תודה לעוזרים
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דג סייפן ג'מבו - עוד כמה זמן היא תלד לדעתכם?
מנהל: מפקחים
דג סייפן ג'מבו - עוד כמה זמן היא תלד לדעתכם?
היא סייפן ג'מבו, יש לי תא השרצה 3.5 ליטר מתי להעביר אותה? מתי היא תלד?
תודה לעוזרים
תודה לעוזרים
Re: עוד כמה זמן היא תלד לדעתכם?
מהתמונה לא רואים כלום (לפחות אני ) תצלם את הבטן בצורה ברורה ואולי אפשר יהיה לראות.
לדעתי אם היא רוצה להשריץ היא נמצאת למטה בתחתית יותר ויותר והבטן נפוחה , בתחתית הבטן יש סימן שחור כהה.
בשלב זה אני הייתי מוציא את הנקבות ומעביר אותן לאקוואריום קטן או לתא השרצה.
לדעתי אם היא רוצה להשריץ היא נמצאת למטה בתחתית יותר ויותר והבטן נפוחה , בתחתית הבטן יש סימן שחור כהה.
בשלב זה אני הייתי מוציא את הנקבות ומעביר אותן לאקוואריום קטן או לתא השרצה.
Re: עוד כמה זמן היא תלד לדעתכם?
זה בגלל הזכוכית של האקווריום+הפלאש (ד"א אני לא יכול להוריד את הפלאש כי הידיים שלי רועדות כשאני מצלם והוא מייצב את התמונה), וגם יש לה כתם כחול גדול בבטן אז אי אפשר לראות.
אבל היא בהריון נכון?
אבל היא בהריון נכון?
Re: דג סייפן ג'מבו - עוד כמה זמן היא תלד לדעתכם?
היא ילדה ולא שמתי אותה בתא השרצה כי בפורום מקצועי לדגים אמרו לי 3 שבועות
איך אני מוצא באקווריום הגדול את כל השרצים? איך אני יודע שהיא סיימה ללדת כי יש בליטה אבל ממש קטנה
אם אתה יכול תעביר אותה וכך תציל חלק מהשרצים, תנסה לדוג אותם עם רשת צפופה ולהעביר אותם.
אבל באקווריום הגדול יש עוד מלא דגים אני לא אוכל להוציא את כולם וגם אני לא מוצא את הדגים הקטנים 
אין מה לעשות אם הם יצליחו לשרוד הרווחת, יש להם מספיק מקומות מסתור?
אם יש להם מספיק מקומות מסתור אולי כמה יצליחו לשרוד.
חבל שלא העברת אותה ממתי שגילת שהיא בהריון.
חבל שלא העברת אותה ממתי שגילת שהיא בהריון.

תודה על העזרה אלי ודקל, אבל לא העברתי אותה כי יש לנו רק אקווריום אחר של 3 ליטר ולא רציתי שהיא תסבול שם. חיפשתי בכל המקומות מסתור ולא מצאתי אותם. איך זה יכול להיות חייב להיות שם לפחות אחד כי כל הדגים שלי בקושי זזים אני יכול לראות כל אחד עומד במקום שעה. יש לי כדי חרס, סלע עם הרבה חורים קטנים, צמחייה מלאכותית, אבנים בתחתית האקווריום... יכול להיות שחלק נשאבו לפילטר כי זה כבר קרה לי עם מולי שחור אחד.