ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איפה יש תנים בישראל??????
מנהל: מפקחים
Re: איפה יש תנים בישראל??????
אני מקווה שטון הדיבור שלך יתמתן, כמו שציינתי אני לא אמור לדעת מה אתה חושב ולמה ולכן משאלתך הוסקו המסקנות המתבקשות.
בסדר אני רוצה להבהיר את מה שקורה:
1.לעולם לא הייתי גורם לכלב להילחם עם תן בלי לעזור לו ותמיד הייתי מנסה למנוע את המקרים האלה.
2.אני אוהב את הכלבה שלי.
3.מה בגלל שהוא כלב הוא צריך להיפצע ? אני יכול לבקות אם אני יראה את זה
1.לעולם לא הייתי גורם לכלב להילחם עם תן בלי לעזור לו ותמיד הייתי מנסה למנוע את המקרים האלה.
2.אני אוהב את הכלבה שלי.
3.מה בגלל שהוא כלב הוא צריך להיפצע ? אני יכול לבקות אם אני יראה את זה
יפה, בזה תם העניין.
עכשיו מזה כלבת פעילה?
תן זו חיה קטנה יחסית לדוברמן...זה בסגנון שבין שועל לזאב (סתם להמחשה) אתה יכול לחפש באינטרנט מידע...אם דוברמן ותן יפגשו ברחוב..אני מאמין שהתן יברח ...מטבעו...ואם דוברמן שזה כלב גדול ודי חזק ינבח וינסה לתפוס אותו במיוחד אם הוא יהיה ליד הבעלים שלו.. אני מאמין שאתה סתם שואל מסקרנות ואתה לא הולך "לצוד תנים"....
חוץ מזה... כל הויכוח בשני העמודים האלו היה הזוי ומיותר לחלוטין....
חוץ מזה... כל הויכוח בשני העמודים האלו היה הזוי ומיותר לחלוטין....
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
כלבת היא מחלה שלה יש שתי שלבים אחד שלב הדגירה
בעל החיים ( או האדם ) נינשך על ידי חיה נגועה ואז החיידקים מתרבים
עדיין אין השפעה על ההתנהגות שלו ולכן לא רואים תוקפנות או מעשים אחרים
השלב השני הוא השלב ה"פעיל" הכלבת גורמת לבעיות ניורולוגיות ואז יש שתי אופציות
אחד היא מקטינה את הקליטה של גירויים חיצוניים ואז בעל החיים נהפך להיות יותר ויותר אפאטי
עד שהוא מת מרעב או מחולשה
האופציה השניה היא העצמה של כל הגירויים החיצוניים זוהי האופציה המסוכנת שגורמת להדבקות של בעלי חיים אחרים
למעשה כל צליל או אור מועצם פי כמה ומענה את בעל החיים יותר ויותר עד שהם מתחילים ל"השתגע"
מספיק שיש בעל חיים אחר לידו ואז בעל החיים החולה יתקוף אותו כי הוא יחשוב שהוא האחראי לסבל שלו
מה שקורה הוא שהחיה שחולה בכלבת מתחילה לנוע בשטח למרחקים אדירים ולנשוך ולהדביק כל מה שזז בסביבתה
עד שלאט לאט אוזלים כוחותיה והיא מתה זוהי אחת הדרכים היותר אכזריות למות בהן
המוות מלווה בייסורים אדירים לחיה ולכן בעל חיים שנשך ולא חוסן או שנשך והחיסונים שקיבל לאחר הנשיכה
לא נקלטים אצלו בגוף מרדימים אותו כדי לחסוך ממנו את הסבל
זוהי הסיבה גם שלפעמים יש התקפות מרובות של חיות שנגועות בכלבת ופתאום שומעים על הרבה תקיפות
לאורך פרק זמן קצר באיזור מסויים לפעמים מדובר על חיה אחת בלבד
בעל החיים ( או האדם ) נינשך על ידי חיה נגועה ואז החיידקים מתרבים
עדיין אין השפעה על ההתנהגות שלו ולכן לא רואים תוקפנות או מעשים אחרים
השלב השני הוא השלב ה"פעיל" הכלבת גורמת לבעיות ניורולוגיות ואז יש שתי אופציות
אחד היא מקטינה את הקליטה של גירויים חיצוניים ואז בעל החיים נהפך להיות יותר ויותר אפאטי
עד שהוא מת מרעב או מחולשה
האופציה השניה היא העצמה של כל הגירויים החיצוניים זוהי האופציה המסוכנת שגורמת להדבקות של בעלי חיים אחרים
למעשה כל צליל או אור מועצם פי כמה ומענה את בעל החיים יותר ויותר עד שהם מתחילים ל"השתגע"
מספיק שיש בעל חיים אחר לידו ואז בעל החיים החולה יתקוף אותו כי הוא יחשוב שהוא האחראי לסבל שלו
מה שקורה הוא שהחיה שחולה בכלבת מתחילה לנוע בשטח למרחקים אדירים ולנשוך ולהדביק כל מה שזז בסביבתה
עד שלאט לאט אוזלים כוחותיה והיא מתה זוהי אחת הדרכים היותר אכזריות למות בהן
המוות מלווה בייסורים אדירים לחיה ולכן בעל חיים שנשך ולא חוסן או שנשך והחיסונים שקיבל לאחר הנשיכה
לא נקלטים אצלו בגוף מרדימים אותו כדי לחסוך ממנו את הסבל
זוהי הסיבה גם שלפעמים יש התקפות מרובות של חיות שנגועות בכלבת ופתאום שומעים על הרבה תקיפות
לאורך פרק זמן קצר באיזור מסויים לפעמים מדובר על חיה אחת בלבד
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת