ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
משי התרנגול
מנהל: מפקחים
Re: משי התרנגול
תודה 
בקשר למחלות, הם כולם גדלים בבית, כולם בריאים, אני לא דואגת ממש.. הם לא נמצאים במגע או קרובים זה לזה בכל מקרה
התרנגול אמנם אוכל מה שהם זורקים לו (אגב רמבו פעמיים הפיל עליו חרוזי עץ קטנים.. ממש חיכה שיעבור מתחת לכלוב
והנחית לו על הראש!) אבל לא חושבת שיש סכנה בריאותית לאחד מהם..
דיברנו גם עם וטרינר של תוכים וגם וטרינרית שמתמחה בעופות מישוב לידנו, במקרה ורואים התפתחות מחלה כלשהי או התדרדרות מיד
מגיעים לוטרינר מן הסתם... אבל טפו טפו כבר כמה חודשים עברו והכל תקין.. אז לא דואגת.
באמת מזעזע.. אבל אי אפשר לשפוט.. הרוב אני מאמינה רואים את החיות האלה כמוצר חסר שכל או רגשות.. אז לא חושבים שזה משנה
כששמים אותם בכלובים\לול זה עם זה מן הסתם אי אפשר לראות יותר מדי.. אני בעצמי לא האמנתי שתרנגול יתנהג ככה
גם לי היה בראש שתרנגול זה חיה לא חכמה במיוחד, שסתם מקרקרת ואוכלת כל דבר.
אבל מאז שמשי אצלנו אני רואה שטעיתי.. הוא מזכיר לי את התוכים לפעמים, דורש יחס, נהנה ממגע, יש לו אפילו קרקורים שונים לכל מצב
למשל כשהוא עומד על הספה מול החלון בסלון, והוא רואה ציפור או מטוס או כל דבר בשמיים - הוא צועק בקול "מתריע"..
אם מלטפים אותו לפני השינה, ומפסיקים כדי ללכת, יש לו קול מתחנן כזה .. אני אנסה להקליט ולהעלות לכאן אם מישהו ירצה לשמוע..
פשוט הוא לא סתם .. הוא מבין, וכשקוראים לו או אומרים "בוא לאכול" מיד הוא בא בריצה...
כשצוחקים בקול הוא מצטרף לצחוקים, יש לו קירקור כמו צחוק.. אין .. בקיצור הוא בעל חיים מאוד משעשע וחביב.. ממש הפתיע אותי
הכניסה למקומות חשוכים - כן, זה בדיוק מה שחשבתי.. אבל הוא זכר בטוח. אין לי הסבר לזה עדיין
לכלוך יש הרבה .. מנקים, אין מה לעשות.. אולי נאלף אותו לעשות במקום אחד כמו עם הארנב, ננסה.. לא חשבתי על זה עד עכשיו

תודה!5032 כתב:איזה חמוד !!!
ולא ידעתי שאת מגדלת גם תרנגול
ולא אסור לגדל תרנגול יחד עם תוכים בסביבה בגלל מחלות?
ופשוט מזעזע שבני אדם אוכלים יצור כזה חמוד
ולא הכרתי בכלל שיש זני תרנגול משי ופולני. יצא לי לשמוע רק על ערבי נראה לי.
וואי חבל שלא צילמו את זה שמנק את הרגל מהאדמה חחח תרנגול אורבני חחח
ולמה נכנס למקומות חשוכים ופינתיים ומקרקר? זו לא התמהגות לתרנגולת?
ואיך את מסתדרת עם הלכלוך אם הוא מסתובב חופשי בבית?
נראה לי את צריכה חליפת הליכה(כי לא טס) לתרנגול
בקשר למחלות, הם כולם גדלים בבית, כולם בריאים, אני לא דואגת ממש.. הם לא נמצאים במגע או קרובים זה לזה בכל מקרה
התרנגול אמנם אוכל מה שהם זורקים לו (אגב רמבו פעמיים הפיל עליו חרוזי עץ קטנים.. ממש חיכה שיעבור מתחת לכלוב
והנחית לו על הראש!) אבל לא חושבת שיש סכנה בריאותית לאחד מהם..
דיברנו גם עם וטרינר של תוכים וגם וטרינרית שמתמחה בעופות מישוב לידנו, במקרה ורואים התפתחות מחלה כלשהי או התדרדרות מיד
מגיעים לוטרינר מן הסתם... אבל טפו טפו כבר כמה חודשים עברו והכל תקין.. אז לא דואגת.
באמת מזעזע.. אבל אי אפשר לשפוט.. הרוב אני מאמינה רואים את החיות האלה כמוצר חסר שכל או רגשות.. אז לא חושבים שזה משנה
כששמים אותם בכלובים\לול זה עם זה מן הסתם אי אפשר לראות יותר מדי.. אני בעצמי לא האמנתי שתרנגול יתנהג ככה
גם לי היה בראש שתרנגול זה חיה לא חכמה במיוחד, שסתם מקרקרת ואוכלת כל דבר.
אבל מאז שמשי אצלנו אני רואה שטעיתי.. הוא מזכיר לי את התוכים לפעמים, דורש יחס, נהנה ממגע, יש לו אפילו קרקורים שונים לכל מצב
למשל כשהוא עומד על הספה מול החלון בסלון, והוא רואה ציפור או מטוס או כל דבר בשמיים - הוא צועק בקול "מתריע"..
אם מלטפים אותו לפני השינה, ומפסיקים כדי ללכת, יש לו קול מתחנן כזה .. אני אנסה להקליט ולהעלות לכאן אם מישהו ירצה לשמוע..
פשוט הוא לא סתם .. הוא מבין, וכשקוראים לו או אומרים "בוא לאכול" מיד הוא בא בריצה...
כשצוחקים בקול הוא מצטרף לצחוקים, יש לו קירקור כמו צחוק.. אין .. בקיצור הוא בעל חיים מאוד משעשע וחביב.. ממש הפתיע אותי
הכניסה למקומות חשוכים - כן, זה בדיוק מה שחשבתי.. אבל הוא זכר בטוח. אין לי הסבר לזה עדיין
לכלוך יש הרבה .. מנקים, אין מה לעשות.. אולי נאלף אותו לעשות במקום אחד כמו עם הארנב, ננסה.. לא חשבתי על זה עד עכשיו

-
אוהבת_תוכים
- גוזל

כן תקליטי מעניין לשמוע
והוא ממש חמוד
עכשיו בא לי לגדל גם תרנגול חח אבל אין סיכוי הם לא חיים הרבה נראה לי
והוא ממש חמוד
עכשיו בא לי לגדל גם תרנגול חח אבל אין סיכוי הם לא חיים הרבה נראה לי
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
הייתה לי תרנגולת ערבייה שחיה יותר מ-12 שנה אמנם היא לא הטילה הרבה אבל הייתה מנהיגת הלהקה
והייתה מנקרת את כל התרנגולות אפילו כאלו שהיו גדולות ממנה פי שלוש
והייתה מנקרת את כל התרנגולות אפילו כאלו שהיו גדולות ממנה פי שלוש
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
-
אוהבת_תוכים
- גוזל

לא תרנגול אמור להיות מנהיג הלהקה?