ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

איזה סוג אמפולה מומלצת לכלב גדול

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
vnbvk
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: ירושלים
שם פרטי:: אסף
איש קשר:

איזה סוג אמפולה מומלצת לכלב גדול

שליחה על ידי vnbvk »

איזה סוג אמפולה מומלצת גם לקרציות וגם לפרעושים בכלבים גדולים 25 קג בערך אולי קצת יותר

אני משתמש כרגע באמפולות מסוג אדונטיקס,האם אתם מכירים סוג טוב יותר על מה אתם ממליצים.
תמונה
סמל אישי של משתמש
adir221
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: גן יבנה
שם פרטי:: אדיר

Re: איזה סוג אמפולה מומלצת לכלב גדול

שליחה על ידי adir221 »

למה אמפולה אני מציע על רצועה נגד פרעושים גם ליותר זמן ולא נכנס לכלב לדם הכלב שלי רק אם הרצועה ולגבי האמפולות אני יבדוק אם אמא שלי למה היא מדברת אם בן דוד שלי שהוא המוביל של המזון של החיות שניה ואני כותב
תוכים מגדלים באהבה
סמל אישי של משתמש
adir221
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי adir221 »

היא שאלה אותו ופרונטליין הוא ממליץ והמחיר של זה בין 150-200 לכלבים במשקל 20-40 וזה 3 בחבילה עוד דקה ואני מעלה תמונה של זה שתראה
תוכים מגדלים באהבה
סמל אישי של משתמש
adir221
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי adir221 »

בבקשה
איזה כלב יש לך
קבצים מצורפים
__פרונטליין_120[1].jpg
__פרונטליין_120[1].jpg (4.71 KiB) נצפה 3479 פעמים
תוכים מגדלים באהבה
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: בן

שליחה על ידי Ben »

[quote="2552";p="57723"]למה אמפולה אני מציע על רצועה נגד פרעושים גםליותר זמן ולא נכנס לכלב לדם הכלב שלי רק אם הרצועה ולגבי האמפולות אנייבדוק אם אמא שלי למה היא מדברת אם בן דוד שלי שהוא המוביל של המזון שלהחיות שניה ואני כותב[/quote]
ראשית כל מדובר בקולר ולא ברצועה. שמעתי בעבר שחומרי הדברה חודרים לדם
אך ככל הידוע לי החומרים מתפרזים על השכבה השומנית .

[quote="379";p="57723"]איזה סוג אמפולה מומלצת גם לקרציות וגם לפרעושים בכלבים גדולים 25 קג בערך אולי קצת יותר

אני משתמש כרגע באמפולות מסוג אדונטיקס,האם אתם מכירים סוג טוב יותר על מה אתם ממליצים.[/quote]

קיים מגוון רחב של טיפולים מונעים בשוק- אמפולות,תרסיסים,קולרים וטיפולים מונעים אחרים,
אינני מכיר את הכלב, סוג הפרווה משתנה בין כל גזע וגזע, מה שיעיל על כלביי יכול לא להתאים לכלבך.
פנה לוטרינר המטפל לייעוץ, ככל הידוע לי הוא לא ידרוש תשלום.

הכן כלבך להתחממות מזג האוויר

תמונה
תמונה
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי Ben »

אדוונטאג' או פרונטליין יהיו בחירה מעולה, מתאימים לכל הגזעים וסוגי הפרווה.
כל מי שדיברתי איתו ממליץ בחום, יעילים מנסיון.

תמונה
תמונה
saritmiz
ביצה
ביצה

שליחה על ידי saritmiz »

אדונטיקס אמור להיות מעולה, אתה יכול לנסות גם פרונליין פלוס. אלה שני הסוגים שמטפלים בפרעושים וגם בקרציות.
הקולרים הם רק נגד קרציות ואם אתה בוחר להשתמש בקולר, עליך לשלב גם טיפול באמפולה נגד פרעושים כמו אדוונטג'.
אם לכלב עדיין יש פרעושים וקרציות מומלץ לעבור לקולר + אמפולה נגד פרעושים, שילוב זה יותר חזק. אני אישתי לא אוהבת את קולרים נגד קרציות כי הם מלאים כימיקלים אבל אם יש בעית קרציות זה עדיף.
בנוסף, כדאי גם לטפל בסביבת הכלב - להדביר את החצר אם יש, לשאוב ולנקות היטב את הבית ובמקביל גם לרחוץ את הכלב בשמפו מיוחד לכלבים (לא ממליצה על שמפו נגד פרעושים). ברגע שהם מתיישבים בבית נורא קשה להפטר מהם, במיוחד בקיץ.
סמל אישי של משתמש
Ben
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי Ben »

[quote="474";p="57992"]אדונטיקס אמור להיות מעולה, אתה יכול לנסות גם פרונליין פלוס. אלה שני הסוגים שמטפלים בפרעושים וגם בקרציות.
הקולרים הם רק נגד קרציות ואם אתה בוחר להשתמש בקולר, עליך לשלב גם טיפול באמפולה נגד פרעושים כמו אדוונטג'.
אם לכלב עדיין יש פרעושים וקרציות מומלץ לעבור לקולר + אמפולה נגד פרעושים, שילוב זה יותר חזק. אני אישתי לא אוהבת את קולרים נגד קרציות כי הם מלאים כימיקלים אבל אם יש בעית קרציות זה עדיף.
בנוסף, כדאי גם לטפל בסביבת הכלב - להדביר את החצר אם יש, לשאוב ולנקות היטב את הבית ובמקביל גם לרחוץ את הכלב בשמפו מיוחד לכלבים (לא ממליצה על שמפו נגד פרעושים). ברגע שהם מתיישבים בבית נורא קשה להפטר מהם, במיוחד בקיץ.[/quote]
יש בידך טעות, קיימים בשוק קולרים נגד קרציות, נגד פרעושים ונגד קרציות ופרעושים.
ככל הידוע לי כל החומרים המונעים בשוק מכילים חומרי הדברה.

אני לא הייתי מערבב מספר חומרים מבלי להיוועץ עם וטרינר.
תמונה
saritmiz
ביצה
ביצה

שליחה על ידי saritmiz »

הקולרים המובילים בשוק (קילטיקס, פריוונטיק וסקליבור) הם רק נגד קרציות. אכן יש קולרים שאמורים לטפל גם בפרעושים וגם בקרציות אבל הם לא יעילים ולכן לא התייחסתי אליהם.
כל החומרים מכילים חומרי הדברה, זה נכון. אני אישית לא משתמשת בקולרים נגד קרציות כי פעם שמתי אותם לכלבים שלי ולאחר מכן הורדתי אותם ושמתי בקופסת פלסטיק. לאחר כמה ימים הוצאתי אותם וראיתי שהם צרבו את הפלסטיק, כלומר הקולרים מכילים כימיקלים מאוד אגרסיביים. בכל מקרה עדיף קצת כימיקלים מקרציות. באמפולות אין לי ברירה אלא להשתמש, אך החומר מתפזר מהר על כל הגוף ולאחר מכן אין בעיה לגעת בכלבים והכלבים יכולים להתלקק.
אם אתה משתמש באמפולה שהיא רק נגד פרעושים, אין מניעה להשתמש גם בקולר שהוא נגד קרציות.
למען הסר ספק, אני לא ממציאה את מה שאני כותבת. אני תמיד מתייעצת עם הוטרינר שלי ואני מקווה שגם הכותבים כאן. הרי העצות בפורום נועדו להכוונה ולא תחליף לחוות דעת מקצועית.
סמל אישי של משתמש
vnbvk
בקיעה
בקיעה
אזור מכירה: ירושלים
שם פרטי:: אסף
איש קשר:

שליחה על ידי vnbvk »

יש לי רועה גרמני פניתי לויטרינר ונאמר לי לקחת את הכלב לתספורת אחר כך לשתוף בשמפו נגד פרעושים וקרציות ואחרי יומיים שיחזור השומן המגן לשים את האמפולה .
נאמר לי לא להוסף לכלב חומרים נוספים כי השילוב עלול להיות מזיק .
עשיתי הכול תספורת שטיפה ואמפולה ועדיין כלום לא עוזר עדיין יש מזיקים.
לפני כמה ימים אף לקחתי את הכלבה שלי לאמבטיה מיוחדת עם מיים לבנים שהם אמורים לנקות את הכלב מהמזיקים אך שום דבר לא עוזר .
נראה לי שאפילו הויטרינר התיאש חחח
תמונה
שלח תגובה

חזור אל “בעלי חיים כללי”