ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
החיות שאני מגדל אלי לבקשתך
מנהל: מפקחים
Re: החיות שאני מגדל אלי לבקשתך
הנחש הלבן (בלנקו) מדהים!!
הפועלל,אלך תמיד אחרייך,אני מכור רק אלייך,את בשבילי כמו סם!
יש לי בעיה קשה עם נחשים.
אולי בגלל שאני לא מכירה את משפחת הזוחלים הזו, אולי בגלל הזחילה הגלית,
אולי בגלל הפחד מהכשה, ואולי בגלל בורות.
אבל הדם קופא בעורקיי כשאני מביטה בהם.
מה שבטוח הוא, שאם בני ירצה לגדל נחשים בבית, הבית ישאר לרשותו ואני אעבור לגור על הדשא.
אולי בגלל שאני לא מכירה את משפחת הזוחלים הזו, אולי בגלל הזחילה הגלית,
אולי בגלל הפחד מהכשה, ואולי בגלל בורות.
אבל הדם קופא בעורקיי כשאני מביטה בהם.
מה שבטוח הוא, שאם בני ירצה לגדל נחשים בבית, הבית ישאר לרשותו ואני אעבור לגור על הדשא.

אביבה את לא היחידה,אצלי האינסטינקט הראשוני הוא להרוג ,לי גם ישנה רתיעה אך לא ברמות של ממש פחד עצום
כפי שיש להרבה אנשים.יש לי גם בעייה עם ההאכלה שלהם אני אישית לא מסוגל להאכיל ביצורים חיים.
בכל מקרה אני חושב שאם בנך/בתך היו מביאים נחש הבייתה את תוך שבוע היית שולחת לנו תמונות כשהוא כרוך עלייך
כפי שיש להרבה אנשים.יש לי גם בעייה עם ההאכלה שלהם אני אישית לא מסוגל להאכיל ביצורים חיים.
בכל מקרה אני חושב שאם בנך/בתך היו מביאים נחש הבייתה את תוך שבוע היית שולחת לנו תמונות כשהוא כרוך עלייך

- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
איך יש לכם בעיה עם נחשים? הרי אנחנו מתמודדים איתם יום יום..חח לא יפה. 
בכל מקרה, הם יפים, מדהימים.. אני נהנה מאוד להסתכל עליהם.. כשהם מעבר לזכוכית כפולה ומכופלת
ואם מישהו יתקרב אליי עם נחש ברדיוס של 10 מטר אני רץ כמו ספידי גונזלס עד שאני מתעלף בלי להסתכל אחורה.
לעומת זאת אני אוהב מאוד את כל מה שהם אוכלים..
וכשאני חושב על זה בא לי לגדל איזה עכבר לבן, אבל יש לי הרגשה שאחרי זה אני יגור במדרגות

בכל מקרה, הם יפים, מדהימים.. אני נהנה מאוד להסתכל עליהם.. כשהם מעבר לזכוכית כפולה ומכופלת
ואם מישהו יתקרב אליי עם נחש ברדיוס של 10 מטר אני רץ כמו ספידי גונזלס עד שאני מתעלף בלי להסתכל אחורה.
לעומת זאת אני אוהב מאוד את כל מה שהם אוכלים..
וכשאני חושב על זה בא לי לגדל איזה עכבר לבן, אבל יש לי הרגשה שאחרי זה אני יגור במדרגות
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
-
gil_zabari
- בקיעה

עוזי תיהיה בטוח