http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4022292,00.html
וואי איזה באסה!
איזה אנשים רעים יש .
לא חבל להרוג אותם? אפשר למכור אבל להרוג.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קנדה: סערה סביב טבח של 100 כלבי מזחלות
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: קנדה: סערה סביב טבח של 100 כלבי מזחלות
התלונן על טרואמה וקיבל פיצויים? זה הכי הזוי מבחינתי. מה נותנים לו פיצויים, שלחו אותו למאסר עולם.
אז אמרו לו להרוג, יופי באמת אז זה עושה את זה בסדר? איך אפשר? איזה לב צריך בשביל זה?

אז אמרו לו להרוג, יופי באמת אז זה עושה את זה בסדר? איך אפשר? איזה לב צריך בשביל זה?

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
גם לרוצחים שכירים מגיעים פיצויים, גם מהם מבקשים להרוג .
וואו תבינו הוא עשה את זה ל100 כלבים תחשבו איזה צעקות ועצב היה שם אצל הכלבים איזה פשע!!!!!!!
דיי אני לא יכול לסבול את זה ,זה ממש ביזיון אני הייתי מציע לאנשים כאלה להיזהר ממישהו בשם ה" כי הוא מחזיר לכל פושע וכל רוצח
ורשום בפרקי אבות "כל המרחם על הבריאה כך מרחמים עליו בשמים וכל הלא מרחם על הבריאה לא מרחמים עליו בשמים"
אז באמת אני אומר אתה זה לכל האנשים שחושבים שלפגוע בבעל חיים זה בסדר ובבן אדם לא תדעו לכם שעם כל אחד היה שומר על הידיים שלו בכיסים ואת הלשון עמוק בפה העולם היה כך שומר עלינו אז תחשבו טוב טוב האם החיים יראו יותר טובים אם כל אחד יעשה מעשה פשיעה כזה או דומה.
מקווה שיפסק המוות הלא טבעי בעולם.
דיי אני לא יכול לסבול את זה ,זה ממש ביזיון אני הייתי מציע לאנשים כאלה להיזהר ממישהו בשם ה" כי הוא מחזיר לכל פושע וכל רוצח
ורשום בפרקי אבות "כל המרחם על הבריאה כך מרחמים עליו בשמים וכל הלא מרחם על הבריאה לא מרחמים עליו בשמים"
אז באמת אני אומר אתה זה לכל האנשים שחושבים שלפגוע בבעל חיים זה בסדר ובבן אדם לא תדעו לכם שעם כל אחד היה שומר על הידיים שלו בכיסים ואת הלשון עמוק בפה העולם היה כך שומר עלינו אז תחשבו טוב טוב האם החיים יראו יותר טובים אם כל אחד יעשה מעשה פשיעה כזה או דומה.
מקווה שיפסק המוות הלא טבעי בעולם.
לא מבינה איך קורים דברים כאלה פשוט לא מבינה.. ועוד הוא קיבל פיצויים על הטראומה ממש מסכן..