אני חייבת לציין שהתגעגעתי
ביום ראשון נסעתי לטיול שנתי אחרון (י"ב) לאילת!! אז קצת חוויות:
יום ראשון יצאנו לכיוון אילת, עצרנו בדרך ועשינו מסלול הליכתי מאוד מאוד קשה.. כולל לרדת מהרים ומצוקים בעזרת חבלים.. היה שלב שבו המאבטח שהיה צריך להחזיק אותי לקראת הסוף (של החבל) לא החזיק אותי וכל הגוף שלי נתקע בסלע על האצבע, היא מאוד מאוד כאבה לי והחובש קיבע לי אותה עם מקל ודבק רפואי כזה.. כרגע היא בסדר.
בקיצור 6 שעות של הליכה בהרים וממשיכים לאילת לכיוון המלון שלנו. המלון ששהינו בו היה אמור להיות "פטיו" אבל ברגע האחרון שונה ל "פירסט קלאב" וטוב שכך. אחלה של מלון. בחדר אפילו יש מטבח חחחח.. אחרי שהגענו מותשים למלון, התקלחנו ומיד הלכנו לשיט על ספינה, הייתה שם מסיבה מטורפת וממש ממש נהנתי!!! אחר כך הלכנו למין אפטר פארטי בחדר של ידידים. היה נחמד. הלכנו לישון ב-3 והיינו צריכים לקום ב-6, אז קמנו תשושים. ושוב עשינו מסלול הליכה, הפעם ב"תימנע" ככה המקום נקרא. קצר ולעניין. היו לנו כמה שעות חופשיות באילת, הלכנו למלון לנוח ואז בערב (השני כמובן) היה לנו ערב ברביקיו. זו הייתה מסיבה בחוף אקווה, ובנוסף לכך ארוחת ברביקיו (על האש) היה מטורף וכיף!! חזרנו למלון וישנו.. וביום האחרון והשלישי שזה היום, שוב טיפסנו על איזה הר, אבל אני חייבת לציין שהנוף היה מרהיב, היו לנו שעתיים חופשיות בטיילת, ואז חזרנו הביתה
זהו אז סליחה על החפירה, שאפו למי שקרא והנה כמה תמונות שמסכמות את הכל :

.

מקווה שהחלימה