ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

השרימפסייה שלי(אקוורים שרימפסים)

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

matan_175
גוזל
גוזל
שם פרטי:: יש כינוי

Re: השרימפסייה שלי(אקוורים שרימפסים)

שליחה על ידי matan_175 »

אתה יכל להגיד מה התנאים שגורמי צריך בעבר לא הפסקתי לקנות אותם אבל אצלי הם היו שורדים שבוע גג שבועיים ...
הרבייה שלהם קלה ?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תמונות יפות כל הכבוד. ממש עושה חשק.
מתן אותה בעייה הייתה אצלי, כל יום שישי היינו קונים דגים לשבת. האמת שלא יודע למה לא היו מחזיקים מעמד,אולי הדגים שמכרו לי היו חד פעמיים. טיפות כחולות טיפות לבנות כלום לא עזר. כל פעם הייתי מגיע הייתי רואה את הדגים שוחים על הצד ומנענעים את הזנב קלות כאילו שהם בנופש. המוכר אמר לי לאחר תקופה(שקניתי חצי דגים מהחנות) להביא לו דגימת מים לבדיקה . הבאתי לו דגימה אמר לי קח בקבוקון טפטף כל יום שתי טיפות . מאותו רגע הדגים שינו כיוון במקום לשחות על הצד הם היו שוחים אנכית..צוללים למטה עם הראש כלפי מעלה כאילו שוקעים ולאחר מכן מנפנפים בזנב ומתרוממים לפני המים, שוב שוקעים עד התחתית וחוזר חלילה.
בשלב מסויים החלטתי שהגיע הזמן להודות שאני לא טוב בגידול דגים ואמרתי לעצמי וללאה שלאחר שהדג האחרון ימות אני אקפל את העסק. באמת נשאר דג בודד שכנראה הבין שאני מחכה שגם הוא יצטרף לחבריו בגן עדן והוא החזיק מעמד יותר מחצי שנה.
סמל אישי של משתמש
חנן
בקיעה
בקיעה
שם פרטי:: Hanan

שליחה על ידי חנן »

בשביל לגדל דג מסויים צריך לדעת אילו תנאים מינימאליים הוא דורש(נפח אקווריום, טמפ' מים ומה רמת הקושי בגידולו).
אם אתה יכול לספק את התנאים האלה, אתה יכול לקנות את הדג.

גורמי מומלץ לגדל באקווריום בנפח 60 ליטר לפחות.

אגב, כל גורמי צריך נפח אקווריום שונה(אל תשכחו שיש הרבה מאוד סוגים של גורמים).

לפני 10 דק' חזרתי מחנות דגים וקניתי 15 שרימפסים(שרי- אדומים)
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תתחדש, לאיזה גודל הם מגיעים או שזה תלוי בנפח האקווריום?
סמל אישי של משתמש
חנן
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי חנן »

2.5-3 ס"מ.

שרימפסים לא מכבידים על המערכת ביולוגית באקווריום, לכן אפשר לדגל כמות נכבדת באקווריום קטן.

קניתי גם 2 צמחים, תמונות בקרוב(היום-מחר).
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

משום מה חשבתי שהם גדולים יותר.
סמל אישי של משתמש
חנן
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי חנן »

יש גם ענקיים.

[links][/links]
matan_175
גוזל
גוזל

שליחה על ידי matan_175 »

55 כתב:תמונות יפות כל הכבוד. ממש עושה חשק.
מתן אותה בעייה הייתה אצלי, כל יום שישי היינו קונים דגים לשבת. האמת שלא יודע למה לא היו מחזיקים מעמד,אולי הדגים שמכרו לי היו חד פעמיים. טיפות כחולות טיפות לבנות כלום לא עזר. כל פעם הייתי מגיע הייתי רואה את הדגים שוחים על הצד ומנענעים את הזנב קלות כאילו שהם בנופש. המוכר אמר לי לאחר תקופה(שקניתי חצי דגים מהחנות) להביא לו דגימת מים לבדיקה . הבאתי לו דגימה אמר לי קח בקבוקון טפטף כל יום שתי טיפות . מאותו רגע הדגים שינו כיוון במקום לשחות על הצד הם היו שוחים אנכית..צוללים למטה עם הראש כלפי מעלה כאילו שוקעים ולאחר מכן מנפנפים בזנב ומתרוממים לפני המים, שוב שוקעים עד התחתית וחוזר חלילה.
בשלב מסויים החלטתי שהגיע הזמן להודות שאני לא טוב בגידול דגים ואמרתי לעצמי וללאה שלאחר שהדג האחרון ימות אני אקפל את העסק. באמת נשאר דג בודד שכנראה הבין שאני מחכה שגם הוא יצטרף לחבריו בגן עדן והוא החזיק מעמד יותר מחצי שנה.

אלי מכיר את ההרגשה המבאסת אדם שלא מבין בגידול דגים מהר מאוד יבין שאקווריום זה כמו בור ללא תחתית .
מה שגרם לי לתרום את האקווריום היה זה שכל שבוע שבועיים ההיתי מתייצב בחנות (החלפתי חנויות חשבתי שהבעיה תמונה בחנות )
וקונה דגים ב 100 ומעלה הרי 10 דגים שנחשביל לזולים כמו גורמי זה מינימום 15 שקל לדג ........
נראה לי למוכר היה שווה להחזיק את עמדת הדגים רק בשביל הפרייר שבא 2-3 פעמיים בחודש וקונה דגים .
בקיצור דגים זה לא בשבילי .
סמל אישי של משתמש
חנן
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי חנן »

יש גם ענקיים!

יש כאלה בגודל של לובסטרים(15 ס"מ של שרימפס!)! תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

סליחה על השאלה אבל אלו אותם לובסטרים שמגישים לצלחת במסעדות מסויימות?לא שאני אוכל את זהתמונה
על מה מבוססת התזונה שלהם?גם מזון כמו שנותנים לדגים?
שלח תגובה

חזור אל “בעלי חיים כללי”