאין הרבה חברים בפורום מתחת לגיל 15 O_o[/quote]
יש אותי, יש את צוריאל.. אמנם לא מתחת לגיל 15.. 15 וקצת

יש אותי, יש את צוריאל.. אמנם לא מתחת לגיל 15.. 15 וקצת

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
כולם הוזמנו במפגש הקודם,אני יודע שהיו לחלק בעיות להגיע על אף שרצו מאוד,למשל דניאל חיפש תחבורה
לאיזור המרכז ולבסוף לא הגיע ועוד מספר חברים שהיו גם בצפון הארץ וגם בדרומה כמו ניב ועוד,
לעומת זאת אווה היקרה הגיע מהצפון הרחוק בתחבורה ציבורית כשעל גבה תרמיל די כבד
לגבי הבאת תוכים למפגש,שקלנו את זה והחלטנו שמטעמי בריאות של התוכים לא נצרף אותם למפגש.
לאיזור המרכז ולבסוף לא הגיע ועוד מספר חברים שהיו גם בצפון הארץ וגם בדרומה כמו ניב ועוד,
לעומת זאת אווה היקרה הגיע מהצפון הרחוק בתחבורה ציבורית כשעל גבה תרמיל די כבד

לגבי הבאת תוכים למפגש,שקלנו את זה והחלטנו שמטעמי בריאות של התוכים לא נצרף אותם למפגש.
עכשיו אני מבינה למה הייתה לי הרגשה אתמול שמדברים עלי
זה בכלל לא בצחוק, אני ממש ידעתי שמדברים עלי.
ואתם האשמים שהזכרתם אותי עם תרמיל-גב
טוב את המפגש אם אתם רוצים שגם אני אבוא, תצטרכו לדחות לפחות עד דצמבר, אולי בחנוכה אפשר יהיה לארגן משהו.
כיוון שאצלנו עוברים לחורף, ואני לא סובלת אותו, עוברת לכחודש לתור ארץ אחרת ששם המזג אוויר כמו אצלנו עכשיו
דרום אפריקה.
כך שתאזרו בסבלנות, חוץ מבורקס תקבלו גם לחם אפוי תוצרת בית לפי בקשה, עם גרעינים, או זיתים, או זעתר. לגבי הנוקדלי נפתח במשא ומתן
תמונות וסיפורים יהיו גם בשפע
בינתיים חג שמח
זה בכלל לא בצחוק, אני ממש ידעתי שמדברים עלי.ואתם האשמים שהזכרתם אותי עם תרמיל-גב

טוב את המפגש אם אתם רוצים שגם אני אבוא, תצטרכו לדחות לפחות עד דצמבר, אולי בחנוכה אפשר יהיה לארגן משהו.
כיוון שאצלנו עוברים לחורף, ואני לא סובלת אותו, עוברת לכחודש לתור ארץ אחרת ששם המזג אוויר כמו אצלנו עכשיו
דרום אפריקה.כך שתאזרו בסבלנות, חוץ מבורקס תקבלו גם לחם אפוי תוצרת בית לפי בקשה, עם גרעינים, או זיתים, או זעתר. לגבי הנוקדלי נפתח במשא ומתן
תמונות וסיפורים יהיו גם בשפע

בינתיים חג שמח

טוב עם ככה 20 זה מבוגר איפה הימיפגש?
ניאמס לי להיות פה חפשו אותי במקום אחר .

אני לא עובר על תגבות אמכם הסליחה .
פייסבוק אימלים בכיף.
חברים אני מבטיח שהיה מפגש והוא יהיה מהנה לכולם מבוגרים כצעירים,אנו נשתדל לעשותו תוך התחשבות מירבית
בכל החברים שיביעו רצון להשתתף,הפעם במפגש יצטרף אלינו גם ד"ר עדי גנץ ויתן לנו הרצאה בנושא שיעניין אותנו.
כשנחליט על מועד מסויים אנו נפנה אליכם וביחד נראה איך פועלים באופן שכולם יהיו מרוצים.
בכל החברים שיביעו רצון להשתתף,הפעם במפגש יצטרף אלינו גם ד"ר עדי גנץ ויתן לנו הרצאה בנושא שיעניין אותנו.
כשנחליט על מועד מסויים אנו נפנה אליכם וביחד נראה איך פועלים באופן שכולם יהיו מרוצים.