ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הארנבת שלי ילדה!!!
מנהל: מפקחים
Re: הארנבת שלי ילדה!!!
ארנב לא קופץ מעל הגדר, הם חופרים מחילות ויכולים להגיע לשכן בתוך יום.
ארנב כל כך קטן מאיפה יהיה לו ת'כוח לחפור עכשיו?
אני לא מאמין!!!!! הלכתי לשם עכשיו לראות אם יש חור שהוא חפר ואני מגלה אותו מת!!
!!
עכשיו הכל מובן זה הולך ככה יש לנו 2 נקבות ויש משהוא שיפריד באמצע הבאנו לכל אחת מהנקבות זכר שיזדווג איתם אחרי זה הפרדנו את הזכר אוקי אתם זוכרים שיש משו שמפריד בין הנקבות אז נראה לי שהגור חפר והלך לנקבה השניה והיא לא הכירה אותו ולכן עזבה אותו ולא הניקה אותו והוא מת
אני לא כל כך בטוח בזה בגלל שהחפירה באמת נראית של מישו קטן אבל היא לא מגיעה לצד השני יכול להיות שכיסו את זה אבל יש לי קצה חוט ....
הוא מת!
!!עכשיו הכל מובן זה הולך ככה יש לנו 2 נקבות ויש משהוא שיפריד באמצע הבאנו לכל אחת מהנקבות זכר שיזדווג איתם אחרי זה הפרדנו את הזכר אוקי אתם זוכרים שיש משו שמפריד בין הנקבות אז נראה לי שהגור חפר והלך לנקבה השניה והיא לא הכירה אותו ולכן עזבה אותו ולא הניקה אותו והוא מת
אני לא כל כך בטוח בזה בגלל שהחפירה באמת נראית של מישו קטן אבל היא לא מגיעה לצד השני יכול להיות שכיסו את זה אבל יש לי קצה חוט ....הוא מת!

מצער מאוד , זה קורה שגור מת , כנראב שלא יכולת למנוע זאת, נקווה שבהמלטות הבאות גורים ישרדו ויגדלו.
אתה אחלה!! 
תודה רבה על העידוד

תודה רבה על העידוד

מצער לשמוע..
גם לי זה קרא מקרה דומה עם האוגרים שלי.בהמלטה ראשונה שלה
ראינו את הגורים החמודים שהיו בני יום יומיים ואז האמא ראתה שאנחנו מסתכלים לה על הגורים והיא פחדה ואכלה את הגורים מול העיינים שלי
.
מאז למדתי לשים מגבת עד גיל שבועיים כי בגיל הזה האמא לא יכולה לאכול אותם..
גם לי זה קרא מקרה דומה עם האוגרים שלי.בהמלטה ראשונה שלה
ראינו את הגורים החמודים שהיו בני יום יומיים ואז האמא ראתה שאנחנו מסתכלים לה על הגורים והיא פחדה ואכלה את הגורים מול העיינים שלי
מאז למדתי לשים מגבת עד גיל שבועיים כי בגיל הזה האמא לא יכולה לאכול אותם..

בתוך כל עצב יש גם שמחה..(משו שהמצאתי..)
הארנבת שלי ילדה 3 גורים!!=]
יכול להיות שהארנב הקודם ילדה אותו פג והוא מת
תראו את התמונות של של המתוקים!!
הארנבת שלי ילדה 3 גורים!!=]
יכול להיות שהארנב הקודם ילדה אותו פג והוא מת
תראו את התמונות של של המתוקים!!