ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מחיר לעשות אוזניים
מנהל: מפקחים
Re: מחיר לעשות אוזניים
נקווה שבאמת נגיע מתי שהוא למצב שיהיה סדר בדברים ומלבד חקיקת חוקים גם יפעלו לאכוף אותם.
[quote="71";p="82385"]אני כבר שיניתי את דעתייי זה נראה גרוע לעשות ככה לכלב אז חבל
[/quote]
אני שמח שיוכלתי לשנות את דעתך, היה שווה את כל המאמץ .
[quote="55";p="82385"]נקווה שבאמת נגיע מתי שהוא למצב שיהיה סדר בדברים ומלבד חקיקת חוקים גם יפעלו לאכוף אותם.[/quote]

[/quote] אני שמח שיוכלתי לשנות את דעתך, היה שווה את כל המאמץ .
[quote="55";p="82385"]נקווה שבאמת נגיע מתי שהוא למצב שיהיה סדר בדברים ומלבד חקיקת חוקים גם יפעלו לאכוף אותם.[/quote]

אבל סתקלו מה יקרה לכלב אם לא יגזרו לו אוזניים אז יהיה לו דלקות באוזניים
לא לכל הכלבים שיש להם אוזניים נפולות ישנם דלקות, אפשר לשמור על נקיון האוזניים ולמנוע זאת.
[quote="3725";p="82420"]אבל סתקלו מה יקרה לכלב אם לא יגזרו לו אוזניים אז יהיה לו דלקות באוזניים[/quote]
קודם כל לא לכל הכלבים יש דלקות באוזניים כמו שלא כל בני האדם יש צהבת, הטענה היא שהגזירה מפחיתה את הסיכוי לפתח דלקת אוזניים,
ואם הייתה רואה הייתה שם לב שאמרתי כבר שהטענה מופרחת ומדובר בלא יותר מתירוץ של אנשים להליך .
יום טוב.
קודם כל לא לכל הכלבים יש דלקות באוזניים כמו שלא כל בני האדם יש צהבת, הטענה היא שהגזירה מפחיתה את הסיכוי לפתח דלקת אוזניים,
ואם הייתה רואה הייתה שם לב שאמרתי כבר שהטענה מופרחת ומדובר בלא יותר מתירוץ של אנשים להליך .
יום טוב.
סתכלו כל הגזעי בדוברמן הוא האוזניים
[quote="3725";p="82660"]סתכלו כל הגזעי בדוברמן הוא האוזניים[/quote]
גזעי מלשון מגניב ?
גזעי מלשון מגניב ?
כן וגם לכלב זה לא מפריע הוא לא מרגיש את זה
אתה לא יכול להגיד שלא אז מזה משנה אם טיפה יעשה לו ניתוח ויסדר לו את האוזניים?
אתה לא יכול להגיד שלא אז מזה משנה אם טיפה יעשה לו ניתוח ויסדר לו את האוזניים?
אחינו עוד לא עשית לו?
עוד לא עשיתי אבל אעשה