7089 כתב:קראתי בעוד מקומות וגם צפיתי בכמה סרטונים נראה אחלה משחק ורציתי לדעת אם אני יבוא למשחק יהיה מישהו שיוכל לעזור לי בתור מתחיל? (מישהו כמוך או אחד אחר)
להסביר לך את המשחק זה לא יהיה "פשוט". זה יקח המון זמן, לפחות לסיים את רמת הקושי הראשונה עם כל המשימות.
אני לא בטוח שלי יהיה את הזמן לשחק כל כך הרבה זמן ורצוף. מה שתוכל לעשות זה במשחקי און ליין להצטרף למשימות שעוד לא עשית ופשוט לעשות איתם יחד וככה להבין לאט לאט. בנוסף אתה יכול להרשם באתר שלי של דיאבלו, לפרסם בפורום "דיאבלו 2" שאתה רוצה להתחיל ויש לא מעט אנשים שמחפשים "להתחיל מחדש" ותוכל לשחק איתם אולי.
בנוסף, שחכתי לציין שצריך לדעת אנגלית, כמה שהרמה שלך באנגלית יותר טובה ככה יהיה לך יותר קל.
6490 כתב:בקישור מויקיפדיה קצת פחות הצלחתי להבין את המשחק
לאחר מכן , נכנסתי ליוטיוב ורשמתי דיאבלו באנגלית , צפיתי בסרטונים , זה נראה ממש מעניין , אשמח לשמוע עוד פרטים והסברים בהמשך
להסביר את המשחק ולהכיר לכם אותו ממש זה כמעט בלתי אפשרי כמו שציינתי.
"בגדול" יש לכם 5 דמויות שאתם יכולים לבחור, לכל אחד יש את היכולות שלו. לדוגמא קוסמת שאתם יכולים לבחור שהיא תהיה טובה בקסמי אש, ברקים או גם וגם... או נקרומאנסר שיכול להקים את המתים שיהיו לצידו בלוחמה או שהוא בעצמו יהפוך לאיזו חיה, בארברי שיהיה טוב בלוחמה פנים מול פנים וכו'.
מעבר לכל דמות שתבחרו והבניה של הדמות \ עיצוב היכולות שלה תוכלו לבחור ציוד שונה שכל אחד עם היתרונות והחסרונות שלו. לדוגמא תוכלו לשים ציוד שיעזור לכם מאוד במציאת חפצים טובים מג'יק פיינד - MF או ציוד שיגן עליכם טוב יותר מקסמים ו\או מכות של מפלצות.
העלילה מדהימה ובראשונה אתם אמורים להרוג את דיאבלו ברמת HELL. זה לא משחק של כמה שעות \ ימים ומסיימים. זה משחק שיקח לכם המון אבל המון זמן בכדי להרגיש את המשחק באמת, להנות מציוד טוב וכו'.

התמונה נלקחה מ:
http://en.wikipedia.org/wiki/Diablo_II