ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דגה עומדת למות! דגת גופי בהריון עם נפיחות
מנהל: מפקחים
דגה עומדת למות! דגת גופי בהריון עם נפיחות
יש לי דגת גופי בהריון, והיא ממש ממש ממש ממש שמנה! יש לה נפיחות באזור שיוצא הקקי והיא נראית כאילו היא מתה עוד שנייה, אולי יש לה משהו מקביל לביצה כלואה אצל תוכים? מה לעשות? זה ממש נפוח שם
אם זה קשור היא מתקלפת בגב
[title][/title]
אם זה קשור היא מתקלפת בגב
[title][/title]
Re: דגה עומדת למות! דגת גופי בהריון עם נפיחות
למה לדעתך היא עומדת למות? תעביר אותה לתא השרצה אם יש לך.
היא בתא השרצה והיא מתה
((((((((((((((((((((((((((((((((((((( היא הייתה כזאת חמודה
((((
היה לה חור בגב, וכל פעם שהיא עלתה היא שקעה נראה לי היא איחרה את המועד ללדת והם לא יצאו, הייתה לה כמו בועה נפוחה וענקים בביב
היה לה חור בגב, וכל פעם שהיא עלתה היא שקעה נראה לי היא איחרה את המועד ללדת והם לא יצאו, הייתה לה כמו בועה נפוחה וענקים בביב
מצער אבל זה קורה ואין מה לעשות, לא מובן לי החור בגב האם נפגעה או הותקפה . בכל מקרה מאחל לך הצלחה בהמשך.
תודה, לא נראה לי שהיא נפגעה כי היא הייתה באקווריום רק עם עוד 5 דגים נקבות גופי והחור גדל מאוד בתא השרצה, יכול להיות שהיא באמת מתה כי השרצים לא יצאו? אם כן למה הם לא יצאו?
לצערי אני לא יכול לענות על שאלתך, בעבר גם לי קרה מקרה דומה שנקבה שהייתה ממש לפני השרצה לא השריצה ומתה אבל לא היו סימנים כמו החור שאתה מציין או משהו בסיגנון .