סתם ראיתי היום כתבה עם סרטון , מקווה שזה יעלה את המודעות לפני שכל מיני הורים קונים לילדים הקטנים שלהם תוכי בתור צעצוע
אבל אני לא מבינה למה יש כל כך הרבה תגובות נגד החזקת תוכי בבית הרי הוא מקבל טיפול הרבה יותר טוב משבטבע :\
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740025,00.html
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
המדריך לקניית קוקטייל
מנהל: מפקחים
Re: המדריך לקניית קוקטייל
תודה רבה על השיתוף יובל.
ד"ר אמיר מאורר הוא גם הוטרינר של אייס שלי ועם הקול הרגוע שלו והסבלנות שלו לא רק שהוא מרגיע את התוכית אלא גם אותי.
למרות שיש לו טעות קטנה לגבי זיהוי בין זכר לנקבה. הוא טוען שניתן לזהות לפי הנקודה בלחי ולכן כשהביט באייס אמר שהיא כנראה זכר. הסברתי לו שמסתכלים לפי הנקודות והפסים אבל הוא התעקש על הנקודה.
בכל אופן, הוא אחלה של וטרינר
ד"ר אמיר מאורר הוא גם הוטרינר של אייס שלי ועם הקול הרגוע שלו והסבלנות שלו לא רק שהוא מרגיע את התוכית אלא גם אותי.
למרות שיש לו טעות קטנה לגבי זיהוי בין זכר לנקבה. הוא טוען שניתן לזהות לפי הנקודה בלחי ולכן כשהביט באייס אמר שהיא כנראה זכר. הסברתי לו שמסתכלים לפי הנקודות והפסים אבל הוא התעקש על הנקודה.
בכל אופן, הוא אחלה של וטרינר

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אנשים נוטים לטעות ומסיקים שאת התוכים הנמכרים בוזזים מהטבע,ביקוש לתוכים תמיד היה ויהיה ,הרבה אוהבים לגדל תוכים כחיות מחמד
ולרוב גם מטפלים בהם בצורה טובה,רוב המגיבים שם הם אנטי מחוסר ידע,אם הם היו מבינים שגידול תוכים וריבוי תוכים יוצר מצב
שפחות מהם נתפסים בבר ובכך הם לא נכחדים הם היו חושבים ומדברים אחרת.
ולרוב גם מטפלים בהם בצורה טובה,רוב המגיבים שם הם אנטי מחוסר ידע,אם הם היו מבינים שגידול תוכים וריבוי תוכים יוצר מצב
שפחות מהם נתפסים בבר ובכך הם לא נכחדים הם היו חושבים ומדברים אחרת.
כנראה כי אין הרבה ידע ומודעות בכללי לתוכים בתור חיית מחמד
חח אני יכולה לראות את זה שתמיד שבאים אליי מופתעים ממיקי ומתלהבים ממנו ומהעובדה שיש "ציפור" בבית חח
לדעתי הוא אמר שאפשר להבדיל לפי הנקודת סומק הזאתי רק אצל קוקטלים שהם גם אפורים ולא מוטציות כמו לטינו ..
חח אני יכולה לראות את זה שתמיד שבאים אליי מופתעים ממיקי ומתלהבים ממנו ומהעובדה שיש "ציפור" בבית חח
לדעתי הוא אמר שאפשר להבדיל לפי הנקודת סומק הזאתי רק אצל קוקטלים שהם גם אפורים ולא מוטציות כמו לטינו ..
הוא אמר זאת גם לגבי המוטציות. הוא אמר שהפסים והנקודות לא אומרים הרבה ושזה לא תמיד נכון.. במקום שיגיד ההפך.. הוא אמר על לוטינו אייס שלי היא לוטינו איך זה שהוא חשב שהיא זכר?
:S
:S

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~