ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סקר נחשים:
מנהל: מפקחים
Re: סקר נחשים:
נריה על זה נאמר במסכת קידושין: "אמר רבי שמעון בר יוחי הטוב שבנחשים רצץ את מוחו". מסכים איתך.

לי יש שני חתולות בבית שהמליטו ככה שיש לי הגנה בדור הבא
והתוצאות לא מאחרות להגיע אחת מהם תפסה נחש...
והתוצאות לא מאחרות להגיע אחת מהם תפסה נחש...

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
רבי שימעון לא התכוון לנחשים באמת הוא התכוון לסובבים אותו שהתנהגו כמו נחשים.
נחש - יודעים איך להיזהר ממנו, בן אדם- הטוב שבנחשים לא יכול להיות בטוח לידו. רבי שמעון הבין כבר אז שלא מספיק
להיות אדם דתי וזה לא מסתכם בלקום בבוקר להניח תפילין להרוג נחש ולנוח, צריך לקום בבוקר להניח תפילין ולברך על הבריאה.
אם מאמינים בבורא עולם צריך לכבד את אשר יצר-אם מדובר בהגנה עצמית מקובל שלא נפקיר את ילדינו משפחתנו על מנת לא לקדש הרג נחש, ההבדל גדול בן להרוג נחש שמהווה סיכון בביתנו (על אף שלא תמיד) לבין הריגת נחש לשם הריגה.
נחש - יודעים איך להיזהר ממנו, בן אדם- הטוב שבנחשים לא יכול להיות בטוח לידו. רבי שמעון הבין כבר אז שלא מספיק
להיות אדם דתי וזה לא מסתכם בלקום בבוקר להניח תפילין להרוג נחש ולנוח, צריך לקום בבוקר להניח תפילין ולברך על הבריאה.
אם מאמינים בבורא עולם צריך לכבד את אשר יצר-אם מדובר בהגנה עצמית מקובל שלא נפקיר את ילדינו משפחתנו על מנת לא לקדש הרג נחש, ההבדל גדול בן להרוג נחש שמהווה סיכון בביתנו (על אף שלא תמיד) לבין הריגת נחש לשם הריגה.
אני חושבת שרק מהחשש שאולי הנחש יאכל את התוכים שלי הייתי מחפשת לזרוק עליו משהו כבד (מה שכנראה מוביל להריגה), אבל מעדיפה את האופציה של להזמין לוכד.
הוקפץ לאחרונה על ידי ben.m בתאריך 23 יוני 2011 13:34.