ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מברשת לכלב - רולר דביק או מברשת?
מנהל: מפקחים
Re: מברשת לכלב - רולר דביק או מברשת?
ואו איך היא גדלה!! חבל על הזמן! מתוקה:)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
ווואייי איזו מתוקהה!!!
איזה מבט של פושטקית יצא לה חחחח
איך היא עם התוכים?
איזה מבט של פושטקית יצא לה חחחח
איך היא עם התוכים?

אכן גדלה , ככה היא הייתה כשמצאתי אותה קפואה מקור בלילה :
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
תודה חברים. 
אלמוגי, לא סתם יצא לה פרצוף של "פושטקית". היא עושה לנו טרור.
במצב של מלחמה אני מסודר כי היא עשתה לנו בורות שאם אני נופל לאחת מהן אני יוצא בצד שני של כדור הארץ.
היא נובחת כמו אמסטף על כל דבר שזז, כל צעצוע שהבאתי לה עם הבטחה של המוכרים שזה יחזיק "לנצח" מחזיק במקסימום יומיים. כדור טניס למשל מחזיק בדיוק חצי שעה ואז אין לו זכר... אם מישהו יוצא עם כוס נס היא מראה לנו כמה גבוה היא יכולה לקפוץ במטרה לשפוך אפילו מעט בכדי להרוויח כמה "ליקוקים" מהנס שנשפך על הריצפה (גם קפה שחור זה בסדר עבורה)..
אבל.. אם היא תראה מישהו אוכל משהו, היא פתאום תשב, תעשה פרצוף עצוב מלווה בבכי ותעשה שלום עם הרגל.
בקיצור, יש לי עבודה רבה איתה ואני מקווה שאני אסתדר. אם לא, אשלח אותה לאילוף מקצועי באיזה פנסיון.
בנוגע לתוכים אין בעיה. היא לא מתייחסת אליהם והם לא אליה.
במצב של מלחמה אני מסודר כי היא עשתה לנו בורות שאם אני נופל לאחת מהן אני יוצא בצד שני של כדור הארץ.
היא נובחת כמו אמסטף על כל דבר שזז, כל צעצוע שהבאתי לה עם הבטחה של המוכרים שזה יחזיק "לנצח" מחזיק במקסימום יומיים. כדור טניס למשל מחזיק בדיוק חצי שעה ואז אין לו זכר... אם מישהו יוצא עם כוס נס היא מראה לנו כמה גבוה היא יכולה לקפוץ במטרה לשפוך אפילו מעט בכדי להרוויח כמה "ליקוקים" מהנס שנשפך על הריצפה (גם קפה שחור זה בסדר עבורה)..
אבל.. אם היא תראה מישהו אוכל משהו, היא פתאום תשב, תעשה פרצוף עצוב מלווה בבכי ותעשה שלום עם הרגל.
בקיצור, יש לי עבודה רבה איתה ואני מקווה שאני אסתדר. אם לא, אשלח אותה לאילוף מקצועי באיזה פנסיון.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
ממש חמודה!
תדאג לסתום את הבורות עד המפגש
תדאג לסתום את הבורות עד המפגש

אריאל מאיר תורג'מן
נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד
או הו... מעניין מה יהיה עוד שנה.. 
מקווה שתצליחו באילוף
מקווה שתצליחו באילוף

חחחחחחחחחחח עוזי תספר משהו שיפתיע אותי....2 כתב:תודה חברים.
בהצלחה עם האילוף!

- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
ואי איך היא גדלה,
וגם המבט שלה הישתנה חח
וגם המבט שלה הישתנה חח