ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מדריך מצולם להכנת דייסה
מנהל: מפקחים
- lahav123
- פוקח עיניים
- הודעות: 2298
- הצטרף: 21 יולי 2008 12:57
- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
- מיקום: בקעת אונו
Re: מדריך מצולם להכנת דייסה
סבבה תודה, אני אף פעם לא שומר את מה שנישאר אחרי האכלה כי זה צובר חיידקים או משהו כזה...
_______ ~
להב (_______() ~ ~
~
Re: מדריך מצולם להכנת דייסה
תודה רבה, מאוד שימושי ,
Re: מדריך מצולם להכנת דייסה
תודה
זה יעזור לי
זה יעזור לי
Re: מדריך מצולם להכנת דייסה
שגיא לא ככה מכינים ללורי.
כתבת לך את ההכנה.
אני מכינה כמות ענק ומחזיקה בבקבוקים במקרר ומוציאה , מחממת לטמפ' חדר כאשר זה מונח על השיש ,
ואז נותנת את המנה של היום. - אצלי אוכלים רק עכשיו כשיש מעבר לכופתיות פעם ביומיים.
כתבת לך את ההכנה.
אני מכינה כמות ענק ומחזיקה בבקבוקים במקרר ומוציאה , מחממת לטמפ' חדר כאשר זה מונח על השיש ,
ואז נותנת את המנה של היום. - אצלי אוכלים רק עכשיו כשיש מעבר לכופתיות פעם ביומיים.
Re: מדריך מצולם להכנת דייסה
3758 כתב:שגיא לא ככה מכינים ללורי.
כתבת לך את ההכנה.
אני מכינה כמות ענק ומחזיקה בבקבוקים במקרר ומוציאה , מחממת לטמפ' חדר כאשר זה מונח על השיש ,
ואז נותנת את המנה של היום. - אצלי אוכלים רק עכשיו כשיש מעבר לכופתיות פעם ביומיים.
מדובר בסירטון על הכנת דייסה לגוזלים טרם גמילה. בדיוק כך מכינים דייסה וגם ללורים שאינם גמולים.