ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
משי התרנגול שלי הלך לעולמו..
מנהל: מפקחים
Re: משי התרנגול שלי הלך לעולמו..
טוב מה קרה לכם חחחח באמת שהכי התכוונתי בהומור ואני מאוד יודע מזה לאבד חבר או בעל חיים איבדתי שתי חברים רוכבי אופנועים וגם אני רוכב אופנוע וגם איבדתי כמה בעלי חיים
אני בן אדם עם המון הומור ולא התכוונתי סליחה מכל הלב למרות שאמרתי שזה בהומור אני לא התכוונתי
עם ההיתם מכירים אותי היה עולה גם חיוך קטן כי ההיתם מבינים אבל לא משנה
אני בן אדם עם המון הומור ולא התכוונתי סליחה מכל הלב למרות שאמרתי שזה בהומור אני לא התכוונתי
עם ההיתם מכירים אותי היה עולה גם חיוך קטן כי ההיתם מבינים אבל לא משנה
שירלי גם אני מצטרפת לנחומים יחד עם חברי לפורום ממש עצוב לי לשמוע על האבדה אני קראתי המון עליו ונכון שבהתחלה היה לי מוזר לגדל תרנגול בבית אבל רואים שהוא היה מיוחד וכמו שהוא היה מיוחד הוא הגיע למטפלת מיוחדת שהעניקה לו המון אהבה רואים בטיפול מקווה שתתאוששי מהר ותקווה שתאמצי לך שוב חייה חדשה שזקוקה לבית חם
אוהבים אותך ומקווים שתרגישי טוב והכאב יעלם מהר ובמקומו יבואו צוחקים וחיוכים ושוב אהבה תמלא את החלל הנותר
סתוית
נ.ב
ממש לא יפה לצחוק על חברה שבמשבר עכשיו
לא ההיתה רוצה שיצחקו עליך או על בעל החיים שלך
אוהבים אותך ומקווים שתרגישי טוב והכאב יעלם מהר ובמקומו יבואו צוחקים וחיוכים ושוב אהבה תמלא את החלל הנותר
סתוית
נ.ב
ממש לא יפה לצחוק על חברה שבמשבר עכשיו
לא ההיתה רוצה שיצחקו עליך או על בעל החיים שלך
מה סתויות את לא יודעת לקרוא נשמה?
יש לך בעיה בהבנה?
הסברתי מספיק טוב אז על תמשיכו לז_ _ _ תשכל
יש לך בעיה בהבנה?
הסברתי מספיק טוב אז על תמשיכו לז_ _ _ תשכל
שלום שלום,
ידעתי שעשיתי טעות כשלא הרחקתי מיד.
שירלי, את מגדלת מדהימה.
לקחת תרנגול והתאהבת בו, וגרמת לכולנו להתאהב בו, המסירות שלך, הטיפול שלך בחיות שלך, החמלה שלך, כל אלה הופכים אותך למגדלת מדהימה...
תהיי חזקה, אנחנו מאחורייך....
לקחת תרנגול והתאהבת בו, וגרמת לכולנו להתאהב בו, המסירות שלך, הטיפול שלך בחיות שלך, החמלה שלך, כל אלה הופכים אותך למגדלת מדהימה...
תהיי חזקה, אנחנו מאחורייך....
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
חדשות רעות על פתיחת השבוע
שירלי אני משתתף בצערך אני יודע כמה זה קשה לאבד חיה שטיפלת בה בכזו מסירות
אבל אפשר להתנחם בעובדה שהוא חי בבית מטפח ואוהב שבו הוא קיבל רק חום ואהבה
אני אשמח אם תעבירי לי בפרטי את השמות של הווטרינרים שלא רצו לטפל במשי כך שאני אדע לא להמליץ עליהם
שירלי אני משתתף בצערך אני יודע כמה זה קשה לאבד חיה שטיפלת בה בכזו מסירות
אבל אפשר להתנחם בעובדה שהוא חי בבית מטפח ואוהב שבו הוא קיבל רק חום ואהבה
אני אשמח אם תעבירי לי בפרטי את השמות של הווטרינרים שלא רצו לטפל במשי כך שאני אדע לא להמליץ עליהם
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
מסכים. אבל ככה זה כשאנחנו רוצים להיות "בסדר"\"טובים"\"גמישים"... ולכן תמיד אומר שאני מעדיף לחסום במיידי ושיקראו לי "זבל", "קשוח", "מטורף" ועוד כל מיני פנינות העיקר לחסוך מהקהילה תגובות בנוסח זה. אליאור אתה תת רמה ועוד כמה דברים שאני מוותר ולא רושם כי אם אני ארד לרמה שלך אתה בטח תנצח. פשוט בושה.55 כתב:שלום שלום,

אני מתנצל בפני הקהילה על התגובות והיחס של אליאור, במיוחד בפני סתוית ושירלי.
שירלי היקרה,
אני יודע כמה היית קשורה למשי (ואיך אפשר שלא?..), תרנגול מדהים שהעלה בפניי חיוכים רבים.
בזכות היחס שלך והאהבה שלך למשי והיחס והאהבה החוזרת שלו ששיתפת בקהילה מספר פעמים ממש גרם לי להסתכל על בעלי החיים בזוית נוספת ולהעריך אותם אף יותר ממה שהערכתי אז. ממש מצער לשמוע ואני מקווה שהכאב יתמוגג במהרה וישאר געגוע וזיכרון מתוק..

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **