ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
מנהל: מפקחים
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
היי יניב,
הטמפרטורה באומנת זהה לפחות בשלושה שבועות הראשונים בהם מורידים מעלה בשבוע, לאחר שלושה שבועות הטמפרטורה תהיה על 34 מעלות וכאן מתחילים להוריד חצי מעלה בכל שבוע במשך השבועיים הבאים כך שמעכבים מעט את ההורדה של הטמפרטורה.
בגיל חודש הגוזל יהיה על 33 מעלות, מכאן ואילך תראה על פי ההתפתחות , לרוב ממשיכים להוריד בין חצי למעלה בשבוע .
לגבי זמני ההאכלה, אתה יכול לצפות במדריך המצולם ,מצויין בו את זמני ההאכלה שעל גבי האריזות, מה שמשתנה זה בעצם הכמויות.
גם לגבי הכמויות יש לך מידע כיצד לקבוע את הכמות.
תראה את הסירטון אם לא הבנת תשאל.
מדריך מצולם להכנת דייסה
הטמפרטורה באומנת זהה לפחות בשלושה שבועות הראשונים בהם מורידים מעלה בשבוע, לאחר שלושה שבועות הטמפרטורה תהיה על 34 מעלות וכאן מתחילים להוריד חצי מעלה בכל שבוע במשך השבועיים הבאים כך שמעכבים מעט את ההורדה של הטמפרטורה.
בגיל חודש הגוזל יהיה על 33 מעלות, מכאן ואילך תראה על פי ההתפתחות , לרוב ממשיכים להוריד בין חצי למעלה בשבוע .
לגבי זמני ההאכלה, אתה יכול לצפות במדריך המצולם ,מצויין בו את זמני ההאכלה שעל גבי האריזות, מה שמשתנה זה בעצם הכמויות.
גם לגבי הכמויות יש לך מידע כיצד לקבוע את הכמות.
תראה את הסירטון אם לא הבנת תשאל.
מדריך מצולם להכנת דייסה
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
מאמר מעניין מאוד.תודה אלי.
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
אלי כתבת
ימים 1-7 כל שעתיים ארוחה אחרונה בחצות ארוחה ראשונה בין 5-6 בבוקר
זה אומר שמחצות עד 5-6 בבוקר הם לא מקבלים שום ארוחה?!?
ימים 1-7 כל שעתיים ארוחה אחרונה בחצות ארוחה ראשונה בין 5-6 בבוקר
זה אומר שמחצות עד 5-6 בבוקר הם לא מקבלים שום ארוחה?!?
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
נכון, מחצות ועד שש בבוקר לא נותנים מזון.
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
אך אני יודע כמה זמן הפסקה לעשות בן ארוחה לארוחה מה כל 5 דקות אני יצתרך לימדוד את הזפק??..
" חולה על תוכים "
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
יש לך בעמוד הראשון טבלת זמנים להאכלות, בשעות המצויינות צריך לבדוק את הזפק ולפעול על פי הריקון.
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
רשום בתחילת המאמר שאחת מהסיבות להחתמה היא הגדלת כמות הסבבים בכל עונה.
למה מתכוונים??
למה מתכוונים??
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
הכוונה פשוטה, אם אתה מאפשר להורים לגדל את הגוזלים הם יתחילו סבב חדש מאוחר יותר לאחר שהגוזלים יתאו מבתי ההטלה ויהפכו לעצמאים. אם אתה לוקח את הגוזלים להחתמה אתה בעצם חוסך מההורים את זמן התהליך שהם היו משקיעים בגוזלים ולפיכך הם מתחילים להתרבות מוקדם יותר , המשמעות של מוקדם יותר - יותר סבבים בעונה.
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
וואי זה לא ידעתי.
מאוד מעניין!
תודה
מאוד מעניין!
תודה
Re: המדריך להחתמת גוזל-האכלת יד למתחילים
תודה רבה
ושיהיה לנו בהצלחה
ושיהיה לנו בהצלחה