ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
לקחת את חיית המחמד איתך לעבודה
מנהל: מפקחים
לקחת את חיית המחמד איתך לעבודה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4086584,00.html
כתבה ממש נחמדה, ממליצה לצפות בכל הסרטונים.
יש פה מישהו שלקח פעם\ לוקח את חיית המחמד שלו לעבודה?
אצלנו בסופר פארם אסור להכניס כלבים, מלבד כלבי נחייה. ליידי הייתה אצלי בעבודה כשהיא היתה גורה, ביום שאבא שלי הביא אותה הוא בא להפתיע אותי איתה בעבודה. ישר כל העובדים ליחששו "מה... אבל אסור..." וזה לא ממש הזיז לי להחזיק אותה איתי בקופה זמן מה.
היום היא כבר גדולה והיפראקטיבית בטירוף אז אין מצב.
תוכים הייתי לוקחת לעבודה קיץ שעבר כשהייתי מחתימה גוזלים. כשהם היו מקבלים ניצוי מלא אז גם הייתי שמה אותם בקופסא על הקופה. וחוץ מאיזה 2-3 לקוחות שאמרו "איייכככס" ו-"המנהל שלך יודע שזה מה שאת מביאה לעבודה?" (שלשאלתם, כן, הוא בהחלט יודע.) הרוב התלהבו וצילמו והצטלמו.
וקוני גם הייתה אצלי בעבודה כמה פעמים עד שיום אחד כל הדיילות של הקוסמטיקה התלהבו באו להחזיק אותה, והמחלקה היתה מלאה באנשים שנשארו בלי שירות והמנהל של הסניף ראה את זה וביקש ממני לשים אותה בצד. והיא הרימה את החנות בצעקות... משהו מטורף. מאז התבקשתי את קוני ספציפית לא להביא.
כתבה ממש נחמדה, ממליצה לצפות בכל הסרטונים.
יש פה מישהו שלקח פעם\ לוקח את חיית המחמד שלו לעבודה?
אצלנו בסופר פארם אסור להכניס כלבים, מלבד כלבי נחייה. ליידי הייתה אצלי בעבודה כשהיא היתה גורה, ביום שאבא שלי הביא אותה הוא בא להפתיע אותי איתה בעבודה. ישר כל העובדים ליחששו "מה... אבל אסור..." וזה לא ממש הזיז לי להחזיק אותה איתי בקופה זמן מה.
היום היא כבר גדולה והיפראקטיבית בטירוף אז אין מצב.
תוכים הייתי לוקחת לעבודה קיץ שעבר כשהייתי מחתימה גוזלים. כשהם היו מקבלים ניצוי מלא אז גם הייתי שמה אותם בקופסא על הקופה. וחוץ מאיזה 2-3 לקוחות שאמרו "איייכככס" ו-"המנהל שלך יודע שזה מה שאת מביאה לעבודה?" (שלשאלתם, כן, הוא בהחלט יודע.) הרוב התלהבו וצילמו והצטלמו.
וקוני גם הייתה אצלי בעבודה כמה פעמים עד שיום אחד כל הדיילות של הקוסמטיקה התלהבו באו להחזיק אותה, והמחלקה היתה מלאה באנשים שנשארו בלי שירות והמנהל של הסניף ראה את זה וביקש ממני לשים אותה בצד. והיא הרימה את החנות בצעקות... משהו מטורף. מאז התבקשתי את קוני ספציפית לא להביא.

- ronihoshen
- בקיעה

- שם פרטי:: ronihoshen
Re: לקחת את חיית המחמד איתך לעבודה
הרגת אותי.. מקווה שקוני לא נעלבה.. 
איזה כיף שמרשים לך להביא תוכים.. אחלה מנהל יש לך!

איזה כיף שמרשים לך להביא תוכים.. אחלה מנהל יש לך!
חחח נחמד מאוד 
לדעתי הכי מגניב זה שהחיה היא חלק מהעבודה,כלומר,נגיד ועושים עם התוכים מופעים של אילוף וטריקים א זו בעצם העבודה שלך,ואתה צריך להביא את החיה לעבודה...
לדעתי הכי מגניב זה שהחיה היא חלק מהעבודה,כלומר,נגיד ועושים עם התוכים מופעים של אילוף וטריקים א זו בעצם העבודה שלך,ואתה צריך להביא את החיה לעבודה...
לי אישית אין עבודה...
ואמא שלי חוזרת הביתה באחת בצהריים יחד עם אחותי
אז אין כל כך למה לקחת אותו...
ואמא שלי חוזרת הביתה באחת בצהריים יחד עם אחותי
אז אין כל כך למה לקחת אותו...
אני לא עובד
אבל לאמא שלי בחיים לא יצא להביא את הכלב לעבודה שלה.
אחלה כתבה
אבל לאמא שלי בחיים לא יצא להביא את הכלב לעבודה שלה.
אחלה כתבה

קוני חמודה ברמות, ראינו במפגש איך היא חברותית אבל גם שמענו אותה צועקת ואני יכול להבין את המנהל סניף 

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
קוני יפייפיה ויש לך אחלה מנהל שמאפשר לך להביא את החיות לעבודה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
איזה חמודה קוניי )
אני גם לא עובד אבל יצא לי לקחת את ניוטון לחבר פעם
אני גם לא עובד אבל יצא לי לקחת את ניוטון לחבר פעם
איזה חמודה קוניי 
אבל המנהל שלך יותר חח מוזר לשמוע שאין לו בעיה עם זה..סך הכול נרא לי שאתה נהנה בעבודה
אבל המנהל שלך יותר חח מוזר לשמוע שאין לו בעיה עם זה..סך הכול נרא לי שאתה נהנה בעבודה