ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
ביצה שיונה הטילה.
מנהל: מפקחים
Re: ביצה שיונה הטילה.
מעט לחם או תערובת יהיו מצויינים.
אוקי ובשעה טובה היונה הטילה היום עוד ביצה,כמה ביצים היא יכולה להטיל בערך?
2 ביצים ודי,עכשיו היא תתחיל כנראה לדגור ברצינות ,נחמד לראות אותם מתחלפים ובטח שמטפלים בגוזלים,שמור עליהם מרחוק.
וכמובן תתן לנו עידכונים.
וכמובן תתן לנו עידכונים.
אסף
לא התכוונתי לתקוף אפחד
רק לפי מה שאמרת זה שמצאת ביצה ולקחת אותה אז רשמתי שאסור
היחיד שתקף זה אתה
אני לא ממשיך את הדיון הזה!
לא התכוונתי לתקוף אפחד
רק לפי מה שאמרת זה שמצאת ביצה ולקחת אותה אז רשמתי שאסור
היחיד שתקף זה אתה
אני לא ממשיך את הדיון הזה!
שניכם אל תמשיכו את הדיון הזה!
לא צריך מכל מילה נאמרת להרגיש רע וכמובן שצריך לכתוב בסיגנון מכובד,אז אתם יודעים לכבד אחד את השני והוכחתם
כמו כל אחד אחר באתר הזה שאפשר לנהל דיונים בצורה תרבותית עם כבוד לזולת ויחסי חברות מעולים.
אז תמשיכו ככה .
אגב אני מתאר לעצמי שמדובר בתור כמובן ולא יונת בית בגלל אופי הקינון בשיחים,האם אתה מזהה את הסוג?
תור הצווארון תור מצוי צוללת
לא צריך מכל מילה נאמרת להרגיש רע וכמובן שצריך לכתוב בסיגנון מכובד,אז אתם יודעים לכבד אחד את השני והוכחתם
כמו כל אחד אחר באתר הזה שאפשר לנהל דיונים בצורה תרבותית עם כבוד לזולת ויחסי חברות מעולים.
אז תמשיכו ככה .
אגב אני מתאר לעצמי שמדובר בתור כמובן ולא יונת בית בגלל אופי הקינון בשיחים,האם אתה מזהה את הסוג?
תור הצווארון תור מצוי צוללת
אני בהחלט מזהה והיא דוגרת כמעט כל הזמן ,מצורפת תמונה של סוג היונה מגוגל פשוט לא רציתי להפריע להם.
התקלת אותי,בתמונה אתה מראה את יונת הסלע שיוני הבית הם בעצם צאצאיה,מה שמוזר שיונות הסלע לא מקננות ע"ג שיחים
אלא בעליות גג,בנקיקי סלע וכו'.
אלא בעליות גג,בנקיקי סלע וכו'.
הנה אלי מצורפת תמונה אבל היונה שדוגרת לא נמצאת שם כשהיא תדגור אני אצלם אותה בשבילך.
- קבצים מצורפים
-
- 111.jpg (42.65 KiB) נצפה 2257 פעמים
יפה,רק מבלי להפריע,יוני הבר מאוד רגישים להפרעות 

אוקי תודה