ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הרבעה של דוברמנית
מנהל: מפקחים
הרבעה של דוברמנית
יש לי כלבה דוברמנית שוקלת 30KG בת 1.10 שנים והיא עכשיו בייחום שלישי שלה
האם זה הזמן שצריך לזווג אותה עם זכר?
האם התקופה מתאימה?
אפשר הסבר על הזווג והמלצה מתי מומלץ?
באיזה גיל מומלץ?
האם זה הזמן שצריך לזווג אותה עם זכר?
האם התקופה מתאימה?
אפשר הסבר על הזווג והמלצה מתי מומלץ?
באיזה גיל מומלץ?
Re: הרבעה של דוברמנית
קודם כל מדובר בזיווג ולא בהרבעה , המילה הרבעה מתייחסת לבהמות .
מומלץ לחכות לייחום השלישי וזה הזמן המתאים מבחינת זיווג. אם הכלב הזכר נמצא קבוע עם הנקבה לא צריכה להיות בעייה, אם מפגישים את הכלבה עם הכלב מומלץ לעשות זאת ביום ה9 לייחום וביום ה11 וה13 כי אלו הימים בהם הכלבה צאת בביוץ.
ממליצים גם לקחת את הכלבה לביתו של הכלב ולא להיפך על מנת להוריד לחץ מהזכר.
מומלץ לחכות לייחום השלישי וזה הזמן המתאים מבחינת זיווג. אם הכלב הזכר נמצא קבוע עם הנקבה לא צריכה להיות בעייה, אם מפגישים את הכלבה עם הכלב מומלץ לעשות זאת ביום ה9 לייחום וביום ה11 וה13 כי אלו הימים בהם הכלבה צאת בביוץ.
ממליצים גם לקחת את הכלבה לביתו של הכלב ולא להיפך על מנת להוריד לחץ מהזכר.
תודה רבה על התשובה
אלי, כמה זמן נמשך הריון של כלב מסוג דוברמן?
והאם בחודשים ינואר ופברואר זה זמן טוב שיהיה לכלבה גורים?
אלי, כמה זמן נמשך הריון של כלב מסוג דוברמן?
והאם בחודשים ינואר ופברואר זה זמן טוב שיהיה לכלבה גורים?
זמן ההריון הוא 63 ימים מרגע הביוץ, לא רואה סיבה מהותית למה המלטה טובה יותר או פחות ביודשים שציינתה.
מכיוון שבינואר פברואר אלה חודשים קרים האם זה עלול לגרום לסיכויי התמותה של הגורים לגדול?
אני מבין שהכלבה בבית? בכל מקרה יש לדאוג למקום מקורה נוח וחמים לכלבה ולגורים כך שאני לא רואה בעייה. תמתין למענה נוסף בנושא אולי אחרים חושבים אחרת.
היא חייה בגינה
ייחום רביעי יהיה קריטי אם היא תתרבה?
ייחום רביעי יהיה קריטי אם היא תתרבה?
לא חושב שזה משנה , אני יודע שמומלץ לחכות שני מחזורי יחום ובמחזור השלישי ואילך לזווג מאחר וכבר הגוף של הכלבה נבנה ומוכן להריון טוב יותר.