ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לצערנו גוצ'י הכלב הורדם
מנהל: מפקחים
Re: לצערנו גוצ'י הכלב הורדם
משתתפת בצערכם, אין ספק שכל זה כמו ילד וזו ממש אבדה קשה...
בכל מקרה כמו שנאמר מעליי, מי שרגיל לכב לא יכול לחיות בלי...כמה שזה נכון!!
ותמיד כדאי לזכור- שכמה שזה מצווה לקחת כלב מצער בעלי חיים וכו' אף פעם אי אפשר להיות בטוח במצבו הבריאותי, ורצוי לבקר בכלביות ובתי גידול מקצועיים. ככה לפחות אני חושבת...
ותמיד כדאי לזכור- שכמה שזה מצווה לקחת כלב מצער בעלי חיים וכו' אף פעם אי אפשר להיות בטוח במצבו הבריאותי, ורצוי לבקר בכלביות ובתי גידול מקצועיים. ככה לפחות אני חושבת...

- מתניה שניידר
- בקיעה

ב"סד
מבין שכואב לאבד חבר הרי זה עצוב לא משנה כמה זמן הכרת אותו הוא היה מיוחד
הכל מיקרה תתנחם היו לו שנתיים מאושרות אצלך אלי אני בטוח
מבין שכואב לאבד חבר הרי זה עצוב לא משנה כמה זמן הכרת אותו הוא היה מיוחד
הכל מיקרה תתנחם היו לו שנתיים מאושרות אצלך אלי אני בטוח

[quote="1559";p="73867"]משתתפת בצערכם, אין ספק שכל זה כמו ילד וזו ממש אבדה קשה...
ותמיד כדאי לזכור- שכמה שזה מצווה לקחת כלב מצער בעלי חיים וכו' אף פעם אי אפשר להיות בטוח במצבו הבריאותי, ורצוי לבקר בכלביות ובתי גידול מקצועיים. ככה לפחות אני חושבת...[/quote]
אפשר בהחלט לדעת את גילו של הכלב, בין היתר על ידי שיניו . מצב השיניים מדרדר עם השנים וניתן על ידי הערכת
מצבם להעריך את גיל הכלב, אלי בעצמו סיפר על מצבם הקשה של שינייו של ג'וצי מה שמצביע על כלב מבוגר.
המצב הבריאותי בעמותות דווקא די טוב ביחס למגדלי הכלבים,
מעבר לסדרת החיסונים שמרבית הכלבים זוכים לה הכלבים מקבלים כל טיפול מונע באופן סדיר וביקורים סדירים אצל הוטרינר,
מה שבספק עם קורה אצל מגדלי הכלבים .
ותמיד כדאי לזכור- שכמה שזה מצווה לקחת כלב מצער בעלי חיים וכו' אף פעם אי אפשר להיות בטוח במצבו הבריאותי, ורצוי לבקר בכלביות ובתי גידול מקצועיים. ככה לפחות אני חושבת...[/quote]
אפשר בהחלט לדעת את גילו של הכלב, בין היתר על ידי שיניו . מצב השיניים מדרדר עם השנים וניתן על ידי הערכת
מצבם להעריך את גיל הכלב, אלי בעצמו סיפר על מצבם הקשה של שינייו של ג'וצי מה שמצביע על כלב מבוגר.
המצב הבריאותי בעמותות דווקא די טוב ביחס למגדלי הכלבים,
מעבר לסדרת החיסונים שמרבית הכלבים זוכים לה הכלבים מקבלים כל טיפול מונע באופן סדיר וביקורים סדירים אצל הוטרינר,
מה שבספק עם קורה אצל מגדלי הכלבים .
כשהבת שלי הלכה לראות את הכלב אמרו לה שמצב שיניו אינו קשור לזיקנה אלא לכך שבגיל קטן הוא קיבל כ לבלבת.
אני יודע שהם ניסו ליפות את מצבו מאחר ולא היו הרבה קופצים אבל בדיעבד זה לא משנה, אנחנו נהננו מקירבתו לא פחות ממנו.
אני יודע שהם ניסו ליפות את מצבו מאחר ולא היו הרבה קופצים אבל בדיעבד זה לא משנה, אנחנו נהננו מקירבתו לא פחות ממנו.
בן אתה ממש טועה
מרבית הכלביות בארץ לא מחסנות או לוקחות את כלביהם לוטרינר בזמן שהותם בכלביה
מרבית הכלביות בארץ לא מחסנות או לוקחות את כלביהם לוטרינר בזמן שהותם בכלביה
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
וויי כל כך עצובבב
מסכן גווצי וואיי אני לומדת מזה שאני צריכה לבדוק טוב שאני אקח כלב שלא תדעו צער זה לאבד חבר
מסכן גווצי וואיי אני לומדת מזה שאני צריכה לבדוק טוב שאני אקח כלב שלא תדעו צער זה לאבד חבר
[quote="2898";p="73995"]בן אתה ממש טועה
מרבית הכלביות בארץ לא מחסנות או לוקחות את כלביהם לוטרינר בזמן שהותם בכלביה[/quote]
כל הכלבים בעמותות מחוסנים,מטופלים ומבקרים באופן סדיר אצל וטרינר,
בשל פיצוץ האוכלוסין במקומות הללו במידה והכלבים לא יהיו מחוסנים יהיה שם חגיגה של מחלות.
מרבית הכלביות בארץ לא מחסנות או לוקחות את כלביהם לוטרינר בזמן שהותם בכלביה[/quote]
כל הכלבים בעמותות מחוסנים,מטופלים ומבקרים באופן סדיר אצל וטרינר,
בשל פיצוץ האוכלוסין במקומות הללו במידה והכלבים לא יהיו מחוסנים יהיה שם חגיגה של מחלות.
רשמתי מרבית...
אתה מוזמן לעשות ביקור בחבר על ארבע ולשאול אם כלב מחוסן שם !
אתה מוזמן לעשות ביקור בחבר על ארבע ולשאול אם כלב מחוסן שם !
מסתגר לבד ורק בוכה...
אני סובל אך לא מראה...
לא יכול עוד בדמעות להלחם...
אלוקים כבר לא יודע מה יהיה...
מצטערת לשמוע! רואים בעיניים שלו שהוא היה כלב טוב.
שלא תדעו עוד צער.
יהיה זכרו ברוך
שלא תדעו עוד צער.
יהיה זכרו ברוך

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~