ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
פעם כשהחתמתי גוזלי קוקטייל, לקחתי אותם איתי לעבודה והם היו בקופסת פלסטיק על הדלפק של הקופה.
באה לקוחה (אחת המעצבנות) עיוותה את הפרצוף שלה ואמרה: "אייככ, את מגדלת אותם לשחיטה כאילו???"
הייתי בשוק, חברה שלי נקרעה מצחוק.
או כשהיה את המפגש פורום האחרון נסעתי עם קוני באוטובוס, וקוני בואו נגיד היתה לא שקטה בנסיעה הלוך בשבע וחצי בבוקר כשחיילים רוצים לישון, אז חייל אחד מאחורה שאל "מה זה הרעש הזה?" אז חייל אחר ענה לו "יש פה איזה עוף".
ובנסיעה חזור לקחתי מונית ספיישל מחולון לת"א אז הנהג מונית שואל אותי "איזה סוג זה?" אני: "קוניור שמש" הוא הגיב בהבעה של אחד שלא מבין מה מדברים איתו. ועונה לי "אהה נכון, לאבא שלי יש כזה בבית, זה תוכי טוב זה, שקט"... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה באמת היה מצחיק, אפילו קוני גיחכה.
והכי אני אוהבת- לפעמים כשאני מסתובבת עם קוני בעיר ואנשים מתפעלים.. תמיד אבל תמיד יש אחד שאומר לי "אהה, יש לי מלא כאלה על העץ ליד הבית, אבל פחות יפים, ירוקים כאלה..".
חחחחחחח
אני הלכתי היום לחנות חיות בשביל להתלונן על האכול שאמא שלי קנתה לי(תערובת לקוקטיילים)
אני הולך וזה הגעתי לחנות.
המוכר:"מה הבעיה פה?"
אני:"מה אתה רציני?!,תסתכל על התערובת"
המוכר:"נו, מה הבעיה?"
אני:"יש פתיתים(אשכרה)בתערובת,למה יש אותם?"
המוכר:"זה ויטמנים"
אני:"איזה?"
המוכר:"מיוחדים רק לי יש אותם!"
אני(בלב):"אידיוט!!!"
עוד מקרה
היה שם (באותה חנות) תוכי שהוא מרוט אז אני שואל אותו למה הוא ככה? הוא אומר לי
ככה הם מסדרים את הנוצות,ואז צומחות להם חדשות יותר יפות....
אני הייתי בחנות חיות ראיתי תוכון שנראה זוועה כל המקור שלו מעוות בקושי 10 אחוז ניצוי נראה גוסס אמרתי למוכרת להפריד אותו מהשאר שלא ידביק אותם והתגובה שלה הייתה שהוא גוזל והיה חסר להורים שלו ויטמינים בראש חשבתי שלא צריך לתת לחנויות כאלה לגדל תוכים תוך שבוע התוכי לא היה שם ואני יכול להתערב שלא מכרו אותו אלה שהוא מת
לפני שבוע חיפשתי נקבת תוכון באותה חנות(לא יודע מה עבר לי בראש) אני רואה מלא צעירים אבל שאלתי אם יש עוד תוכונים בוגרים היא אמרה שאין לה אפילו בוגר אחד אבל אני עצמי ראיתי בכלוב עם הצעירים תוכון זכר עם דגונית כחולה והכל ואמרתי לה שיש לה זכר אחד בוגר והמוכרת התחילה להתווכח איתי שהוא בן שלושה חודשים עכשיו אפילו תערובת אני לא קונה ממש יקר שם והתוכים מוזנחים ולמרות שזו החנות חיות הכי קרובה לבית ובמרחק שתי צעדים מהבית אני מעדיף לתת לסבא שלי כמה ימים שנגמר לי האוכל כסף לתערובת והוא מביא לי מהחנות חיות ליד המסגרייה שלו את התערובת יותר זול וגם אותו בעל חנות חיות לא מגדל תוכים למכירה בחנות אלה מגדל דררות בבית בתור תחביב ככה שהוא לא מזניח את התוכים שלו
פעם שכנה ראתה את הקוקטיילים שלי ואמרה: וואו, יש לך דוכיפת!!!
ותגובה של פסיכית אחרת למראה קוקטיילים ותוכונים: זה לא תוכים, זה כנריות! ניסיתי להסביר לה שזה תוכים, אבל היא אמרה: את טועה, יש לך כנריות... OK!
ובלי קשר לתוכים, תשמעו מה סיפר בעל חווה: יש לו תאו (שנראה כמו שור שחור וגדול) הוא (הבנאדם) שמע שיחה של 2 מבקרות בחווה:
אחת: תראי, יש להם פיל
שניה: לא, זה קרנף...