שלום לכולם,
חליתי וטרם אני יודעת במה יש לי צינון נזלת כאבי גרון ושיעול.
השאלה אם הדררה שלי יכולה להידבק ממני ומה אפשר לעשות??
אשמח לתשובות מהירות כי אני פוחדת אפילו לגעת בה שלא לדבר על לנשק או לשחק איתה.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דררה ומחלות בני אדם
מנהל: מפקחים
Re: דררה ומחלות בני אדם
הועבר לפורום מענה מקצועי וטרינרי.
ההמלצות הן להימנע ממגע ושמירה על היגיינה רחיצת ידיים וכו', ההדבקה מבני אדם לתוכי במידה ומדובר בשפעת אז זני השפעת של אנשים אינם גורמים למחלה קלינית משמעותית בתוכים ובמקרה של צינון בלבד הסיכויים נמוכים יותר.
בכל מקרה נמתין לתשובתו המקצועית של ד"ר גדי שרביט בנושא.
ההמלצות הן להימנע ממגע ושמירה על היגיינה רחיצת ידיים וכו', ההדבקה מבני אדם לתוכי במידה ומדובר בשפעת אז זני השפעת של אנשים אינם גורמים למחלה קלינית משמעותית בתוכים ובמקרה של צינון בלבד הסיכויים נמוכים יותר.
בכל מקרה נמתין לתשובתו המקצועית של ד"ר גדי שרביט בנושא.
- dr.sharvit
- מענה מקצועי

- שם פרטי:: גדי שרביט
- איש קשר:
Re: דררה ומחלות בני אדם
התשובה של אלי מלאה.
אין לפחד מהדבקת התוכי על ידי זני הווירוסים הגורמים לשפעת, יש לדאוג במידה והתוכי מראה סמני דלקות של דרכי הנשימה, שלא מדובר במחלת הכלמידיופילה העלולה לעבור לבני אדם.
בהצלחה,
אין לפחד מהדבקת התוכי על ידי זני הווירוסים הגורמים לשפעת, יש לדאוג במידה והתוכי מראה סמני דלקות של דרכי הנשימה, שלא מדובר במחלת הכלמידיופילה העלולה לעבור לבני אדם.
בהצלחה,
לקביעת תורים ומקרים דחופים:
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.
מרפאת אנימל סנטר-מרכז מסחרי ט'-אשדוד
08-8677340, ביפר חרום 24 שעות: 1705-416666 מנוי 13565.