ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לפני מספר חודשים עלתה כתבה על מכירת אפרוחים בגני יהושוע באירוע מסויים (לא זוכר בדיוק) מסתבר שההורים שם
קונים לילדים בשניים שלושה שקלים אפרוח כצעצוע,מטילים אותם באויר ,זורקים אותם מאחד לשני ובסוף הערב אף משליכים אותם.
הנחמדים יותר לוקחים אותם הבייתה להשתעשע ודי מהר מגלים שהאפרוח החמוד הופך די מהר לתרנגול שעושה לא מעט בלאגן,מכאן
הגורל שלהם גם לא כל כך נפלא.
את האמת שכשהייתי קטנה היו לי בערך 24 אפרוחים שאני לא יודעת מה עלה בגורלם.
אבל אני זוכרת שלפני בערך חמש שנים היו לי עוד 2 אפרוחים, והם גדלו והפכו לתרנגולת, ועדיין נישארו אצלנו.. אבל בסוף נאלצנו למסור אותם לחווה.
ולכן אתה צודק במה שאתה אומר אלי, אפרוחים זו לא חיה לבית, רק מי שמוכן לגדל אותם גם כשהם הופכים לתרנגולות, ולא ניראה לי שהאנשים האלה רבים.
כן אני מניחה שהם גודלים תוך מספר שבועות שהייתי בת איזה 3-4 היו לי כמה אפרוחים ולא זוכרת כבר מה קרה איתם
אבל חוות ופינות חי תמיד שמחות לקבל עוד חיות גידלתי לפני כמה שנים ברווז בית צהוב כזה שגדל לברווז לבן רגיל תוך חודש.. ונתנו אותו לפינת חי ליד בלאגן ביגור
זה נראה לכם ממש צביעה עם צבע או משהו גנטי שהתעסקו איתו במעבדה? כמו מוטצייה בדגים וכו'
שוב פעם אני אומר התעללות
אלי
מה שתאה סיפרת זה שההורים "מלמדים" את הילדים להתעלל בבעלי חיים כי עם הם קונים חיה כדי שהילד שלהם יזרוק אותה באוויר או משהו כזה הם פשוט רוצחים!!!!!!!!!
על ההתעללות הזאת אני מסכים איתך בהחלט,להורים כאן יש משקל גדול בחינוך לערכי טבע ולצער בעלי חיים,אבל
כנראה שזה לא כל כך מעניין את כולם וכך נוצר מצב שבארץ גדלים לנו ילדים שמתעללים בחיות .