ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הצעה מעניינת ...
מנהל: מפקחים
Re: הצעה מעניינת ...
אני רואה שאתם לא משאירים לי ברירה . . .
כמה עובדות מעניינות עליי -
רז ניר , בן 22 , מתגורר עם חברה שלי - אורטל בהרצליה מזה שנתיים (באמצע עברנו לים המלח לחצי שנה) ,
לפני כארבע שנים עברתי למרכז מאילת (כן , כן , אני אילתי) , כפי שרובכם יודעים לאחרונה מצאתי עבודה בחנות
חיות , מה שאינכם יודעים הוא - שאני במקצועי מורה לריקוד , היפ-הופ ליתר דיוק , אני רוקד ומופיע כבר ארבע שנים במרכז , בין היתר השתתפתי במחזות כגון "שלמה המלך ושלמיי הסנדלר" ו- "מרי לו" ב"הבימה" ..
בניתי ריקודים לבתי-ספר למחול ברחבי הארץ (חלכם זכו במקומות ראשונים בתחרויות) , הופעתי בקליפים והופעות
עם זמרים בכל הארץ , ועד היום , פעם בשבוע אני מלמד ריקוד בסטודיו ברעננה .
מי עכשיו ?
כמה עובדות מעניינות עליי -
רז ניר , בן 22 , מתגורר עם חברה שלי - אורטל בהרצליה מזה שנתיים (באמצע עברנו לים המלח לחצי שנה) ,
לפני כארבע שנים עברתי למרכז מאילת (כן , כן , אני אילתי) , כפי שרובכם יודעים לאחרונה מצאתי עבודה בחנות
חיות , מה שאינכם יודעים הוא - שאני במקצועי מורה לריקוד , היפ-הופ ליתר דיוק , אני רוקד ומופיע כבר ארבע שנים במרכז , בין היתר השתתפתי במחזות כגון "שלמה המלך ושלמיי הסנדלר" ו- "מרי לו" ב"הבימה" ..
בניתי ריקודים לבתי-ספר למחול ברחבי הארץ (חלכם זכו במקומות ראשונים בתחרויות) , הופעתי בקליפים והופעות
עם זמרים בכל הארץ , ועד היום , פעם בשבוע אני מלמד ריקוד בסטודיו ברעננה .
מי עכשיו ?

רז נ.
מומחה להסברים מסורבלים ופתרונות לא טריוויאלים לשאלות פרובלמטיות
אשר לא ייתרמו במישרין או בעקיפין למצב הביטחוני בארץ .
גםאני גםאני נדחקת, זה רק כאילו כי הרי אין קופצים או עומדים בתור. מה קורה חברה כולם תחת לסלע
אני מאז עליתי ארצה לפני 51 שנה חיה בקיבוץ שלי, וכנראה טוב לי כאן כי נשארתי, למרות כל התהפוכות והשינויים.
במשך השנים עבדתי בלול (16 שנה), ומזה שבע שנים הייתי אחראית למדגרה ( 30 אלף ביצים ), הייתי מטפלת (איך לא?), אקונומית, אחראית במפעל על ביקורת טיב במעבדה , וגולת הכותרת בעיניי ריכוז פינת החיי במשך קרוב ל-15 שנה. אני ממש יכולה להעיד על עצמי "כולם היו בניי, כי הילדים עבדו יום-יום בפינה, מכל הגילים, אפילו עד בגרות.
עד היום יש לי קשר עם החברה שמביאים להכיר לי את החברות שלהם.זאת הרגשה נהדרת
עוזי לא יודעת אם זה קשור למזל בתולה או לא, אבל כשאני מסתכלת על הרשימה הדבר הראשון שאני רואה, זה אורך הזמן שעבדתי בכל עבודה. כפי שאני מכירה את עצמי אני נכנסת לאיזה דבר, תמיד עושה עם שתי הרגליים, זאת אומרת מתמידה, זה באמת האופי שלי. עקשנית ודבוקה במטרה. בסוגריים אמא שלי בגלל זה לא הייתה לוקחת אותי לסדר לה עיניינים בעיר כי הייתה אומרת שאני נכנסת עם הדלת למקום
קצת פרטים אישיים: אלמנה המון שנים, אין זמן לחפש
גידלתי חמש בנות ובן מאומץ שבא כעולה בודד בן 18 מהונגריה .שחקן כדור סל גובה מעל שני מטר
מטפחת 17 נכדים, ואת כל בעלי החיים שמסביב ובתוך הבית.
חולה על סרטי מתח, קונג-פו. את השחקנים האהובים עלי אפשר לדעת לפי השמות שהגוזלים מקבלים
.
קוראת , רוקמת ריקמה אומנותית, מגננת בגינה גדולה סביב הבית, וברור תוכים תוכים לכל אשר תפנו.
והמחשב ממש קללה, אני כבר סוגרת את הדלת כי הוא קורה לי על הבוקר, ואז כל היום "הולך" לי, כמו עכשיו.
רציתי לכתוב קצת ויצא מגילה.
אין לי זמן, שבוע ימים ו-24 שעות ביממה לא מספיקים לי לעשות הכל מה שאני רוצה. אה, ושכחתי! אני גם עובדת חצי יום במפעל. צריך להתפרנס ממשהו
פנסיונרים או לא
בכל אופן אם למישהו היה משעמם מרשה לו להפסיק לקראו מתי שבא לו.
בקיצור אתם אשמים שכתבתי כל כך הרבה, באמת לא התכוונתי, וזה ילמד אותכם להיזהר בבקשות שלכם
להבא.
ראו הוזהרתם
בקריאה חוזרת ראיתי שיצא לי ממש קורות חיים, האם למישהו יש איזה הצעת עבודה מעניינת
, שמרטפות נכדים, קייטנה בקיץ?
פתוחה להצעות
אני מאז עליתי ארצה לפני 51 שנה חיה בקיבוץ שלי, וכנראה טוב לי כאן כי נשארתי, למרות כל התהפוכות והשינויים.
במשך השנים עבדתי בלול (16 שנה), ומזה שבע שנים הייתי אחראית למדגרה ( 30 אלף ביצים ), הייתי מטפלת (איך לא?), אקונומית, אחראית במפעל על ביקורת טיב במעבדה , וגולת הכותרת בעיניי ריכוז פינת החיי במשך קרוב ל-15 שנה. אני ממש יכולה להעיד על עצמי "כולם היו בניי, כי הילדים עבדו יום-יום בפינה, מכל הגילים, אפילו עד בגרות.
עד היום יש לי קשר עם החברה שמביאים להכיר לי את החברות שלהם.זאת הרגשה נהדרת
עוזי לא יודעת אם זה קשור למזל בתולה או לא, אבל כשאני מסתכלת על הרשימה הדבר הראשון שאני רואה, זה אורך הזמן שעבדתי בכל עבודה. כפי שאני מכירה את עצמי אני נכנסת לאיזה דבר, תמיד עושה עם שתי הרגליים, זאת אומרת מתמידה, זה באמת האופי שלי. עקשנית ודבוקה במטרה. בסוגריים אמא שלי בגלל זה לא הייתה לוקחת אותי לסדר לה עיניינים בעיר כי הייתה אומרת שאני נכנסת עם הדלת למקום
קצת פרטים אישיים: אלמנה המון שנים, אין זמן לחפש
גידלתי חמש בנות ובן מאומץ שבא כעולה בודד בן 18 מהונגריה .שחקן כדור סל גובה מעל שני מטר

מטפחת 17 נכדים, ואת כל בעלי החיים שמסביב ובתוך הבית.
חולה על סרטי מתח, קונג-פו. את השחקנים האהובים עלי אפשר לדעת לפי השמות שהגוזלים מקבלים
. קוראת , רוקמת ריקמה אומנותית, מגננת בגינה גדולה סביב הבית, וברור תוכים תוכים לכל אשר תפנו.
והמחשב ממש קללה, אני כבר סוגרת את הדלת כי הוא קורה לי על הבוקר, ואז כל היום "הולך" לי, כמו עכשיו.
רציתי לכתוב קצת ויצא מגילה.
אין לי זמן, שבוע ימים ו-24 שעות ביממה לא מספיקים לי לעשות הכל מה שאני רוצה. אה, ושכחתי! אני גם עובדת חצי יום במפעל. צריך להתפרנס ממשהו

פנסיונרים או לא
בכל אופן אם למישהו היה משעמם מרשה לו להפסיק לקראו מתי שבא לו.
בקיצור אתם אשמים שכתבתי כל כך הרבה, באמת לא התכוונתי, וזה ילמד אותכם להיזהר בבקשות שלכם
להבא. ראו הוזהרתם
בקריאה חוזרת ראיתי שיצא לי ממש קורות חיים, האם למישהו יש איזה הצעת עבודה מעניינת
פתוחה להצעות
[quote="148";p="12415"]
פתוחה להצעות
[/quote]
יש ויש!!!
בואי להיות שכנתי, במקום הלטאה שגרה לידי ושתינו נצא נשכרות ובגדול.
האם להתחיל לארוז לך את הבית לקראת המעבר?
פתוחה להצעותיש ויש!!!
בואי להיות שכנתי, במקום הלטאה שגרה לידי ושתינו נצא נשכרות ובגדול.
האם להתחיל לארוז לך את הבית לקראת המעבר?

אביבוש את לא יודעת עוד איזה לטאה גדולה את מזמינה
. אחד החתנים שלי טוען שאני שייכת לזוחלים, כי המנוע שלי מתחיל לעבוד בשעות הצהריים שהמזג האוויר מתחמם.
כתבתי לכם שאני אוהבת שחם בקיץ. אני גם לקחתי משמרת צהריים במפעל, כי אצלי במילון חסר הערך" מנוחת צהריים" ודווקא כל הזקנים סליחה מבוגרים לא אוהבים לעבוד בשעות האלו
.מי ששואל אותי למה אני עובדת מ-12 עד 4 אני עונה שחוסכת בחשמל , לא צריכה להדליק מזגן
ממוש אני באה בריצה לגור איתך.איזה בתים יש לכם להשכרה
יהיה מקום לכל החייס שלי
.
דרך אגב, שיכווצו לנו את המדינה, נהיה יותר קרובים אחת לשניה
,שלא נדע
. אחד החתנים שלי טוען שאני שייכת לזוחלים, כי המנוע שלי מתחיל לעבוד בשעות הצהריים שהמזג האוויר מתחמם.כתבתי לכם שאני אוהבת שחם בקיץ. אני גם לקחתי משמרת צהריים במפעל, כי אצלי במילון חסר הערך" מנוחת צהריים" ודווקא כל הזקנים סליחה מבוגרים לא אוהבים לעבוד בשעות האלו
.מי ששואל אותי למה אני עובדת מ-12 עד 4 אני עונה שחוסכת בחשמל , לא צריכה להדליק מזגן
ממוש אני באה בריצה לגור איתך.איזה בתים יש לכם להשכרה
יהיה מקום לכל החייס שלי
. דרך אגב, שיכווצו לנו את המדינה, נהיה יותר קרובים אחת לשניה
,שלא נדע
אווה איזה שיטות פיתחת חבל על הזמן,אין אני חייב ללמוד ממך
עובדת בצהריים חוסכת במזגן ובטח גם בארוחת צהריים (לי מספיק לכל היום)ובטח יש לך עוד מספר פטנטים ייחודיים.
שמה תמצית תה בדוד עושה תה לכל המשפחה
מארחת עם בורקסים שבעבר היה אפשר להשתמש בהם לפיזור הפגנות
סתםםםםם
אני לא מאמין עד שאני לא רואה...אני בטוח שה"חברים" שלך סתם משמיצים
אגב כשיכווצו את המדינה אנחנו נהפוך למרכז..
נפילות הסקאדים והגראד.

עובדת בצהריים חוסכת במזגן ובטח גם בארוחת צהריים (לי מספיק לכל היום)ובטח יש לך עוד מספר פטנטים ייחודיים.
שמה תמצית תה בדוד עושה תה לכל המשפחה
מארחת עם בורקסים שבעבר היה אפשר להשתמש בהם לפיזור הפגנות
סתםםםםם
אני לא מאמין עד שאני לא רואה...אני בטוח שה"חברים" שלך סתם משמיצים
אגב כשיכווצו את המדינה אנחנו נהפוך למרכז..
נפילות הסקאדים והגראד.Re: הצעה מעניינת ...
אלי אתה בטח מכיר "פתי מאמין לכל דבר..." אני בכלל לא קמצנית, יודעת לשמור על האיזון.ודווקא אני אוכלת לא רע
מה שכן, הרעיון של הדוד עם התה מאוד מצא חן בעיניי
.אולי איישם אותו. 
בספיגת סקאדים כבר יש לי ניסיון עוד ממלחמת כיפור. קטן עלינו
, רק שמונה בתי ילדים נהרסו.
מחכה שתבוא להתרשם ממראה עינינך.עד מתי אצטרך לחכות
עד שאזדקן
כדאי שתזדרז

מה שכן, הרעיון של הדוד עם התה מאוד מצא חן בעיניי
.אולי איישם אותו. 
בספיגת סקאדים כבר יש לי ניסיון עוד ממלחמת כיפור. קטן עלינו
, רק שמונה בתי ילדים נהרסו.מחכה שתבוא להתרשם ממראה עינינך.עד מתי אצטרך לחכות
עד שאזדקן
כדאי שתזדרז

אווה אמרתי שאני לא מאמין
דווקה מצא חן בעיני "יודעת לשמור על האיזון"
בקשר לאוכלת טוב איך אפשר שלא?(אוכל הונגרי)
ואת לא מזדקנת כל כך מהר כמו שאת מציגה את זה
נראה לי שבעוד 20-30 שנה את תתחזקי את האתר שלנו
דווקה מצא חן בעיני "יודעת לשמור על האיזון"
בקשר לאוכלת טוב איך אפשר שלא?(אוכל הונגרי)ואת לא מזדקנת כל כך מהר כמו שאת מציגה את זה
נראה לי שבעוד 20-30 שנה את תתחזקי את האתר שלנו
רז תגיד...היפ הופ זה קשה ללמוד?כאילו בגילי נניח אתה חושב שזה בעייתי?
כאילו אני לא מדבר על הישגים רציניים סלטות וכאלה...אבל את הבסיס אני יכול ללמוד בזמן קצר?אני אגב דיי גמיש אם זה עוזר
כאילו אני לא מדבר על הישגים רציניים סלטות וכאלה...אבל את הבסיס אני יכול ללמוד בזמן קצר?אני אגב דיי גמיש אם זה עוזר
אלי אדבר עם לאה שהיא תרקיד אותך, אז לא תצטרך מורה מבחוץ
דרך אגב מה עם הסיפור שלך
אח, אח איזה חבל שאי אפשר להעביר ריח דרך המחשב, אפיתי עכשיו לחם, מה זה פיצוץ, כל הבית מריח מלחם טרי.
אלי תזיל ריר
דרך אגב מה עם הסיפור שלך

אח, אח איזה חבל שאי אפשר להעביר ריח דרך המחשב, אפיתי עכשיו לחם, מה זה פיצוץ, כל הבית מריח מלחם טרי.
אלי תזיל ריר