ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עוד תמונה קשה: ערבים הציתו כלב
מנהל: מפקחים
Re: עוד תמונה קשה: ערבים הציתו כלב
אני כל כך רוצה לקלל ! אבל אני יתאפק ..
כואב לי הלב ..
.
נסתפק בזה שאני יאחל להם מוות
כואב לי הלב ..
.
נסתפק בזה שאני יאחל להם מוות

אני מאחל להם שישרפו גם הם . שריפה זה אחת המיתות האכזריים ביותר שיש ולהם אין טיפה של רחמנות בלב .. אתה לא יודע כמה אני רוצה לקלל אבל אני אתאפק .
מאחל להם מוות ביסורים .. אני מתאפק לא להגיד מה שאני חושב על כל המדינה הזאת ועל הערבים במדינה ואני ממש לא גזען ואני לא מכליל ואני אישית יש לי כמה חברים ממוצא ערבי
מאחל להם מוות ביסורים .. אני מתאפק לא להגיד מה שאני חושב על כל המדינה הזאת ועל הערבים במדינה ואני ממש לא גזען ואני לא מכליל ואני אישית יש לי כמה חברים ממוצא ערבי
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
הם ניסו לשרוף קרוואן עם האנשים שבתוכו אבל הם הצליחו להימלט האינטיפאדה השלישית התחילה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
אני מבקש מאוד לא לעשות הכללות כשמגיבים על מגזר כזה או אחר. לא מעט יהודים מתעללים בחיות ואפשר לראות זאת יום יום כמעט.
במקרה הזה דובר בערבים שניסו לפגע וזו התוצאה. ישנם מקרים של התעללות קשה בבעלי חיים במגזר הערבי ובמגזר היהודי והכל מתחיל ונגמר בחינוך. גם את אלא וגם את אלא צריך לשפוט על פי מעשיהם ובחומרה וחבל שזה לא מתבצע.
במקרה הזה דובר בערבים שניסו לפגע וזו התוצאה. ישנם מקרים של התעללות קשה בבעלי חיים במגזר הערבי ובמגזר היהודי והכל מתחיל ונגמר בחינוך. גם את אלא וגם את אלא צריך לשפוט על פי מעשיהם ובחומרה וחבל שזה לא מתבצע.