ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טויה כלבה על גלגלים
מנהל: מפקחים
Re: טויה כלבה על גלגלים
אפשר להגיד שהמזל שלה שהיא נמצאת אצל העלים אוהבים, ראיתי כבר כיצד נוטשים כלבים כי "יוצאים לחופש" או כל מיני סיבות משונות.
הבעלים גרמו לכלבה הזו להמשיך ולחיות טוב על אף המיגבלות שלה ואני חושב שמגיע להם כל הכבוד על כך.
הבעלים גרמו לכלבה הזו להמשיך ולחיות טוב על אף המיגבלות שלה ואני חושב שמגיע להם כל הכבוד על כך.
ואו פשוט מדהים!
כמה אנרגיות יש לה.. והבעלים שלה מדהימים! ואפילו תום "נותן יד" ומחזיק את טויה ברצועה..
לזה קוראים משפחה.. פשוט תענוג
כמה אנרגיות יש לה.. והבעלים שלה מדהימים! ואפילו תום "נותן יד" ומחזיק את טויה ברצועה..
לזה קוראים משפחה.. פשוט תענוג

התרגשתי ברמות!
איזו כלבה מתוקה!!!!
רואים שהבעלים מטפלת בה באהבה, זו עבודה יומיומית לא קלה, לעשות חור בטיטול הזה, לשים, לשים לה את הגלגלים.. לא הרבה היו מוכנים לעשות את כל זה לצערי הרב, וזה פשוט ראוי לשבח. הכלבה נראית מאושרת!
איזו כלבה מתוקה!!!!

רואים שהבעלים מטפלת בה באהבה, זו עבודה יומיומית לא קלה, לעשות חור בטיטול הזה, לשים, לשים לה את הגלגלים.. לא הרבה היו מוכנים לעשות את כל זה לצערי הרב, וזה פשוט ראוי לשבח. הכלבה נראית מאושרת!

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
איזה מתוקה!
זכתה במשפחה מדהימה!
זכתה במשפחה מדהימה!
איזה יופי לדעת שיש בני אדם שרואים בחיית המחמד שלהם חלק מהמשפחה וגם ברגעים קשים עמדו לצידה וזה ראוי לשבח זה מלמד המון את הילדים שגם עם מגבלה אפשר להמשיך ולהנות מהחיים
רק מענין אותי לדעת מאיפה הבאו את ההליכון ?
בטח זה עלה לא מעט כסף וגם הטיפול ביום יום זה לא קל
כל הכבוד
כייף לראות סירטונים כאלו תמשיכו כך אלי ולאה
יום טוב סתוית
רק מענין אותי לדעת מאיפה הבאו את ההליכון ?
בטח זה עלה לא מעט כסף וגם הטיפול ביום יום זה לא קל
כל הכבוד
כייף לראות סירטונים כאלו תמשיכו כך אלי ולאה
יום טוב סתוית