ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מה אתם הייתם עושים

פורום בו כולנו מדברים על הכל חופשי.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

Re: מה אתם הייתם עושים

שליחה על ידי שירלי87 »

אוקיי, על האוויל מהארץ לא שמעתי, אבל לא מפתיע. יש שם עוד עיתונאי אחד ספציפי שפשוט צריך להתבייש שהוא קורא לעצמו עיתונאי
הייתי מפרטת אבל זה לא קשור לנושא עכשיו... בקיצור הארץ לא מה שהיה פעם.
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי jhony_bravo »

למיטב זיכרוני הוא תמיד היה כזה אבל אז לא הייתה נגישות רבה לאינטרנט
והם יכלו לצנזר חלק לא קטן משטויות שנפלטו להם היום אנחנו יכולים לראות את
העיתון הזה בדיוק כמו שהוא
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

2934 כתב:למיטב זיכרוני הוא תמיד היה כזה אבל אז לא הייתה נגישות רבה לאינטרנט
והם יכלו לצנזר חלק לא קטן משטויות שנפלטו להם היום אנחנו יכולים לראות את
העיתון הזה בדיוק כמו שהוא

אתה סוטה מהנושא שלשמו נפתח הדיון " מה אתם הייתם עושים" , אתה מוזמן לפתוח נושא חדש על עיתון הארץ על מנת שפותח ההודעה
יקבל התייחסות לשאלותיו.

תודה.
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

מצד אחד אני מסכימה איתכם ומצד שני לא.
אני מסכימה מהצד הזה שנכון, צריך להודיע למשטרה, ולא צריך לקחת את החוק לידיים שלך כי זה עלול להסתיים רע. אבל מצד שני.. לא יודעת מה איתכם אבל אם אני הייתי רואה מטפל מתעלל בקשיש שהוא מטפל בו אני לא הייתי מסוגלת לחכות עד שהמשטרה הייתה באה והייתי מיד מתערבת, מצדי שיכה אותי אבל לא את הזקן. יש לי חיבה מיוחדת לקשישים, אני לא מסוגלת לראות קשיש במצוקה. לכן במקרים מסויימים לדעתי כן כדאי לפעול, למשטרה בדרך כלל לוקח זמן להגיע, ואני אישית לא אשב לחכות עד שהיא תגיע בזמן שמישהו מתעלל בקשיש.
ולדעתי הסדרה הזאת בכלל לא שטחית ומטומטמת, היא מראה את המציאות, ואני לפעמים מתביישת לראות איך אנשים עוברים בלי להתייחס ובלי כלום, אפילו בלי להזעיק משטרה, מעדיפים להתעלם. וכמובן שלצידם יש את האנשים הטובים שכן עוזרים.
בקיצור זוהי דעתי בלבד.
לדעתי אחלה תוכניתתמונה
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

אלי הכוונה לא הייתה לסטות מהנושא אלא לתת דוגמא לשימוש נכון יותר בתקציב וזמן מסך
כדי לעשות דברים יותר מועילים כמו לחפש שחיתות או דברים שפוגעים במדינה ולפרסמם
יש לא מעט מיקרים כאלה אבל כאשר מדובר בבעלי ממון העיתונאים מעדיפים לא להסתבך איתם
אלא מעדיפים לחפש עבריינים קטנים או פושעים קטנים ולא פעם שוליים מאוד
נטלי את צודקת בהחלט גם אני לא הייתי מחקה למשטרה אלא פועל במקום
דרך אגב במקרה כזה יש לך את הגנתו של החוק ולא יוכלו לתבוע אותך או לעצור אותך ( בתנאי שפעלת בהתאם לחוק )
ולגבי הטענה להראות את המציאות היא ממש לא נכונה כאשר את יוצרת מציאות את לא מראה אותה אלא מעוותת
אותה בצורה קשה
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

ב"מראה את המציאות" התכוונתי לתגובות של אנשים. שהמציאות היא שיש כאלה שבוחרים להתעלם לגמרי ויש כאלה שמתערבים. אתה אומר שאמרו לאנשים איך להגיב? לא, פשוט צילמו אותם, וזוהי המציאות.
תמונה

סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

חברים אתם שוכחים שמדובר בחלק מהסיטואציות בפסיכופטים? אני לא מדבר על בעל חנות שאומר "אני לא מוכר להומואים" או "לא מוכר לערבים" אתה יכול לומר לו שמע לא קונה פה אתה לא בסדר ולצאת, מביאים לכם סיטואציות של תקיפה באמצע הרחוב שכל התערבות מצד
אזרח כזה או אחר יכולה בקלות להיגמר ברצח, אז יפה מאוד שחיים הכט מנופף ביידיים אבל אין לו חגורה שחורה בקארטה , ואני הייתי רוצה לראות אותו קופץ על בעל תוקפן שנראה שירד מהפסים. לידע להודיע להתריע הכל טוב ויפה, להתערב לא . יש משטרה ויש את רשויות החוק שיאכפו את החוק.
אזרחות טובה כן אבל לא תמיד אתם תצאו נשכרים מכך, לעיתים אתם תהפכו לקורבן, לא מאמינים בבקשה סיפור אמיתי.
לפני מספר שנים עמדתי ברמזור ביפו, אני לבד עומד באדום כשאופנוע מגיע לצומת מחליק בסיבוב ועף לתוך אי תנועה לשיחים.
תוך כדי מתחלף לי האור לירוק ואני מתקדם ועוצר בצד על מנת להגיש לו עזרה ולא לחסום את הנתיב, לאה תוך כדי מתקשרת למשטרה ולמגן דוד. אני ניגש אליו והוא שוכב בהכרה מעורפלת, תוך כדי כבר הניידת מגיעה (כנראה הייתה בסביבה) השוטר שואל אותי " איך פגעת בו"?
ואני אומר לו "לא פגעתי בו, הוא נכנס לצומת ועף" , לא נראה לי שהוא אוכל את הסיפור ואני מרגיש שהנה הפכתי לפוגע ולך תוכיח שאין לך אחות, השוטר השני לוקח את לאה הצידה כדי לשמוע את הגירסאות שלנו.
בינתיים האופנוען חוזר להכרה גם מד"א מגיעים אבל השוטר האמיץ לא מוותר כל כך מהר, תוך כדי טיפול הוא פונה לאופנוען ושואל " איך הוא פגע בך"? והאופנוען מסתכל עלי ואומר לשוטר "לא, הוא לא , אני החלקתי לבד" .
ברגע זה פניתי לשוטר ואמרתי" תודה רבה על האמון, למדתי מהאירוע שבמקרים כאלה אסור לעצור .
אני יודע שהמצפון לא יתן לי לא לעצור ולהגיש סיוע אבל חיים הכט חכם כי זה לא על חשבונו. זה על חשבון מי שיקלע לסיטואציה ויחשוב שחיים הכט מתחבא עם מצלמה עד שיקבל את הדקירה ויבין שזה "על אמת".
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

אלי על זה נאמר "הדרך לגיהינום רצופה בכוונות טובות"
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

אלי אתה צודק בהחלט. בחלק מהמקרים המשטרה היא גם זאת שמדכאת אותנו לא לפעול. אבל כפי שאמרת ואני מצוטטת "אני יודע שהמצפון לא יתן לי לא לעצור ולהגיש סיוע". זה בשבילי אומר הכל... נכון, אתה אולי מסכן את עצמך אבל יש מקרים שאי אפשר להתעלם. אבל מצד שני אם אתה ברחוב וקורה חלילה משהו כזה אפשר לבקש עזרה מכמה אנשים, וככה להרתיע את אותו עבריין/פוגע ועל הדרך להתקשר למשטרה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

הקטע עם השוטרים פשוט אבסורדי..

בקשר להתערבות, היה לא מזמן בעל מועדון שניסה להפריד שני מתקוטטים, דקרו אותו והוא מת..
בן אדם שמרגיש נוח להרים ידיים ולהשתולל ברחוב (כמו שמראים בתכנית) הוא בנאדם מסוכן
ואי אפשר לדעת איך הוא יגיב אליכם. להזעיק משטרה זו התגובה הנכונה והבטוחה לכולם.

אני מדברת רק על מצבי אלימות ולא המצבים האחרים שמראים בתכנית\שקורים בחיים, אבל תמיד חשוב להיזהר.
שלח תגובה

חזור אל “דיבורים כמו חול ואין מה לאכול”