ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ככה תופסים טרמפ בגן חיות
מנהל: מפקחים
Re: ככה תופסים טרמפ בגן חיות
איזה חמוד
,כשהוא מגיע לתחנה הוא גם מסביר לתוכון שזה המקום ושצריך לרדת ..לא כמו אצלנו שוכחים אותך עד התחנה הסופית.
חחח... חמוד
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
ראיתי בפינת חי באיזה קיבוץ עםצ תוכון ושלו חחח
אצלי התוכונים תופסים טרמפ ועושים רודיאו על השלו שלי..חחחחח

"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."

ואיך את לא מצלמת לנו צילומים כאלו ? או סירטון קטן ?2872 כתב:אצלי התוכונים תופסים טרמפ ועושים רודיאו על השלו שלי..חחחחח
בוקר אור..שבת שלום לכולם...
מצטערת..פשוט זה כל כך ספונטני- וחייבת לשבת עם מצלמה צמודה לתפוס אותם על חם..חחח..אני צוחקת כשאני חושבת על הסיטואציה:)....
בכל מקרה מבטיחה לנסות לצלם..ולא רק..כי מלא מלא קטעים יש לי עם הציפורים..זה מדהים - לכל אחד יש את האופי שלו ואנחנו מזהים את רובם אישית- פשוט מדהים!
מצטערת..פשוט זה כל כך ספונטני- וחייבת לשבת עם מצלמה צמודה לתפוס אותם על חם..חחח..אני צוחקת כשאני חושבת על הסיטואציה:)....
בכל מקרה מבטיחה לנסות לצלם..ולא רק..כי מלא מלא קטעים יש לי עם הציפורים..זה מדהים - לכל אחד יש את האופי שלו ואנחנו מזהים את רובם אישית- פשוט מדהים!

"יש כאלו ש-ישנים וחולמים,
ויש כאלו ש-ערים ומממשים את החלומות..."