ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

דוברמן שומר על תינוק-מדהים

הפורום עוסק בבעלי חיים מכל המינים והסוגים מלבד ציפורים ותוכים.
בפורום באפשרותכם להציג לשתף ולדון בחיות הבית וחיות הבר.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: דוברמן שומר על תינוק-מדהים

שליחה על ידי uzibu »

2934 כתב:נטלי אין בזה שום דבר מדהים בסך הכל משתמשים באינסטינקטים הטבעיים של הכלב
והכלב שומר על התינוק לא כאילו הוא היה גור שלו אלא כאילו הוא היה הגור של זוג האלפא בלהקה שלו
אם זה אינסטיקט של הכלב מדוע לא כל הכלבים פועלים כך?
וחוץ מזה גם אם כל הכלבים היו נוהגים בדיוק אותו הדבר זה עדיין מדהים... איך אתה יכול לקבוע מה מדהים אדם אחר?
עצם הפעולה אותי הדהימה ללא התחשבות בנסיבות או איסטינקטים כאלה ואחרים. אני לא רואה את זה כמובן מאליו.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי jhony_bravo »

עוזי אין מה לעשות זה אינסטינקט של כלב (שבסך הכל הוא זאב מבויית) ועדיין גם עם ביות של אלפי שנים האינסטינקטים עדיין שם
הביות הצליח לעדן אותם (ובו זמנית גם להקטין חלקית את מוחו של הכלב) אבל לא הצליח למחוק את היצר הטבעי שלו
הסיבה שלא כל הכלבים נוהגים כך היא שרוב מי שמגדל כלבים לא יודע איך לקחת על עצמו את התפקיד של המנהיג
לא יודע לשדר סמכות ולא יודע איך ליישם את הסמכות הזו לא חסרים מקרים שבהם אנשים מתייחסים אל כלב כמו אל בן אדם
כאשר אדם לוקח את תפקיד המנהיג ודואג לצורכי הכלב אז הכלב מבין את מיקומו ואת תפקידו ומבצע אותו בשמחה
בדיוק כמו שבטבע רק זוג האלפא מתרבה וכל הלהקה מטפלת בצאצאים שלו שומרת עליהם ומאכילה אותם במידת הצורך
כך גם בבית כאשר הכלב מבין את מקומו הוא יגן וישמור על הילדים ולא פעם גם יעזור בהשגחה עליהם
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

מה הקשר?? בכל דיון אתה מנסה להוכיח כמה ידע יש לך רק חבל שלא פעם אין זה קשור לנושא הדיון.
לרבים בדיון הזה ההתנהלות של הכלב מדהימה, מה זה משנה אם זה אינסטינקט או בגלל שחטפו את הכלב חייזרים ושמו לו שבב. זה מדהים, וגם אותי זה מדהים ואתה בטח לא יכול להתווכח עם הדיעה שלנו ולא משנה כמה תגובתך תשמע חכמה.

אותי למשל מדהים איך כלב נובח ואיך ציפור מצייצת, למרות שזה חלק מהטבע שלהם. מדהים אותי, כולי צמרמורות בכל פעם שאני נפגש עם הטבע.
UziDesign
סמל אישי של משתמש
חזי
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי חזי »

בעיני זה באמת משהו מיוחד ,תמיד טענתי איך שיחנכו את הכלב
כך הוא יהיה ,ולא הסתיגמא שיצרו לכלבים הגדולים
תודה על השיתוף של הסירטון המהמם הזה .תמונה
תמונה
jhony_bravo
פוקח עיניים
פוקח עיניים

שליחה על ידי jhony_bravo »

מה הקשר??
uzibu כתב:
אם זה אינסטיקט של הכלב מדוע לא כל הכלבים פועלים כך?
jhony_bravo כתב:
עוזי אין מה לעשות זה אינסטינקט של כלב (שבסך הכל הוא זאב מבויית) ועדיין גם עם ביות של אלפי שנים האינסטינקטים עדיין שם
הביות הצליח לעדן אותם (ובו זמנית גם להקטין חלקית את מוחו של הכלב) אבל לא הצליח למחוק את היצר הטבעי שלו
הסיבה שלא כל הכלבים נוהגים כך היא שרוב מי שמגדל כלבים לא יודע איך לקחת על עצמו את התפקיד של המנהיג
לא יודע לשדר סמכות ולא יודע איך ליישם את הסמכות הזו לא חסרים מקרים שבהם אנשים מתייחסים אל כלב כמו אל בן אדם
כאשר אדם לוקח את תפקיד המנהיג ודואג לצורכי הכלב אז הכלב מבין את מיקומו ואת תפקידו ומבצע אותו בשמחה
בדיוק כמו שבטבע רק זוג האלפא מתרבה וכל הלהקה מטפלת בצאצאים שלו שומרת עליהם ומאכילה אותם במידת הצורך
כך גם בבית כאשר הכלב מבין את מקומו הוא יגן וישמור על הילדים ולא פעם גם יעזור בהשגחה עליהם

מה הקשר? הקשר פשוט מאוד שאלת שאלה קיבלת תשובה עליה
uzibu כתב:
בכל דיון אתה מנסה להוכיח כמה ידע יש לך רק חבל שלא פעם אין זה קשור לנושא הדיון.

עוזי אתה מתבלבל בין שיתוף בידע לבין נסיון להראות כמה ידע יש לי
אם הייתי רוצה לנסות להשוויץ או להוכיח כמה ידע יש לי הייתי מסביר לה על אסטרטגיות רבייה של משפחת הכלביים
וממשיך עם זה ומראה איך זה מוכח אבולוציונית באמצעות תורת המשחקים
אז במקום לנסות ולתקוף כל פעם שמישהו חולק ידע תנסה מידי פעם להעריך את זה ולא לנסות להתווכח ולריב
וכדי לסיים את הויכוח המטופש הזה אני מפסיק להגיב בעץ הזה ושיהיה לכולם שבת שלום
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

ארז הבעייה לא בשיתוף של מידע אלה בדרך שאתה עושה זאת, עם כל הכבוד לעיתים יש הבדל בין לחלוק ידע ובין להתייחס בביטול לתגובות אחרים. לא צריך להתייחס ממש לכל תגובה באופן אישי, אם לא נראית לך תגובה של חבר וזה מאוד לגיטימי לא צריך לשלול את דעתו או להראות לו שהתגובה שלו לא עניינית בעינך.
אני אתן דוגמה כללית :
נטליקי כתבה משהוא כמו "מדהים".
ואתה כתבת "אין בזה שום דבר מדהים".

במקום זאת יכולת לכתוב את דעתך , מדוע לפי דעתך הכלב מתנהג כך, ללא התייחסות ישירה לתגובת נטליקי חבר כזה או אחר.
פשוט מאוד , נעים יותר וההתייחסות לתשובתך הייתה חיובית יותר.
סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
איש קשר:

שליחה על ידי uzibu »

אז במקום לנסות ולתקוף כל פעם שמישהו חולק ידע תנסה מידי פעם להעריך את זה ולא לנסות להתווכח ולריב
וכדי לסיים את הויכוח המטופש הזה אני מפסיק להגיב בעץ הזה ושיהיה לכולם שבת שלום

ראשית, למה נראה לך שאני תוקף?
אם הייתי רוצה לתקוף הייתי תוקף בעזרת לחיצה על ההשעייה \ הרחקה כאשר החלטת לקרוא באופן כללי לחברים "אדיוטים כי הם מאכילים חתולים". או הייתי "תוקף" כאשר חברים החליטו להביע את דעתם בנושא ואתה מזלזל בדעתם בכך שאתה קובע להם שאין הם יכולים להרגיש כך. אז ידידי, אני ממש לא תוקף, אני מביע את דעתי. זה שאתה מרגיש נתקף זו בעיה שלך אל תנסה להפוך אותה לבעיה שלי.

ובכדי להפסיק את הויכוח המטופש הזה יכלת לרשום "לדעתי זה לא מדהים כי...." ולא לחזור שוב ושוב ולומר לאנשים שמה שהם מרגישים מוטעה. שלידיעתך הפריע ללא מעט אנשים (וזה לא פעם ראשונה).

שנית, בנוגע להערכה, תאמין לי שאני יודע להעריך כשצריך. רבים וטובים כאן יכולים להעיד שאני יודע להעריך לא רק ידע אפילו "רק רצון טוב", אבל ידידי, "בשביל כבוד צריך לעבוד" ואני בטח לא יכול להעריך בן אדם כאשר אני מרגיש בזילזול מצידו.

גם אני סיימתי את הדיון בנושא.
UziDesign
סמל אישי של משתמש
נטליקי
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי נטליקי »

ארז אני אחזור ואומר שבשבילי זה מדהים ובכלל לא מובן מאליו.
יכול להיות שזה טבוע בכלב ושזה חלק מהאינסטינקטים שלו, אבל לא כל יום רואים כלב שומר על תינוק כך.
לכן בעיני- לעומתך, זה כן מדהים.
תמונה

Music it's my all lifeתמונה

~*Don't worry be happy*~תמונה
סמל אישי של משתמש
TotSli
גוזל
גוזל
אזור מכירה: דרום
שם פרטי:: אשר

שליחה על ידי TotSli »