ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מה דעתכם על BlackBerry
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: מה דעתכם על BlackBerry
הייתי הולך על הבלאק ברי בלי ספק בכלל.
השאלה האם בגלל הנסיבות את לא יכולה לקחת את הבלאק ברי לתקופה מסויימת להתרגל אליו קצת ואז להחליט?
השאלה האם בגלל הנסיבות את לא יכולה לקחת את הבלאק ברי לתקופה מסויימת להתרגל אליו קצת ואז להחליט?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תודה אלמוגי, srktk ועוזי על התגובות.
לגבי הבלאק ברי, ל"תקופת" ניסיון אולי לא ממש בגלל שאין לו עדיין כרטיס SIM אבל אני כן פותחת אותו מידי פעם ומנסה לברור ולבדוק ובינתיים הוא נוח לי לגמרי.. חוץ מהקטע של המקשים שאין עליהם עברית. אתה חושב שאפשר לשנות? כי אמנם זה כמו במקלדת אבל בכל זאת לא נעים ללחוץ על כפתור ואז לגלות שזו לא האות שרצית ואז שוב למחוק וכו'.. יש משהו שאפשר לעשות עם המקשים אתם חושבים? שיהיה אנגלית אבל גם עברית עליהם?
לגבי הבלאק ברי, ל"תקופת" ניסיון אולי לא ממש בגלל שאין לו עדיין כרטיס SIM אבל אני כן פותחת אותו מידי פעם ומנסה לברור ולבדוק ובינתיים הוא נוח לי לגמרי.. חוץ מהקטע של המקשים שאין עליהם עברית. אתה חושב שאפשר לשנות? כי אמנם זה כמו במקלדת אבל בכל זאת לא נעים ללחוץ על כפתור ואז לגלות שזו לא האות שרצית ואז שוב למחוק וכו'.. יש משהו שאפשר לעשות עם המקשים אתם חושבים? שיהיה אנגלית אבל גם עברית עליהם?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אה יופי! תודה שלומי.
טוב אז ללכת על הבלאק ברי סופית?
טוב אז ללכת על הבלאק ברי סופית?

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
לא ידעתי שזה מוצע חינם..=]
ברור שאת הבלאק ברי..הוא יפה מאוד...הגלישה שלו סבבה...ויש מקלדת תוכלי ליהיות בבית קפה להתחבר לשרת שם ולהגיב פה בשיא הנוחות..=]
ברור שאת הבלאק ברי..הוא יפה מאוד...הגלישה שלו סבבה...ויש מקלדת תוכלי ליהיות בבית קפה להתחבר לשרת שם ולהגיב פה בשיא הנוחות..=]
חחח זה לא חינם. אחי קנה אותו ממישהו אבל הוא התחרט הוא העדיף אייפון.. אז הוא קנה את האייפון ויש עכשיו בלאק ברי מיותר.. (זה מה שהבנתי גם אותי סיבכו כבר חח)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~