ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דג סייפן ג'מבו - עוד כמה זמן היא תלד לדעתכם?
מנהל: מפקחים
Re: דג סייפן ג'מבו - עוד כמה זמן היא תלד לדעתכם?
זה שהדגים בד"כ לא זזים לא אומר כלום.
טרף קטן הם יאכלו בכיף.
יכול להיות שלא נשאר אף אחד מהשרצים.
אל תחפש אותם בכל האקווריום יכול להיות שיש כאלה שמסתתרים ובעצם אתה חושף את מקום המסתור שלהם.
טרף קטן הם יאכלו בכיף.
יכול להיות שלא נשאר אף אחד מהשרצים.
אל תחפש אותם בכל האקווריום יכול להיות שיש כאלה שמסתתרים ובעצם אתה חושף את מקום המסתור שלהם.

תודה, היחידים שיכולים לאכול אותם אלה הדגי זהב השמנים כי שאר הדגים בקושי מצליחים לאכול את הכדורים הפיצים שאני מביא להם לאכול והדגי זהב טורפים אותם. יכול להיות שהם נשאבו לפילטר החיצוני כי כשנשאב לי לשם דג קטן הוא שרד?
פעם קרא לי שהשריצו באקוואריום עם שאר הדגים ורק לאחר כמה ימים פתאום ראיתי אותם צצים מבין מקומות מסתור.
איך אני יכול להיות בטוח שהנקבה ילדה (כי היא שחורה בחלק שאמורים לראות את השחור של השרצים) והבטן שלה ירדה אבל ממש לא בצורה דרסטית (אני אפילו לא בטוח שהיא ירדה זה פשוט נראה ככה) והאם כדאי לי לבדוק אם הם בפילטר? זה ממש סיפור להוציא אותו, אז אשמח אם תגידו לי איך להוציא פילטר חיצוני ואיך אחרי שאני מחבר להוריד את הבועות אוויר
לא יודע אם תראה אותם במידה והם נשאבו . לדעתי לא כדאי לפרק פילטרים ללא צורך.
הצלחת לראות דגיגונים באקוואריום?
הצלחת לראות דגיגונים באקוואריום?
אם אתה חושב שהיא עוד לא השריצה תעביר אותה בדחיפות לאקווריום אחר.
תקנה אקווריום גדול יותר מ-3 הליטר שיש לך.
תקנה אקווריום גדול יותר מ-3 הליטר שיש לך.

לא אני בטוח שהיא השריצה נראה לי שאני סתם מנסה לשכנע את עצמי שהיא לא, עוד לא ראיתי שרצים.
יתכן שהשריצה בלילה..בכל זאת אפילו לא לראות אחד זה קצת מוזר במיוחד כשיש להם היכן להסתתר לדבריך.
בכל מקרה תעקוב.
בכל מקרה תעקוב.
ראיתי בפילטר אחד שלם וכמה מרוסקים (יש מצב שהם היו מרוסקים?) אבל יכול להיות שאלה הדגים הקודמים הקטנים שהכנסתי בכוונה כי חשבתי שהם גדולים מספיק (הכנסתי 3) אבל רואים שהיא הרבה יותר רזה