ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
כמה עולים צמחים לאקווריום? ועוד שאלה
מנהל: מפקחים
כמה עולים צמחים לאקווריום? ועוד שאלה
אני רוצה להוסיף צמחים אמיתיים לאקווריום (גם בשביל מקומות מסתור לשרצים שאני אוסיף וגם ליופי) איפה קונים את זה? כמה זה עולה? איך מטפלים בהם? יש לי חלזונות תפוח זהב ושמעתי שהם יכולים לאכול אותם, אבל יש גם צמחים צפים וגם לא ראיתי אותם נוגעים בצמחייה המלאכותית.
Re: כמה עולים צמחים לאקווריום? ועוד שאלה
יש בחנויות חיות.
המחרים משתנים מסוג לסוג.
אני חושב שהמחיר הוא 15 ש"ח +- לצמח אחד.
לא צריכים טיפול מיוחד. אותו טיפול כמו לדגים.
לא יודע לגבי חלזונות אך גם הדגים אוכלים את הצמחים,כך את זה בחשבון.
המחרים משתנים מסוג לסוג.
אני חושב שהמחיר הוא 15 ש"ח +- לצמח אחד.
לא צריכים טיפול מיוחד. אותו טיפול כמו לדגים.
לא יודע לגבי חלזונות אך גם הדגים אוכלים את הצמחים,כך את זה בחשבון.

תודה רבה, איזה סוג צמח יתאים כדי להסתיר שרצים? (משהו צפוף)
אני לא מבין גדול בדגים אבל באקווריום שהיה לי היו לי מלא צמחי פלסטיק וסלעים עם מלא חורים שבהם יכלו השרצים להתחבא. אני חושב שזה פיתרון טוב ומעבר לכך אפשר להוסיף גם צמחייה חיה.
האמת שאין לי ממש מושג איזה צמחים טובים ככה שאני לא יכול לענות לך.
אבל לדעתי צמח עם צפיפות גבוה יתאים.
אבל לדעתי צמח עם צפיפות גבוה יתאים.

היי
אם אתה רוצה להוסיף צמחים חיים לאקווריום אתה חייב לקנות מנורה מיוחדת שתדמה את אור השמש(די יקרה) ואתה צריך לקנות בלון חמצן...אם זה לא יהיה הצמחים האמיתיים ימותו וחבל!
לגבי מחירים וכאלה אין לי מושג.... צמחים 20 +- שאר הדברים לא יודע..
אם אתה רוצה להוסיף צמחים חיים לאקווריום אתה חייב לקנות מנורה מיוחדת שתדמה את אור השמש(די יקרה) ואתה צריך לקנות בלון חמצן...אם זה לא יהיה הצמחים האמיתיים ימותו וחבל!
לגבי מחירים וכאלה אין לי מושג.... צמחים 20 +- שאר הדברים לא יודע..
יש לי מנורה (עם אור כחול) אבל האקווריום נמצא במקום מואר. גם קראתי בכמה אתרים שהטיפול בצמחי מים הוא כמו בדגים רגילים, אז אתה בטוח?