ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מיכל איזה גודל את מעוניינת שיהיה הכלב גדול בינוני או קטן
בקטנים כדאי לעשות בירור כי חלקם פותח לצוד חולדות או בעלי חיים קטנים ותוכי על
הרצפה עלול לעורר אצלם את יצר הציד ובעקבות כך התוכי עלול להיהפך לארוחה
כנ"ל גם בבינוניים ובגדולים לברר בשביל מה פותח הזן
אישית הייתי ממליץ לך ללכת לצער בעלי חיים וללכת ליד הכלובים שם ולבחור את הכלב שימצא חן בעינייך
למעורבים יש פחות מחלות והם לדעתי הרבה יותר חכמים
תאמצי כלב מצער בעלי חיים או כל אגודה אחרת אל תקחי כלב שלא בא אליך לשער של הכלוב
כלב כזה יהיה יותר מדי דומיננטי ויהיה לך קשה לשלוט בו אל תצרי איתו קשר עין ואל תלטפי אותו
תבקשי שיקשרו אותו ברצועה וקחי אותו לטיול קצר עם רצועה קצרה כך את תבססי את הדומיננטיות שלך
תעשי לו היכרות עם הבית ותוודאי שאת נכנסת ראשונה לבית ולכל חדר וחדר שאת מוכנה שהוא יכנס אליו
אחרי כן קחי אותו לטיול ארוך כאשר הכלב רגוע תשכיבי אותו על הגב ואז תוציאי את התוכי
אל תלחצי גם אם הכלב נובח או מנסה לקום פשוט תשכיבי אותו על הרצפה בלי להילחץ מומלץ להיעזר באדם נוסף
שיביא את התוכי אל הכלב תני לתוכי חטיף ולכלב ליטוף ואז הוא ידע שהתוכי מעליו בהיררכיה
ועדיין לא הייתי ממליץ להשאיר אף כלב לבד עם תוכי באותו חדר
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
וואי איזה תגובה אני כן חשבתי ללכת לצער בעלי חיים ולקחת משמה כלב ולא לשלם על כלב גזעי אבל הבעייה שלא החלטתי עוד סויפת אבל מה זה עזרת לי עכשיו אם ההדרכה שנתנת לי .ובן אומר שלא משנה הסוג זה איך שאני יחנך אותו בשביל זה אני צריכה גור
מיכל גם בצער בעלי חיים את משלמת אבל את מקבלת כלב שנבדק על ידי ווטרינר וחוסן ועוקר או סורס
המלצה שלי תקני את הספר הלוחש לכלבים וקראי אותו לפחות פעם אחת הספר הכי טוב לדעתי על התנהגות כלבים
בנוסף יש מספר רב של ספרים טובים על ההחזקה והטיפול שדרושים לכלב שיתנו לך מושג טוב מה לקנות לפני שהבאת את הכלב
בכל מקרה מומלץ ללכת לווטרינר נוסף (עירוני) שיבדוק שהשבב עובד ויוציא לך אישור על השבב ויעשה בדיקה כללית ליתר ביטחון
בן צודק עד רמה מסוימת כי בכל זן גזעי הרביעו כלבים שגילו תכונות אופי מסויימות ולכן הן יותר בולטות בזן הזה
ניתן לשלוט בהן אולם רק עד רמה מסויימת באמצעות חינוך והשלטת משמעת ואימון גופני
לדוגמא אצל גולדן רטריבר עניבת חנק לא יעילה באילוף כי יש להם עמידות אדירה לכאב בנוסף יש להם נטיה ללעוס הכל
שיחים שטיחים שולחנות כל מה שנכנס להם לפה הם גם כמו פחי זבל מהלכים ועלולים להיפגע מכך
כשהם גורים יצר הלעיסה שלהם אדיר אבל אחרי אילוף אפשר לשלוט בו ולהטות אותו חלקית
היתרון של מעורבים שאין להם לרוב את הבעיות הללו ולכן הם יותר מתאימים לאנשים שאין להם סבלנות
או שרואים בכלב תחליף לילד איתם חינוך יכול לתת תוצאות אדירות ואת תהני מכל שניה עם הכלב
בנוסף את לא חייבת גור את יכולה לקחת גם כלב בוגר ואז יהיו לך פחות צרות כי תוכלי מהר מאוד לחנך אותו לעשיית צרכים
הרבה יותר מאשר גור ובנוסף הוא לדעתי יהיה הרבה פחות תלותי מגור ולא יילל לך באמצע הלילה
שיהיה המון בהצלחה לך ולחבר על ארבע שתחליטי לאמץ
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת