ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טבעונים אוכלים דשא?
מנהל: מפקחים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: טבעונים אוכלים דשא?
שירלי כמעט כל מה שכתבת אסור לפי חוק בארץ ויש אכיפה מאוד חזקה על החקלאים
היום לאט לאט עוברים לשיטות גידול הרבה יותר טובות מה שמוביל שהחיות מקבלות תנאים טובים ואנחנו מקבלים בשר טעים ובריא
היום לאט לאט עוברים לשיטות גידול הרבה יותר טובות מה שמוביל שהחיות מקבלות תנאים טובים ואנחנו מקבלים בשר טעים ובריא
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
אכיפה חזקה? על בסיס מה אתה כותב את זה?
בינתיים אני קוראת כתבות שמוכיחות בדיוק את ההיפך
איך "לאט לאט עוברים לשיטות גידול הרבה יותר טובות"? רק לאחרונה התפרסמת כתבה שמשרד החקלאות
מסרב בתוקף לבטל את כלובי הסוללה (כלובי תרנגולות שלא מאפשרים להן לזוז או אפילו לפרוש כנף).
ועוד כתבה שנתקלתי בה על תיעוד פרות לחליבה, שהן מפוצצות בחלב ברמה שהרגליים האחוריות שלהן מפוסקות לצדדים
הן לא מסוגלות לשבת אפילו... בקושי זזות... האם מישהו בודק את העטינים שהם לא יפצעו מרוב חליבה?
האם מישהו בודק את הרגליים של הפרות שנשחקו מהכובד הזה? למישהו אכפת? ממש לא...
מה שכן, דואגים לבדוק את אחוזי המוגלה בחלב, לפי ויקי 200,000 "תאים סומטיים" (מוגלה) לכל מיליליטר חלב. נשמע טעים?
וזה נחשב מצב תקין.
והפיתרון "ההומאני" לאפרוחים זכרים... שכתבתי מקודם... ועגלים שמונעים מהם חופש תנועה, מגע וחלב אם, כל זה עדיין קורה.
אולי יש חוק, אבל מסתבר שהוא לא חל על תעשיית המזון מהחי.
ואגב, "בשר בריא" אפשר לחזור ולהגיד את זה מיליון פעם, זה לא יהפוך להיות נכון.
אם נתעלם ממחקרים ונסתכל על עובדות בשטח,
באוכלסיות בעולם המערבי שצורכות מוצרים מהחי שיעור התמותה הגבוה ביותר הוא ממחלות הקשורות בתזונה -
מחלות לב (שומן רווי שנמצא בשפע במוצרי מזון מהחי), סכרת, דלדול עצם, סרטן,
ואילו אוכלוסיות שלא צורכות מוצרים מהחי לא סובלות מהמחלות האלה. לא צריך להיות איינשטיין בשביל לעשות את הקישור.
אגב 2, גם האנטיביוטיקות ושאר הרעלים/כימיקלים שיש בבשר הם לא בדיוק בריאים
בינתיים אני קוראת כתבות שמוכיחות בדיוק את ההיפך
איך "לאט לאט עוברים לשיטות גידול הרבה יותר טובות"? רק לאחרונה התפרסמת כתבה שמשרד החקלאות
מסרב בתוקף לבטל את כלובי הסוללה (כלובי תרנגולות שלא מאפשרים להן לזוז או אפילו לפרוש כנף).
ועוד כתבה שנתקלתי בה על תיעוד פרות לחליבה, שהן מפוצצות בחלב ברמה שהרגליים האחוריות שלהן מפוסקות לצדדים
הן לא מסוגלות לשבת אפילו... בקושי זזות... האם מישהו בודק את העטינים שהם לא יפצעו מרוב חליבה?
האם מישהו בודק את הרגליים של הפרות שנשחקו מהכובד הזה? למישהו אכפת? ממש לא...
מה שכן, דואגים לבדוק את אחוזי המוגלה בחלב, לפי ויקי 200,000 "תאים סומטיים" (מוגלה) לכל מיליליטר חלב. נשמע טעים?
וזה נחשב מצב תקין.
והפיתרון "ההומאני" לאפרוחים זכרים... שכתבתי מקודם... ועגלים שמונעים מהם חופש תנועה, מגע וחלב אם, כל זה עדיין קורה.
אולי יש חוק, אבל מסתבר שהוא לא חל על תעשיית המזון מהחי.
ואגב, "בשר בריא" אפשר לחזור ולהגיד את זה מיליון פעם, זה לא יהפוך להיות נכון.
אם נתעלם ממחקרים ונסתכל על עובדות בשטח,
באוכלסיות בעולם המערבי שצורכות מוצרים מהחי שיעור התמותה הגבוה ביותר הוא ממחלות הקשורות בתזונה -
מחלות לב (שומן רווי שנמצא בשפע במוצרי מזון מהחי), סכרת, דלדול עצם, סרטן,
ואילו אוכלוסיות שלא צורכות מוצרים מהחי לא סובלות מהמחלות האלה. לא צריך להיות איינשטיין בשביל לעשות את הקישור.
אגב 2, גם האנטיביוטיקות ושאר הרעלים/כימיקלים שיש בבשר הם לא בדיוק בריאים
- matzas
- בקיעה

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: אמיר
שירלי,
התכוונתי שאצלי / מבחינתי כרגע "אבל זה לא יכול להחליף בשר / עוף.."...
יש לי בעיה "קטנה" בראש, שאם אני לא אוכל בשר / עוף באחת הארוחות (צהרים / ערב) אני מרגיש שכאילו לא אכלתי...
ברור לי שזה משהו פסיכולוגי שניתן לטפל בו, ולהרגיל את הגוף... אבל אני אוהב את זה, את הטעם.
אכלתי בחיי מספר פעמים אוכל צמחוני, אבל לא רק, והטעם לא שכנע אותי להתמיד רק בזה...
הקישור שהבאתי, אכן מדבר בעד לא לאכול בשר, וכמה שאנחנו לא זקוקים לזה, אבל אני אישית עדיין לא שם...
אני אוכל בעיקר בשר ושוקולד.. (למשל גבינות וביצים לא מדבר אלי בכלל...)
יאללה שיהיה יום טוב,
ובתיאבון....
התכוונתי שאצלי / מבחינתי כרגע "אבל זה לא יכול להחליף בשר / עוף.."...
יש לי בעיה "קטנה" בראש, שאם אני לא אוכל בשר / עוף באחת הארוחות (צהרים / ערב) אני מרגיש שכאילו לא אכלתי...
ברור לי שזה משהו פסיכולוגי שניתן לטפל בו, ולהרגיל את הגוף... אבל אני אוהב את זה, את הטעם.
אכלתי בחיי מספר פעמים אוכל צמחוני, אבל לא רק, והטעם לא שכנע אותי להתמיד רק בזה...
הקישור שהבאתי, אכן מדבר בעד לא לאכול בשר, וכמה שאנחנו לא זקוקים לזה, אבל אני אישית עדיין לא שם...
אני אוכל בעיקר בשר ושוקולד.. (למשל גבינות וביצים לא מדבר אלי בכלל...)
יאללה שיהיה יום טוב,
ובתיאבון....
בברכה
אמיר
אמיר
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

שירלי לצערי אין לך מושג כמה טעויות יש לך בהודעה הקודמת שלך לצערי אין לי כרגע מספיק זמן כדי לענות על כולן
נ.ב. עוד לא שכחתי שאני צריך לתת ביקורת על הוידאו השקרי שמקדם את הרעיון השגוי שצמחונות בריאה
נ.ב. עוד לא שכחתי שאני צריך לתת ביקורת על הוידאו השקרי שמקדם את הרעיון השגוי שצמחונות בריאה
כרגיל, אני טועה, ולצערך פשוט אין לך זמן להוכיח את זה... "דיבורים כמו חול ואין מה לאכול"
הווידאו היה לפני מעל שנה... כמה אני אצטרך לחכות?
חוץ מזה לא צריך יותר מדי זמן בשביל להוכיח את הטענה אם טבעונות בריאה או לא
תשווה אדם טבעוני בגיל 40-50 לאדם לא טבעוני, ותראה שהטבעוני בריא יותר
תשווה בין חיות היבשה, ותראה שהגדולות והחזקות ביותר הן הצמחוניות - פיל, קרנף, גורילה ועוד...
הם לא שותים חלב, אוכלים בשר או ביצים לארוחת בוקר, אז מאיפה כל השרירים והכוח? מאיפה הגובה והמימדים?
למה מכל החיות על פני כדור הארץ, רק האדם סובל ממחלות לב, דלדול עצם, סוכרת, השמנה, אלרגיות וכל שאר הבעיות שקשורות בתזונה?
אתה יודע מה, בוא נשווה שנינו בדיקות דם נראה לי שזה יסגור את הפינה...
הווידאו היה לפני מעל שנה... כמה אני אצטרך לחכות?
חוץ מזה לא צריך יותר מדי זמן בשביל להוכיח את הטענה אם טבעונות בריאה או לא
תשווה אדם טבעוני בגיל 40-50 לאדם לא טבעוני, ותראה שהטבעוני בריא יותר
תשווה בין חיות היבשה, ותראה שהגדולות והחזקות ביותר הן הצמחוניות - פיל, קרנף, גורילה ועוד...
הם לא שותים חלב, אוכלים בשר או ביצים לארוחת בוקר, אז מאיפה כל השרירים והכוח? מאיפה הגובה והמימדים?
למה מכל החיות על פני כדור הארץ, רק האדם סובל ממחלות לב, דלדול עצם, סוכרת, השמנה, אלרגיות וכל שאר הבעיות שקשורות בתזונה?
אתה יודע מה, בוא נשווה שנינו בדיקות דם נראה לי שזה יסגור את הפינה...

גם אם צמחונות "לא בריאה" היא בטח שלא גרועה יותר מאכילת בשרים ובמיוחד שלא בשר המכיל שומנים ובתדירות גבוהה.
אני אישית לא הפסקתי לאכול בשר בגלל הפן הבריאותי. אני הפסקתי מהסיבה שבתעשיית המזון מתעללים בבעלי חיים. אל תספר לי שמגדלים את החיות בצורה הומנית כי אני רואה בדיוק את לולי התרנגולות וההודים אצלנו במושב. בתוך כלובי סוללות מבלי יכולת לזוז ולאחר 9 חודשים נותנים להם זץ חשמלי ומעיפים למשאית עם מטחנה שמפרקת אותם.
אני רואה בלילה קר וגשום איך מובילים את ההודים במשאיות פתוחות כאשר מהרוח עפות להן הנוצות ועד המשחטה חלקן הגדול כבר מספיק מרוט. אפשר להתווכח על הרבה דברים ואם זה בריא לאכול מזון כזה או אחר אבל להסתתר ולהשקיט את המצפון בתואנה שהיום מגדלים בצורה הומנית זה פשוט לא נכון.אפשר לספר על חוקים שחוקקו ועל הוראות שניתנו.בתכלס עולם נוהג כמנהגו וצביעות בני האנוש אינה יודעת גבולות..לתוכי צריך כלוב של ככה וככה גודל שיפרוס כנפיים ושני מקלות עמידה ועוד כהנה וכהנה. לתרנגולת מספיק צינוק.למה? כי תרנגולת זו תעשייה ותוכי זה "חיית מחמד" ולא משנה ששניהם חשים כאב ושיש תרנגולות עם אינטלגנציה גבוה משל תוכים. האדם החליט שבעבור הקיבה שלו התרנגולת או הפרה יכולים לסבול הכל.
אתה יודע היטב שזורקים את האפרוחים לאחר מיון לפחי זבל ולתוך שקיות ניילון כאילו מדובר בזבל ולא בבעלי חיים שחשים כאב.
אני אישית אוהב חיות הרבה יותר מחלק ניכר מבני האדם ובטח מאלה שעובדים בתעשייה שגורמת עוול וכאב לבעלי חיים.
אני בבית אצלי מרים עכביש על נייר מדפסת ומוציא החוצה לחצר, כנ"ל כשמדובר בחילזון . לעומת זאת אין לי בעייה לדרוך על בן אדם
שמתעלל בחיות.
חשוב שתספר איפה יש טעויות בהודעה של שירלי ומה בריא לאכול בתרנגלות/פרות/כבשים שמכניסים להן אנטיביוטיקה בכמויות? נכון שגם את הירקות והפירות מרססים אבל ההבדל עדיין גדול.
כדאי אולי לעשות סקר בין אוכלי הבשר באתר כשהשאלה היא :
אם היית רעב ויש לך רק אוכל צימחוני ותחליפי בשר שונים ואת... התוכי שלך האם היית אוכל אותו מתוך הרגל וצורך לאכול ארוחה בשרית?
אגב, ראיתי את ההודעה של שירלי ואני מוכן להצטרף לבדיקות הדם ואני בגיל של שניכם ביחד אם אני לא טועה.
אני אישית לא הפסקתי לאכול בשר בגלל הפן הבריאותי. אני הפסקתי מהסיבה שבתעשיית המזון מתעללים בבעלי חיים. אל תספר לי שמגדלים את החיות בצורה הומנית כי אני רואה בדיוק את לולי התרנגולות וההודים אצלנו במושב. בתוך כלובי סוללות מבלי יכולת לזוז ולאחר 9 חודשים נותנים להם זץ חשמלי ומעיפים למשאית עם מטחנה שמפרקת אותם.
אני רואה בלילה קר וגשום איך מובילים את ההודים במשאיות פתוחות כאשר מהרוח עפות להן הנוצות ועד המשחטה חלקן הגדול כבר מספיק מרוט. אפשר להתווכח על הרבה דברים ואם זה בריא לאכול מזון כזה או אחר אבל להסתתר ולהשקיט את המצפון בתואנה שהיום מגדלים בצורה הומנית זה פשוט לא נכון.אפשר לספר על חוקים שחוקקו ועל הוראות שניתנו.בתכלס עולם נוהג כמנהגו וצביעות בני האנוש אינה יודעת גבולות..לתוכי צריך כלוב של ככה וככה גודל שיפרוס כנפיים ושני מקלות עמידה ועוד כהנה וכהנה. לתרנגולת מספיק צינוק.למה? כי תרנגולת זו תעשייה ותוכי זה "חיית מחמד" ולא משנה ששניהם חשים כאב ושיש תרנגולות עם אינטלגנציה גבוה משל תוכים. האדם החליט שבעבור הקיבה שלו התרנגולת או הפרה יכולים לסבול הכל.
אתה יודע היטב שזורקים את האפרוחים לאחר מיון לפחי זבל ולתוך שקיות ניילון כאילו מדובר בזבל ולא בבעלי חיים שחשים כאב.
אני אישית אוהב חיות הרבה יותר מחלק ניכר מבני האדם ובטח מאלה שעובדים בתעשייה שגורמת עוול וכאב לבעלי חיים.
אני בבית אצלי מרים עכביש על נייר מדפסת ומוציא החוצה לחצר, כנ"ל כשמדובר בחילזון . לעומת זאת אין לי בעייה לדרוך על בן אדם
שמתעלל בחיות.
חשוב שתספר איפה יש טעויות בהודעה של שירלי ומה בריא לאכול בתרנגלות/פרות/כבשים שמכניסים להן אנטיביוטיקה בכמויות? נכון שגם את הירקות והפירות מרססים אבל ההבדל עדיין גדול.
כדאי אולי לעשות סקר בין אוכלי הבשר באתר כשהשאלה היא :
אם היית רעב ויש לך רק אוכל צימחוני ותחליפי בשר שונים ואת... התוכי שלך האם היית אוכל אותו מתוך הרגל וצורך לאכול ארוחה בשרית?
אגב, ראיתי את ההודעה של שירלי ואני מוכן להצטרף לבדיקות הדם ואני בגיל של שניכם ביחד אם אני לא טועה.
- matzas
- בקיעה

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: אמיר
אני חושב שהנושא הזה לא מתאים לפורום הזה...
אמנם יש פה הרבה חול שנזרק מצד לצד...
אבל יש מה לאכול... כל הנושא הזה מדבר על אוכל...
עשה אותי רעב, אבל לא בטוח מה כדאי לאכול....
עוף / בשר או משהו צימחוני....
וגם אני לא בטוח שמותר לאכול 11 הודעות לפני התחלת בקיעה...
אמנם יש פה הרבה חול שנזרק מצד לצד...
אבל יש מה לאכול... כל הנושא הזה מדבר על אוכל...
עשה אותי רעב, אבל לא בטוח מה כדאי לאכול....
עוף / בשר או משהו צימחוני....
וגם אני לא בטוח שמותר לאכול 11 הודעות לפני התחלת בקיעה...
בברכה
אמיר
אמיר
אתה יכול לאכול כמו כל אחד אחר כל מה שתחפוץ וטעים וטוב לך איתו.בתיאבון. 

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

שירלי את צודקת מחר אני אגיב כדי לטפל בעץ הזה ואם אני אמצא את העץ ואם הסרטון אני אטפל בכל השטויות שכתובות גם בו