הלברדור מתאים לשמירה במידה כמו של רועה גרמני?
חשבתי לקנות כלב כבן 8חודשים רועה גרמני מחברת LADOG ולאלף אותו אצלם....מה אומרים?
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בנוגע לאילוף כלבים
מנהל: מפקחים
Re: בנוגע לאילוף כלבים
לברדור לא מתאים לשמירה כמו רועה גרמני הרועה הגרמני נחשב להכי טוב מהסוגים של השמירה תקיפה וכו' אבל זה תלוי צריך לבחור טוב את הכלוב אתה גם יכול למצוא לברדור שישמור יותר טוב מרועה גרמני ועוד סוגים של כלבים תתייעץ עם מאלף והוא יעזור לך לבחור כלב הם יודעים לפי ההתנהגות שלהם שהם גורים עם הם טובים או לא לשמירה 8 חודשיים הייתי אומר קצת מאוחר להביא כלב כזה לבית אני הייתי הולך על שהם ממש קטנים ככה הם יותר נקשרים אלייך וככה גם אתה אליהם וגם עם יש לך ילדים קטנים או תוכים הם יתרגלו יותר טוב ויחיו איתם כל הזמן
המלצה שלי עם אתה רוצה כלב לשמירה שישמור טוב תתיייעץ עם מאלף אם אתה רוצה פרטים לחברה של מאלפים מקצועי תשלח לי בפרטי אני ימסור לך פרטים
אל תנסה לבד לבחור לך גור ולחשוב שהוא יהיה טוב בשמירה עם אין לך ניסיון בכלבים ובאיך לאלף אותם למטרות כאלו
בהצלחה !
המלצה שלי עם אתה רוצה כלב לשמירה שישמור טוב תתיייעץ עם מאלף אם אתה רוצה פרטים לחברה של מאלפים מקצועי תשלח לי בפרטי אני ימסור לך פרטים
אל תנסה לבד לבחור לך גור ולחשוב שהוא יהיה טוב בשמירה עם אין לך ניסיון בכלבים ובאיך לאלף אותם למטרות כאלו
בהצלחה !

שלחתי,
דרך אגב הבנתי שיש כמה "דגמים" בטקגורייה של רועה גרמני-
קו צורה,קו עבודה,קו דם,קן תערוכה
ראיתי תמונות רק של הקו תערוכה כי רק שלום מצאתי הוא ממש יפייפיה וכזה אני רוצה,אפשר לדעת שהוא גור אם הוא יצא כזה?
זה הקו תערוכה כמו שאני רוצה:
http://picasaweb.google.com/ladog1/SJhSbE#
יש מצב שמישהו מביא תמונה לכל סוג שציינתי?
בתודה גדולה,רביב
תודה שרון=]
דרך אגב הבנתי שיש כמה "דגמים" בטקגורייה של רועה גרמני-
קו צורה,קו עבודה,קו דם,קן תערוכה
ראיתי תמונות רק של הקו תערוכה כי רק שלום מצאתי הוא ממש יפייפיה וכזה אני רוצה,אפשר לדעת שהוא גור אם הוא יצא כזה?
זה הקו תערוכה כמו שאני רוצה:
http://picasaweb.google.com/ladog1/SJhSbE#
יש מצב שמישהו מביא תמונה לכל סוג שציינתי?
בתודה גדולה,רביב
תודה שרון=]
האם בדקת את הנושא ויכול לתת פרטים נוספים?3088 כתב:הלברדור מתאים לשמירה במידה כמו של רועה גרמני?
חשבתי לקנות כלב כבן 8חודשים רועה גרמני מחברת LADOG ולאלף אותו אצלם....מה אומרים?
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
פיטבול תביא מגיל צעיר אחי פיטבולים הם לא כלבים מסוכנים להפך אין דבר כזה כלבים מסוכנים יש בעלים מסוכנים הם כלבים חבייבים וציתנים באילוף טוב הכלבה של שכן שלי היא פיטבולית גזעית היא יודעת לתקוף שצריך ויודעת להסתדר עם ילדים קטנים אחותי מאכילה אותה פסטרמה והיא מכניסה לה את היד לפה והיא כולה בת 4.5