ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סקר נחשים:
מנהל: מפקחים
סקר נחשים:
מה הייתם עושים כאשר הייתם נתקלים בנחש בבית הגידול 

נערך לאחרונה על ידי ben.m ב 31 מאי 2011 14:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: סקר נחשים:
בגלל שישנה אפשרות הצבעה אחת, בחרתי "בורח" כי זה מה שקודם כל הייתי עושה.
לאחר מכן הייתי מתקשר ללוכד מוכר בכדי שכמובן יעביר אותו למקום המתאים.
אגב, למרות שלי אין האומץ להרוג נחש (מכיוון שאני לא מבין בנחשים ויודע לזהות מי זה מה והפחד מהסכנה), אני מאוד מבין את המגדלים שהורגים נחשים מתוך הפחד שהוא יפגע בתוכים\ציפורים שיש ברשותו.
לאחר מכן הייתי מתקשר ללוכד מוכר בכדי שכמובן יעביר אותו למקום המתאים.
אגב, למרות שלי אין האומץ להרוג נחש (מכיוון שאני לא מבין בנחשים ויודע לזהות מי זה מה והפחד מהסכנה), אני מאוד מבין את המגדלים שהורגים נחשים מתוך הפחד שהוא יפגע בתוכים\ציפורים שיש ברשותו.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
מתקשרת ללוכד שהכי קרוב לבית שלי..
ואני ממליצה לכל אחד לעשות את זה, אם מדובר בנחש ארסי זה סכנת חיים! יש נחש ארסי שאין נסיוב לארס שלו וזה מוות בטוח
ואני ממליצה לכל אחד לעשות את זה, אם מדובר בנחש ארסי זה סכנת חיים! יש נחש ארסי שאין נסיוב לארס שלו וזה מוות בטוח

כמובן שתלוי באיזה סטיאוציה.
אך עדיף להתרחק מהמקום ולהזמין לוכד.
אם הוא ארסי זה סיכון של מוות ונסיון להרוג אותו עלול להיגמר בהכשה.
אך עדיף להתרחק מהמקום ולהזמין לוכד.
אם הוא ארסי זה סיכון של מוות ונסיון להרוג אותו עלול להיגמר בהכשה.

-
ohads
- בקיעה

- אזור מכירה: כל הארץ
- שם פרטי:: אוהד
לצערי, לכידת נחשים אינה פשוטה.
אחת החתולות הביאה לנו הביתה נחש צעיר לפני מספר שנים וצלצלתי למוקד של המועצה האיזורית.
הם נתנו לי טלפון של לוכד שאני אזמין - כמובן בעלות סמלית של 400 ש"ח ועל חשבוני!
אמרתי יפה תודה, לקחתי את הנחש בעזרת מגב ומטאטא לגינה ועשיתי לו "קפד ראשו".
על-אחת כמה וכמה כשמדובר בבית הגידול והחתולות עוזרות לשמור על רדיוס של לפחות 100 מטר נקי ממכרסמים ונחשים.
אחת החתולות הביאה לנו הביתה נחש צעיר לפני מספר שנים וצלצלתי למוקד של המועצה האיזורית.
הם נתנו לי טלפון של לוכד שאני אזמין - כמובן בעלות סמלית של 400 ש"ח ועל חשבוני!
אמרתי יפה תודה, לקחתי את הנחש בעזרת מגב ומטאטא לגינה ועשיתי לו "קפד ראשו".
על-אחת כמה וכמה כשמדובר בבית הגידול והחתולות עוזרות לשמור על רדיוס של לפחות 100 מטר נקי ממכרסמים ונחשים.
סימנתי שאם אוכל לזהות שמדובר בנחש לא ארסי אנסה ללכוד אותו ולשחרר בטבע , או להעבירו לידי לוכד נחשים.
אם לא אוכל לזהות בוודאות סימנתי שאתקשר ללוכד.
על מנת להרוג נחש יש להיות בקרבתו ולהכות בו, יש סכנה לא קטנה בכך שהנחש יתקיף ויכיש.
אם אקלע למצב בו הנחש נכנס לבית ומהווה סיכון ישיר לבני המשפחה ולא תהיה ברירה אאלץ להורגו .
בעבר במושב בו אני גר בקושי היו חתולים אולי חתול או שניים, כיום ישנם מספר חתולים בסביבת הבית שמקבלים
מאיתנו מזון מידי פעם, חלקם נמצאים באיזור הכלובים ואיני מגרש אותם. לדעתי זהו פיתרון מעולה לנושא .
לעכברים יש חיים קשים וכשאין עכברים הנחשים ממעטים להגיע.
אם לא אוכל לזהות בוודאות סימנתי שאתקשר ללוכד.
על מנת להרוג נחש יש להיות בקרבתו ולהכות בו, יש סכנה לא קטנה בכך שהנחש יתקיף ויכיש.
אם אקלע למצב בו הנחש נכנס לבית ומהווה סיכון ישיר לבני המשפחה ולא תהיה ברירה אאלץ להורגו .
בעבר במושב בו אני גר בקושי היו חתולים אולי חתול או שניים, כיום ישנם מספר חתולים בסביבת הבית שמקבלים
מאיתנו מזון מידי פעם, חלקם נמצאים באיזור הכלובים ואיני מגרש אותם. לדעתי זהו פיתרון מעולה לנושא .
לעכברים יש חיים קשים וכשאין עכברים הנחשים ממעטים להגיע.
חתול זו החיה היחידה שאפשר להרחיק בעזרתה את הנחשים ואת העכברים.
למי שיש בעיה בבית/גינה עם עכברים כדי מאוד שיביא חתול.
למי שיש בעיה בבית/גינה עם עכברים כדי מאוד שיביא חתול.

אני הייתי מוריד לו את הראש וסוגר את העסק
ארסי או לא ,לא אצלי בבית
ארסי או לא ,לא אצלי בבית