אני מאמין שאם הנהב לא היה נוסע עם הילד הקטן שלו באותו..ובמקום 20 איש מסביבו היו רק 2 הילדים שדרס אני אישית הייתי יוצא והורג אותם במכות...
חבל שהוא לא נהג עם האמר או איזה ג'י אמ סי..
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בבקשה תצפו בזה זה יועיל לכם.
מנהל: מפקחים
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
Re: בבקשה תצפו בזה זה יועיל לכם.
אני לא מאמין....
הם מביאים את הסירטון ואומרים שהוא אשם?מלא לא היה סירטון הם היו יכולים לשקר שלא זרכו אבנים...אבל הם מצלמים את זה...
אנחנו פשוט מפגרים...הערבים האלה פשוט צוחקים עלניו...
אני לא יתבטא פה במילים שאני רוצה מכיוון שאין ראוי להגיד אותם....
אבל אני רוצה לראות אחד שאומר שהנהג אשם שהלך לפסיכאטר ויצא עם תוצאה נורמאלית....
המדינה שלנו עושה מעצמנו צחוק...
אני מכיר את הסיפורים האלה אישית...אני נולדתי בגוש קטיף וחייתי שם יום יום
עכשיו אני גר בשומרון וכבר כמה פעמים הערבים בסיבבה זרקו אבנים....
הרכב שלנו כבר נהרס פעם אחד נגמרי (בקושי מחסני הפירוק הסכימו לקבל אותו)| ממחסום אבנים באמצע הכביש בלילה
אני בטוח שגם אם בסירטון במקום הילדים היו שורה של מחבלים שעומדת באמצע הכביש עם נשקים ויורה והוא היה דורס אחד מהם הוא אשם-כי הם לא פגעו בו והוא פגע בהם אז זה לא ברור??
מדינה חסרת כבוד שמשפילה את עם ישראל
הם מביאים את הסירטון ואומרים שהוא אשם?מלא לא היה סירטון הם היו יכולים לשקר שלא זרכו אבנים...אבל הם מצלמים את זה...
אנחנו פשוט מפגרים...הערבים האלה פשוט צוחקים עלניו...
אני לא יתבטא פה במילים שאני רוצה מכיוון שאין ראוי להגיד אותם....
אבל אני רוצה לראות אחד שאומר שהנהג אשם שהלך לפסיכאטר ויצא עם תוצאה נורמאלית....
המדינה שלנו עושה מעצמנו צחוק...
אני מכיר את הסיפורים האלה אישית...אני נולדתי בגוש קטיף וחייתי שם יום יום
עכשיו אני גר בשומרון וכבר כמה פעמים הערבים בסיבבה זרקו אבנים....
הרכב שלנו כבר נהרס פעם אחד נגמרי (בקושי מחסני הפירוק הסכימו לקבל אותו)| ממחסום אבנים באמצע הכביש בלילה
אני בטוח שגם אם בסירטון במקום הילדים היו שורה של מחבלים שעומדת באמצע הכביש עם נשקים ויורה והוא היה דורס אחד מהם הוא אשם-כי הם לא פגעו בו והוא פגע בהם אז זה לא ברור??
מדינה חסרת כבוד שמשפילה את עם ישראל
נערך לאחרונה על ידי uzibu ב 12 אוקטובר 2010 20:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: ניחוש?
סיבה: ניחוש?

תוכים מגדלים רק מאהבה

זה כל כך מכעיס אותי! מכעיס אותי שלקחו את האיש המסכן למשפט כשזה בכלל לא מגיע לו!! אם זה מה שהילדים הפלסטינים עושים, וזה מה שמלמדים אותם אני לא רוצה לחשוב מה יהיה בעתיד כשהם יגדלו, עוד מחבלים. זה ברור שזה היה מתוכנן, אחר כך הם מנסים להוציא אותנו אשמים בעולם.ולרוב העולם מאמין להם, הם יודעים לשחק אותה טוב. מעצבן אותי שישראל "מתחסדת" ולא פועלת להוציא אותם גם אשמים. אז נכון אנחנו לא כאלה, אבל אם לא נגיב ימשיכו לתקוף אותנו, צריך ללמד אותם שאיתנו לא מתעסקים! 

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
מה שמעצבן אותי זה שישראל שותקת. כל השמונה שנים האלה זרקו עלינו קסאמים ומה לא ורק אחרי שמונה שנים ישראל קיבלה החלטה לפתוח במלחמה. כאילו זה לא נקלט איך 8 שנים ישראל שתקה. וגם המשט לעזה שהראו לכל העולם איך "אנשים תמימים" שהיו על המשט הפכו למחבלים והראו גם איך הם זרקו חיילים מהספינה וארדואן החמור הזה עוד מאשים אותנו כ"ישראל רוצחת". בגלל זה אני חושב שכל אחד צריך להתגייס לקרבי ולתת את המקסימום ולא לשבת ולחשוב איך להעביר את ה3 שנים האלה. לי אישית היה דוד בקרבי שנכנס ללבנון במלחמת לבנון הראשונה ונהרג. ז''ל
למה ללכת רחוק? אפילו איפה שאני גר יש ערבים ותמיד היו מכות בינינו לערבים הם היו כותבים לנו מוות לצ'רקסים וככה היו מתגרים בנו. יום אחד יצאנו אני ועוד שני חברים שלי מסתובבים התחילו לזרוק עלינו אבנים ובאו אלינו איזה 20 ערבים כמובן שהתחלנו לברוח כי הם פי כמה מאיתנו ואחרי כמה ימים אותו אירוע רק שהפעם היו 4 פירקנו אותם מכות וזה לא הפסיק עד שיום אחד כל וועד המורים התכנסו ואמרו שבאמת לא צריכים ללכת מכות ושנשלים. זה באמת קרה אבל אי אפשר להגיד עדיין שהכל מושלם לפעמים אני והחברים עוברים ליד בתים של ערבים ומתחילים לקלל סתם ועוד ילדים בני 6 אי אפשר ללכת להרביץ להם.....
בקיצור זה מה שאני חושב.
למה ללכת רחוק? אפילו איפה שאני גר יש ערבים ותמיד היו מכות בינינו לערבים הם היו כותבים לנו מוות לצ'רקסים וככה היו מתגרים בנו. יום אחד יצאנו אני ועוד שני חברים שלי מסתובבים התחילו לזרוק עלינו אבנים ובאו אלינו איזה 20 ערבים כמובן שהתחלנו לברוח כי הם פי כמה מאיתנו ואחרי כמה ימים אותו אירוע רק שהפעם היו 4 פירקנו אותם מכות וזה לא הפסיק עד שיום אחד כל וועד המורים התכנסו ואמרו שבאמת לא צריכים ללכת מכות ושנשלים. זה באמת קרה אבל אי אפשר להגיד עדיין שהכל מושלם לפעמים אני והחברים עוברים ליד בתים של ערבים ומתחילים לקלל סתם ועוד ילדים בני 6 אי אפשר ללכת להרביץ להם.....
בקיצור זה מה שאני חושב.
דין וצחי מסכים אם כל מילה
אני לא הייתי עוצר ולא הייתי נוסע מפרק אותם אחד אחד
גם אבא שלי היה בקרבי והוא נלחם במלחמת ששת הימים
קרה לו הרבה פעמים שהוא היה צריך לראות חלקי גופות של חברים שלו שרגע לפני יצאו מאותו טנק
אין מה לעשות ההסברה שלנו דפוקה במילא כל הזמן מאשימים אותנו אז פשוט צריך להחזיר להם
הם יורים עלינו רקטות לכל הכיוונים ופוגעים בנשים,בילדים ובזקנים בכוונה ואנחנו בפעמים היחידות שבטעות נהרג ילד משלהם כל העולם על הרגליים וישר תוקפים את ישראל
לפני כמה זמן פירסמו בCNN סרטון שבוא רואים שמפנים כמה ילדים פלסטינאיים ש"נהרגו" על ידינו
הראו את הסרטון הזה בחדשות והריצו אותו לאט וראו שבזמן שמפנים את הגופות הילדים בכלל זזו והם לא מתו
בקיצור אין הרבה מה לצפות במשט לדוגמא הם שידרו בלייב כאילו את ה"טבח" של "אזרחים תמימים"
ולנו לקח 4 שעות לשחרר לתקשורת את הסרטון שמראה איך הם תקפו את החיילים
אני לא הייתי עוצר ולא הייתי נוסע מפרק אותם אחד אחד
גם אבא שלי היה בקרבי והוא נלחם במלחמת ששת הימים
קרה לו הרבה פעמים שהוא היה צריך לראות חלקי גופות של חברים שלו שרגע לפני יצאו מאותו טנק
אין מה לעשות ההסברה שלנו דפוקה במילא כל הזמן מאשימים אותנו אז פשוט צריך להחזיר להם
הם יורים עלינו רקטות לכל הכיוונים ופוגעים בנשים,בילדים ובזקנים בכוונה ואנחנו בפעמים היחידות שבטעות נהרג ילד משלהם כל העולם על הרגליים וישר תוקפים את ישראל
לפני כמה זמן פירסמו בCNN סרטון שבוא רואים שמפנים כמה ילדים פלסטינאיים ש"נהרגו" על ידינו
הראו את הסרטון הזה בחדשות והריצו אותו לאט וראו שבזמן שמפנים את הגופות הילדים בכלל זזו והם לא מתו
בקיצור אין הרבה מה לצפות במשט לדוגמא הם שידרו בלייב כאילו את ה"טבח" של "אזרחים תמימים"
ולנו לקח 4 שעות לשחרר לתקשורת את הסרטון שמראה איך הם תקפו את החיילים